Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canım. benim randevum var çok heyecanlıyım. duaların için teşekkürler.❤Kızlar günaydın, bugün randevusu olan herkese dua ediyorum kalbim sizinle kızlar
İyi geçcek inşallah , sorularını hazırlamayı unutma, ağrın sızın varsa . Kabızlık varsa vs :)) ben duğhalac içebilirmiyim diğe sormuştum.günaydın canım. benim randevum var çok heyecanlıyım. duaların için teşekkürler.❤
Bende hep soracaklarımı düşünüyorum içeriye girince bebeği görme heyecanıyla her şeyi unutuyorum yaa. Sanki en önemli şeyler bile önemsiz.İyi geçcek inşallah , sorularını hazırlamayı unutma, ağrın sızın varsa . Kabızlık varsa vs :)) ben duğhalac içebilirmiyim diğe sormuştum.
Gözünüz aydın . Doktorda cinsmis o kadar para alıyor insan detaylıca bakarken sizede anlatırdı . Devletteki doktorları anlıyorum yoğunluktan bikmislar artık ama özelde bunca para verip üstüne suratsız sıfır diyolog ne bilim demekki devleti özeli yok doktorun kendisiyle alakalı bu ilgisiz durumlarKızlar günaydın, sabah perinatolojide detaylı ultrasona girdim.
daha önce bahsetmiştim acıbademe gidiyorum 1200 dediler başka yere bakıcam diye.
Eşim huysuzluk yaptı yok dedi o doktor iyimiş araştırmış patronu tanıyormuş vs. Ona git bilmem ne gittik bu sabah beraber. İlk kez eşimi götürdüm zaten detaylı ultrasona rica ederiz alırlar beni de dedi.
Almadılar :)
Sabah ilk randevuyu almışız eşim işe gidecek oradan. Doktor yarım saat geç geldi. Ben o randevuyu 10 gün önceden aldım. Biliyor sabah randevusu var bu adam. Geç gelmesi ilk gol oldu zaten. Hiç de umrunda değil tın tın odaya girdi. Zaten o saatte gelmesi gerekiyormuş gibi.
Muayene 15 dk sürdü sürmedi. Muayenede benimle hiçbir şey paylaşmadı. Suratsız suratsız. Ultrason cihazı desen kendi doktorumun cihazında bebişin yüzü daha güzel gözüküyordu. 2 hafta önceki resim daha net yani.
çok şükür hiçbir sorun yok bu sebeple de söyleyecek bir şey yoktu belki ama insan detay duymak istiyor 1200 tl yi neye aldığını duymak istiyor
Devlet hastanesine giden arkadaşlar burada şikayet ediyordu ya bi güzel fotoğrafını çeker diye umdum falan. Yok yani bende öyle bir şey en azından. Bi kalbini gördüm. Aaa o kalp mi diye ben sordum ne kadar net dedim evet kalbi normal diye cevap verdi. sıfır diyalog.
Bu arada bu işlemin indirmsiz fiyatı 3300. Çıkınca dedim ki çalışanlara bu 1200 tl lik bir olay değil 3300lük hiç değil. Şaka gibi içeride 15 dk kaldım. Bu kadar kolay kazanmıyoruz yani bi de bir sürü mırın kırın yaptım. 900e düştüler. İğrenç bir hastane şu olaylarda. Kimden ne söğüşleyebilirlerse kafası.
İnşaallah güzel hayırlı sonuçlar alırsın canımMerhaba hanımlar Bugün benim de ayrıntılı ultrason randevum var, inşallah her şey yolundadır. Ücretini de sormamışım şaka gibi 750 gibi bir fiyat duymuştum ama bakalım hayırlısı. Her şey yolunda olsun da önemli olan o bakalım nasıl geçicek çok heyecanlıyım♀
Cok enteresan keske devlette yaptirsaydin. Ben unide yaptirdim ama adam benimle de ilgilendi ben kendim de sordum cevapladı falan.
Bu arada 1200 olsun 900 olsun bana cok geliyor ya. Ortalama 500 deseler neyse. Ama hepsi ayni görevi görüyor.
Ha cocugu merak edersin ozele guzel bi foto almak için normal zamanda gidersin ama fuzuli ya o paralar. Ona çocuğa kiyafet vs almak daha mantikli
Bende medicanada yapacağım doğumuÖzel hastane olacaksa başka nevresim serdirmeyebilir. Yani şöyle ben Medicana İnternational’da doğum yaptım, terleyince kendi nevresimimizi sermek istedik. Yok, biz size istediğiniz kadar yeni getiririz dediler. Hasta enfeksiyon kapar falan diyedir heralde.
Hadi inşaallah güzel haberlerle dönüngünaydın canım. benim randevum var çok heyecanlıyım. duaların için teşekkürler.❤
Bende ilk gebeliğimde acibadem in perinatologuna gittim ama kendi özel muayanehanesine gittim. Hastanedeki ücreti daha yüksekti hemde kendi kliniği kadar ilgilenmez diye düşünmüştüm. Sizin gittiğiniz doktor kimdi? Ben Murat Yayla ya gitmiştim.
Kötü olmuş ya insan o kadar para verip biraz ilgi bekliyor haliyleKızlar günaydın, sabah perinatolojide detaylı ultrasona girdim.
daha önce bahsetmiştim acıbademe gidiyorum 1200 dediler başka yere bakıcam diye.
Eşim huysuzluk yaptı yok dedi o doktor iyimiş araştırmış patronu tanıyormuş vs. Ona git bilmem ne gittik bu sabah beraber. İlk kez eşimi götürdüm zaten detaylı ultrasona rica ederiz alırlar beni de dedi.
Almadılar :)
Sabah ilk randevuyu almışız eşim işe gidecek oradan. Doktor yarım saat geç geldi. Ben o randevuyu 10 gün önceden aldım. Biliyor sabah randevusu var bu adam. Geç gelmesi ilk gol oldu zaten. Hiç de umrunda değil tın tın odaya girdi. Zaten o saatte gelmesi gerekiyormuş gibi.
Muayene 15 dk sürdü sürmedi. Muayenede benimle hiçbir şey paylaşmadı. Suratsız suratsız. Ultrason cihazı desen kendi doktorumun cihazında bebişin yüzü daha güzel gözüküyordu. 2 hafta önceki resim daha net yani.
çok şükür hiçbir sorun yok bu sebeple de söyleyecek bir şey yoktu belki ama insan detay duymak istiyor 1200 tl yi neye aldığını duymak istiyor
Devlet hastanesine giden arkadaşlar burada şikayet ediyordu ya bi güzel fotoğrafını çeker diye umdum falan. Yok yani bende öyle bir şey en azından. Bi kalbini gördüm. Aaa o kalp mi diye ben sordum ne kadar net dedim evet kalbi normal diye cevap verdi. sıfır diyalog.
Bu arada bu işlemin indirmsiz fiyatı 3300. Çıkınca dedim ki çalışanlara bu 1200 tl lik bir olay değil 3300lük hiç değil. Şaka gibi içeride 15 dk kaldım. Bu kadar kolay kazanmıyoruz yani bi de bir sürü mırın kırın yaptım. 900e düştüler. İğrenç bir hastane şu olaylarda. Kimden ne söğüşleyebilirlerse kafası.
ay inşallah çok teşekkür ederim.❤Hadi inşaallah güzel haberlerle dönün
Kötü olmuş ya insan o kadar para verip biraz ilgi bekliyor haliyle
Ben hep eşimle giriyorum randevularada birlikte alıyorlar hep
Hatta doğum içinde sordum doktoruma ilk doğumumumda eşim girmişti yanıma yine girmesini istiyorum dedim.Söz veremem pandemiden dolayı dedi çok azalırsa belki olabilirmiş ama pek umutlanma dedi
İlk bebekte oyle oluyor evet ikincide biraz daha salıyor insan ilki biraz proje bebegi gibi oluyor bu arada kilosu boyu ne cikti bana boyunu söylemedi icimde kaldiyok be çocuğu merak ettiğimden değil yani. Pernatoloji uzmanı iyimiş ondan gittik. Şüpheli bir şey olsa yine git böyle bir adama tamam. Ama zaten kendi doktorum demişti şüpheli bir durum yok olsa ben de görürdüm yine de prosedür gir diye. Ama ilk bebek yaşlar kemale ermiş. buldumcuk oluyor insan biraz galiba. Eşim diyor ki sen o adamın tecrübesine verdin o parayı. Yav hehe. Diğerleri doktor değil mi yani.
Medical parkta 400-500 demişti arkadaşlar oraya da gitsem olurdu yani.
İlk bebekte oyle oluyor evet ikincide biraz daha salıyor insan ilki biraz proje bebegi gibi oluyor bu arada kilosu boyu ne cikti bana boyunu söylemedi icimde kaldi
İlk bebekte oyle oluyor evet ikincide biraz daha salıyor insan ilki biraz proje bebegi gibi oluyor bu arada kilosu boyu ne cikti bana boyunu söylemedi icimde kaldi
Aaa Murat bey mi suratsiz davrandi. Çok bilgili ve güleryüzlü aslında ya :) yada muayanehanede öyleydi bana. Baya detaylı inceledi. 2018 te 550 tl verdim. Ama benim kadın doğum doktorum da acibadem in profuydu onun referansiyla gidip 550 tl ödeme yaptim. Normalde daha yüksekti. Muayanehanesi Nişantaşında.aynı doktor evet :)
Muayenehanedeki fiyatını sormadım şimdi. Ama daha uyguna gelmezdi heralde. 900e kadar düşünce acıbademle çingene pazarlığında. Bir de muayenehane avrupa yakasında değil mi?
Hastanedeki normal fiyatı 3300. Muayenehanede 1000-1500 arasıdır yine.
Zeki şahinoğlu var caddede ona arkadaşım bu civar bir fiyat vermişti bi de bu adamı böyle çok övdüler diye gittim. Bir şey varsa o kesin görür bilmem ne dediler.
Aaa Murat bey mi suratsiz davrandi. Çok bilgili ve güleryüzlü aslında ya :) yada muayanehanede öyleydi bana. Baya detaylı inceledi. 2018 te 550 tl verdim. Ama benim kadın doğum doktorum da acibadem in profuydu onun referansiyla gidip 550 tl ödeme yaptim. Normalde daha yüksekti. Muayanehanesi Nişantaşında.
Faruk buyru ya gidiyodum ilk gebeliğimde. 7. aya kadar gittim ama yine muayanehanesine gittim. 7.aydan sonra ayrilmak zorunda kaldım. Çünkü acıbadem doğum fiyatları çok uçuktu:) Faruk hocada tüp bebek doktorum oldugu için devam ettim 7 ay. Kendisi de bilgili ama soğuk bi doktor. İnsan bişey sormaya çekiniyor. Ama işte iki pozitifi de kendisinde aldik.evet ya internette de çok olumlu şeyler okudum ben de ona şaşırdım aslında. Eşim de çevresinden duymuş övmüşler bayağı.
sabah geç de kaldı. Belki sabah insanı değildir, belki bir şey olmuştur bilmiyorum. Neyse sağlıklı olduğunu öğrendik yeterli. İyi bir hekim olduğuna da inandım etraftan duyduklarımdan
Acıbademde kime gidiyordunuz?
Faruk buyru ya gidiyodum ilk gebeliğimde. 7. aya kadar gittim ama yine muayanehanesine gittim. 7.aydan sonra ayrilmak zorunda kaldım. Çünkü acıbadem doğum fiyatları çok uçuktu:) Faruk hocada tüp bebek doktorum oldugu için devam ettim 7 ay. Kendisi de bilgili ama soğuk bi doktor. İnsan bişey sormaya çekiniyor. Ama işte iki pozitifi de kendisinde aldik.