2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Hastanede giymek için terlik nasil bişey düşünüyosunuz?

Hastanede giymek için terlik nasil bişey düşünüyosunuz?

sonradan atabileceğim hastanedeyken kirlenirse kolay yıkanan plastik. Çakma birkenstock tarzı 😂
Şu resimdekinin çakmaları oluyor ucuza. Öyle bir şey bakıcam

Eklentiler

• 81FB5E9F-726D-4C3C-BA15-583B589D15D1.png
    81FB5E9F-726D-4C3C-BA15-583B589D15D1.png
    176,1 KB · Görüntüleme: 36
Oğlumda 70e 110 kullandım şimdi kızıma da aldım katlayıp her yere gidebiliyorsun Onun için mobilya tercih etmedim Hatta internetten birçok markanın ürünü var Ben Park yataktan çok memnun kaldım 9 yıl önce Şimdi Kızıma da aldım çok pratik her yere götürebiliyor sun
Peki hangi marka aldınız

Hah bende de bundan var lcden almıştım o neyime yetmiyor 🤣 su havlu terliklerden hoşlanmıyorum kizimda da almadım

hee orda varsa bakayım ben de 😂
Ben de havlu istemiyorum ya kirlenecek falan. Burda mı demişti biri kimle konuştum hatırlamıyorum çok kanamam oldu terlikler battı diye. Heh dedim o zaman plastik alınacak 😂

hee orda varsa bakayım ben de 😂
Ben de havlu istemiyorum ya kirlenecek falan. Burda mı demişti biri kimle konuştum hatırlamıyorum çok kanamam oldu terlikler battı diye. Heh dedim o zaman plastik alınacak 😂
Yani tercih meselesi foto çekmek için de alıyor insanlar ama onu geri eve götürmek de sorun hastanenin tozu kiri yapışacak çünkü. ben almadım sadece tac takmıştım. Lcde 30liraydi yazın almıştım bunlardan her yerde var.

Yani tercih meselesi foto çekmek için de alıyor insanlar ama onu geri eve götürmek de sorun hastanenin tozu kiri yapışacak çünkü. ben almadım sadece tac takmıştım. Lcde 30liraydi yazın almıştım bunlardan her yerde var.

onları at artık yani. Bir sürü de paradır bilmiyorum. Fotoda da ayacıklarım gözükmeyiversin 😃

İyi geceler kızlar🥰
Bence de basit bir terlik iş görür bu dönemde ordan eve getirmem asla
Eşimde bu gün plan yapıyordu kendimize çarşaf yastık kılıfı falan alalım yanımıza sonra atarız diyor 😀😀

Kızlar günaydın, sabah perinatolojide detaylı ultrasona girdim.
daha önce bahsetmiştim acıbademe gidiyorum 1200 dediler başka yere bakıcam diye.
Eşim huysuzluk yaptı yok dedi o doktor iyimiş araştırmış patronu tanıyormuş vs. Ona git bilmem ne gittik bu sabah beraber. İlk kez eşimi götürdüm zaten detaylı ultrasona rica ederiz alırlar beni de dedi.
Almadılar :)
Sabah ilk randevuyu almışız eşim işe gidecek oradan. Doktor yarım saat geç geldi. Ben o randevuyu 10 gün önceden aldım. Biliyor sabah randevusu var bu adam. Geç gelmesi ilk gol oldu zaten. Hiç de umrunda değil tın tın odaya girdi. Zaten o saatte gelmesi gerekiyormuş gibi.
Muayene 15 dk sürdü sürmedi. Muayenede benimle hiçbir şey paylaşmadı. Suratsız suratsız. Ultrason cihazı desen kendi doktorumun cihazında bebişin yüzü daha güzel gözüküyordu. 2 hafta önceki resim daha net yani.
çok şükür hiçbir sorun yok bu sebeple de söyleyecek bir şey yoktu belki ama insan detay duymak istiyor 1200 tl yi neye aldığını duymak istiyor 😂
Devlet hastanesine giden arkadaşlar burada şikayet ediyordu ya bi güzel fotoğrafını çeker diye umdum falan. Yok yani bende öyle bir şey en azından. Bi kalbini gördüm. Aaa o kalp mi diye ben sordum ne kadar net dedim evet kalbi normal diye cevap verdi. 🤣🤣🤣 sıfır diyalog.
Bu arada bu işlemin indirmsiz fiyatı 3300. Çıkınca dedim ki çalışanlara bu 1200 tl lik bir olay değil 3300lük hiç değil. Şaka gibi içeride 15 dk kaldım. Bu kadar kolay kazanmıyoruz yani bi de bir sürü mırın kırın yaptım. 900e düştüler. İğrenç bir hastane şu olaylarda. Kimden ne söğüşleyebilirlerse kafası.

daha önce bahsetmiştim acıbademe gidiyorum 1200 dediler başka yere bakıcam diye.
Eşim huysuzluk yaptı yok dedi o doktor iyimiş araştırmış patronu tanıyormuş vs. Ona git bilmem ne gittik bu sabah beraber. İlk kez eşimi götürdüm zaten detaylı ultrasona rica ederiz alırlar beni de dedi.
Sabah ilk randevuyu almışız eşim işe gidecek oradan. Doktor yarım saat geç geldi. Ben o randevuyu 10 gün önceden aldım. Biliyor sabah randevusu var bu adam. Geç gelmesi ilk gol oldu zaten. Hiç de umrunda değil tın tın odaya girdi. Zaten o saatte gelmesi gerekiyormuş gibi.
Muayene 15 dk sürdü sürmedi. Muayenede benimle hiçbir şey paylaşmadı. Suratsız suratsız. Ultrason cihazı desen kendi doktorumun cihazında bebişin yüzü daha güzel gözüküyordu. 2 hafta önceki resim daha net yani.
çok şükür hiçbir sorun yok bu sebeple de söyleyecek bir şey yoktu belki ama insan detay duymak istiyor 1200 tl yi neye aldığını duymak istiyor 😂
Devlet hastanesine giden arkadaşlar burada şikayet ediyordu ya bi güzel fotoğrafını çeker diye umdum falan. Yok yani bende öyle bir şey en azından. Bi kalbini gördüm. Aaa o kalp mi diye ben sordum ne kadar net dedim evet kalbi normal diye cevap verdi. 🤣🤣🤣 sıfır diyalog.
Bu arada bu işlemin indirmsiz fiyatı 3300. Çıkınca dedim ki çalışanlara bu 1200 tl lik bir olay değil 3300lük hiç değil. Şaka gibi içeride 15 dk kaldım. Bu kadar kolay kazanmıyoruz yani bi de bir sürü mırın kırın yaptım. 900e düştüler. İğrenç bir hastane şu olaylarda. Kimden ne söğüşleyebilirlerse kafası.
Çok sükür bebek sağlıklıymıs. Devletteki doktorların diyalogsuz ve suratsız olmasını anlayabiliyorum iş yükleri çok fazla ama özeldekileri anlayamıyorum hele de 1200lira ücret isteyen bir yerde. Hic degilse güleryüzlü davransaymış.

Merhaba hanımlar ☺️ Bugün benim de ayrıntılı ultrason randevum var, inşallah her şey yolundadır. Ücretini de sormamışım şaka gibi🤣 750 gibi bir fiyat duymuştum ama bakalım hayırlısı. Her şey yolunda olsun da önemli olan o bakalım nasıl geçicek çok heyecanlıyım🤦‍♀🤭

Cok enteresan keske devlette yaptirsaydin. Ben unide yaptirdim ama adam benimle de ilgilendi ben kendim de sordum cevapladı falan.
Bu arada 1200 olsun 900 olsun bana cok geliyor ya. Ortalama 500 deseler neyse. Ama hepsi ayni görevi görüyor.
Ha cocugu merak edersin ozele guzel bi foto almak için normal zamanda gidersin ama fuzuli ya o paralar. Ona çocuğa kiyafet vs almak daha mantikli

İyi geceler kızlar🥰
Bence de basit bir terlik iş görür bu dönemde ordan eve getirmem asla
Eşimde bu gün plan yapıyordu kendimize çarşaf yastık kılıfı falan alalım yanımıza sonra atarız diyor 😀😀
Özel hastane olacaksa başka nevresim serdirmeyebilir. Yani şöyle ben Medicana İnternational’da doğum yaptım, terleyince kendi nevresimimizi sermek istedik. Yok, biz size istediğiniz kadar yeni getiririz dediler. Hasta enfeksiyon kapar falan diyedir heralde.

Ben hamile kaldığımı bile kasık batması ve ağrıyla anlamıştım, özellikle 15. Haftamda benim de cok oldu en büyük nedeni ayakta kalmak oluyor. Doktorum gebelik ayakta kalmayı sevmez , 15 dk ayaktaysan 15 dk oturacaksın dedi. Gerçekten ne zaman ayakta kalsam batmalarım oluyor vücut uyarıyor resmen. Dinlenince geçiyor , bir de magnezyum içeren besinler tüketiyorum muz, maden suyu vb. Yürüyüşlere başladım o da iyi geliyor
Bdn eczanede calistigim.icin hep ayaktayim. Ara sira oturmaya calisiyorum artik. Magneisum hergün aliyorum zaten kabiz olmiyim diye bide . Bende hayirlisiyla bi doktordan güzel haberler alsak ivim rahatlayacak

Bende ilk gebeliğimde acibadem in perinatologuna gittim ama kendi özel muayanehanesine gittim. Hastanedeki ücreti daha yüksekti hemde kendi kliniği kadar ilgilenmez diye düşünmüştüm. Sizin gittiğiniz doktor kimdi? Ben Murat Yayla ya gitmiştim.

X