- 6 Şubat 2020
- 1.235
- 1.257
- 33
Güle güle kullansın bebişin bende böyle birsey düşünüyorum bakalımKizlar besigimiz geldi cok beğendik gayet sağlam ve güzel. Eki Görüntüle 2780316
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güle güle kullansın bebişin bende böyle birsey düşünüyorum bakalımKizlar besigimiz geldi cok beğendik gayet sağlam ve güzel. Eki Görüntüle 2780316
Cok sagol canimGüle güle kullansın bebişin bende böyle birsey düşünüyorum bakalım
Anladım canım sağ salim kucağımiza alalım inşallahSen bilirsin canım sana kalmış ben zaten haftam gecti burda devletde sıra yok özellerdede dr lar 2 gün var ayrıntılı icin yerde bulamadım zaten dr da gerek yok deyince üstüne düşmedim 600 700 lira istiyorlar
Ben de 2-3 gündür hissetmiyodum. Bugün kontrolüm vardı. Dr dedi ki maşallah çok hareketli biz hissetmiyoruz ama aslında baya hareket ediyolarİnşallah canım. Üçte randevum var. İki gündür hareketlerini hissetmiyorum. Uyuyordur inşallah
Amin canım inşallahAnladım canım sağ salim kucağımiza alalım inşallah
Çok güzel görünüyor canım güle güle sağlıkla kullanınKizlar besigimiz geldi cok beğendik gayet sağlam ve güzel. Eki Görüntüle 2780316
Sagol canim benimÇok güzel görünüyor canım güle güle sağlıkla kullanın
Bende lansinoh biberon icin gittim ama kalmamisti yıkıldımEbebek e gittim ben bugün babyjem küvet kova ve banyo filesi falan aldım. Bakalım yarın ne var
Bende lansinoh biberon icin gittim ama kalmamisti yıkıldım
Ben awent almıştım kızıma ama hiç memnun kalmamıştım. Belki bana iyisi denk gelmemişti sonra lansinoh kullandık cok iyiydi. Orda bulamadım ama civilde görmüştüm onu alırım artıkaaa öyle mi iyi miymiş lansinoh onu bilmiyordum farketmedim benim gittiğimiz mağazada vardı belki de.
Chicco vardı. 50lira gibi bir şeydi. Aventi bekleyeyim dedim şimdilik
Kızlar biberon alırken plastik almaya dikkat edin. Cam biberonlara anne sütündeki antikorlar yapışıyormuş. Bebeğe yeterince antikor gitmiyormuş
Iyiki söyledin canım, bilmiyordum.Kızlar biberon alırken plastik almaya dikkat edin. Cam biberonlara anne sütündeki antikorlar yapışıyormuş. Bebeğe yeterince antikor gitmiyormuş
Yavaş yavaş başla hevesleniyorsan. Çorap ve çıtçıtlı badi alarak başlayabilirsin meselaIyiki söyledin canım, bilmiyordum.
Bem daha baslamadim alışverişe. Besik, benek arabasi, puset, cantA, mama sandalyesi yani büyük esyalar hep var. Digerlerini de 2 ay kala alirim diyorum. Ama sizlerin aldıklarınızı gorunce cok hevesleniyorum.
Aynen cnm dusunmesi bile korkutuyro rahim uzunlugina baktimi doktor her ihtimale karsi BolTeşekkür ederim canım benim ben hiç uyumadan sabah ettim �nan her türlü şeye kendimi hazırlayarak gittim çok şükür oğlum iyiydi 660 gram olmuş maşallah Rabbim yokluğunu göstermesin herkes sağ salim kucağına evlatlarını alır inşallah düşünmesi bile kötü insanı korkutuyor
iyiymiş haberim yok tu ben 24.haftadayım ama canlı dersler var çok şükür Bi skntımda yok az daha idare ederim haraldePandemi döneminde 24. haftaya çektiler izni. Allah rahmet eylesin, kimseye göstermesin bir hemşire vefat etti ya ondan sonra öyle yaptılar. Doktordan belge alıp dilekçeyle okula verebilirsiniz
İzne ayrılmayacak mısın? Ben çok zorlanıyorum. 27 saat dersim var, hiç ara olmayınca nefessiz kalıyorum anlatmaktan, başım dönüyorİy
iyiymiş haberim yok tu ben 24.haftadayım ama canlı dersler var çok şükür Bi skntımda yok az daha idare ederim haralde