2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
merhaba, nesi vardı babanızın görmemişim ben. Çok geçmiş olsun. İnşallah bir şeyler değişir umudunuzu kaybetmeyin.
Üç yıldır pankreas kanseri son evre tedavi görüyordu,önceden kalp problemi de vardı beyne pıhtı atmış kanama geçirdi ardından doktor her an kaybedebiliriz ameliyata alalım dedi tamam dedik şu an yoğun bakımda hiçbir işlevi kalmamış organlarının bilmiyorum.bu sayfada boğmak istemem sorunca yazayım dedim.üzülüyorum da inşallah bebek kötü etkilenmez

evet benim de gördüğüm 2-3 yaş ideal duruyor. Teyzemin kızları öyle o kadar özeniyorum ki. Büyüdükçe güzel oluyor öyle :) inşallah kuvvetim olur, nasip olur ☺️
rahat edersin emin hele 2-3 sene sonra iyi ki yapmışım diyeceksin ☺️
2 yaşına kadar emzirince insan hazır olamıyor canım. 2 yaş sendromu, peşine tuvalete alıştırma derken 😄 pedagojik olarak da 3,5-4 yaş ideal. Tabii yaş da müsaitse 😊

Üç yıldır pankreas kanseri son evre tedavi görüyordu,önceden kalp problemi de vardı beyne pıhtı atmış kanama geçirdi ardından doktor her an kaybedebiliriz ameliyata alalım dedi tamam dedik şu an yoğun bakımda hiçbir işlevi kalmamış organlarının bilmiyorum.bu sayfada boğmak istemem sorunca yazayım dedim.üzülüyorum da inşallah bebek kötü etkilenmez
Ah canım ya çok üzme kendini. Teselli değil biliyorum ama Allah sıralı ölüm versin. Çok zor bir şey. Az önce de arkadaşımla konuştum bunu. Ölüm zor ama her şey bizim için. Sen bebeğini düşün şimdi. 🙁🙁

Rabbim sifalar versin Allah'tan ümit kesilmez

33 oluyorum. 36da falan 2. Çocuğu halledip kurtulsam çok iyi olur. Yaş ilerledikçe zor ya. 3 3.5 ta anlaşalım 🤪
Siz bilirsiniz tabii canım. Kardeşimle benim adamda 18 ay var. Annem beni 2 ay emzirmiş, sonra pirinç unuyla muhallebi yapmışlar annem işe başlayınca. Bir şey olmamış, yaşıyoruz işte 😄😄

Siz bilirsiniz tabii canım. Kardeşimle benim adamda 18 ay var. Annem beni 2 ay emzirmiş, sonra pirinç unuyla muhallebi yapmışlar annem işe başlayınca. Bir şey olmamış, yaşıyoruz işte 😄😄

ah kıyamam ya ben de emmemişim beni de pirinç unuyla büyütmüşler. Ne kadar sağlıksız. Ama kilo da aldırıyor ya sağlıklısın sanıyorlar 😂😂

Cok gecmis olsun allah sifa versin en yakın zamanda

aaa süper. Normalde var mıydı bir problem.
Yemeklerden sonra baş dönmesi oluyordu, ağırlık çöküyordu. Bir hafta açlık tokluk şekerimi ölçtüm, normal çıktı. Yani şekerden değilmiş. Şimdi tansiyon ölçmeye başlayacağım.
Sanki kafamın içi karıncalanıyor. Özellikle ön tarafı. Neden olur acaba

Bdn eczanede calistigim.icin hep ayaktayim. Ara sira oturmaya calisiyorum artik. Magneisum hergün aliyorum zaten kabiz olmiyim diye bide . Bende hayirlisiyla bi doktordan güzel haberler alsak ivim rahatlayacak
İnş güzel haberler alırsın canım içini ferah tut. Valla her kontrole özellikle ayda 1 doktor görmeye başladığımızdan beri yüreğim ağzımda gidiyorum niyeyse:) bi atamadım üstümden sonra 1 hafta normalim 3 hafta iyi mi napıyor:)

X