- 5 Ekim 2020
- 13.184
- 35.083
- 36
Wings06 canım bunun fiyatı iyice düşmüş. Sallanmayanı daha da ucuz
çok iyimiş taşınabilir bir şey mi bu? Kapanıp bagaja falan konuyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Wings06 canım bunun fiyatı iyice düşmüş. Sallanmayanı daha da ucuz
Açıklamaları okumadım canımçok iyimiş taşınabilir bir şey mi bu? Kapanıp bagaja falan konuyor mu?
Hayirlisi olsun canim bizimde dusuncemiz o yunde simdilikInşallah doğumu ozelde yapacagm bunlarla ben bas edemem 100. Yil hastahanesinde yapacagm hic yapan var mi orda ankara
Amin ins canimEş karışınca sorun olabiliyor evet sen de en iyisine denk gel inş canım ama çok uzağa gitmemekte fayda var hele bu zamanda. Sorunsuz doğumlarımız olur inşaallah
Açıklamaları okumadım canım
Kusura bakmayın bahadır giremedim yeni gördüm . Alabildin mi bilmiyorum ama ben mhrs den aldım saat 4 ten sonra baktım 2 haftada bir yenileniyormus galiba randevu alabilmek için öyle denk geldim aldim.İyi almışsın ben hep arıyorum doktor muayenesi gözükmüyor diyor 182 den mi yoksa MHRS mi aldınız saat kaç gibi aldiniz
Sıkıntı olmasında 2 dakika sürsün cnm kaç haftaliktinBen devlette yaptirdim 2 dk bile sürmedi diyebilirim keske özelde yaptirsaydim
Bende aldım hatta haftaya cumaya inşallah 19+5 olucam peki siz ayrıntılı yaptırdınız mi nasıl geçti devlet hastanesi kaç dakika sürdüKusura bakmayın bahadır giremedim yeni gördüm . Alabildin mi bilmiyorum ama ben mhrs den aldım saat 4 ten sonra baktım 2 haftada bir yenileniyormus galiba randevu alabilmek için öyle denk geldim aldim.
21+5 suanSıkıntı olmasında 2 dakika sürsün cnm kaç haftaliktin
Sağol canimda emin olamadım ya bunun içindeyken bebeği rahat görebilir miyiz diye ucuz olunca bi de. Cibinlikli olanı daha güzel sen karar verdin miWings06 canım bunun fiyatı iyice düşmüş. Sallanmayanı daha da ucuz
Ben Pierre cardinden sepet beşik almıştım. Şimdi fiyatı almış başını gitmiş. Annem onu kullanalım dedi. Cibinliği de var, yazın sinekten korur. Az yer kapladığı için ben de tamam dedim. Zaten odasında mobilya beşik, yedekte de park yatak varSağol canimda emin olamadım ya bunun içindeyken bebeği rahat görebilir miyiz diye ucuz olunca bi de. Cibinlikli olanı daha güzel sen karar verdin mi
Aynen şimdi pahalı olmus beşikler baya birimde beşik ve park yatakta var karar vereyimde ben de bakıcamBen Pierre cardinden sepet beşik almıştım. Şimdi fiyatı almış başını gitmiş. Annem onu kullanalım dedi. Cibinliği de var, yazın sinekten korur. Az yer kapladığı için ben de tamam dedim. Zaten odasında mobilya beşik, yedekte de park yatak var
500’e almıştım, 2000 olmuşAynen şimdi pahalı olmus beşikler baya birimde beşik ve park yatakta var karar vereyimde ben de bakıcam
Ben daha yaptırmadım şehir hastanesine gidiyorum 4 Mart’a anca gün verdiler o da 26+2 ye denk geliyor. Hatta şu an her hangi bir şekilde detaylı için randevu veremiyorlarmış aşırı dolmuş, doktorlar perinatoloğa yönlendiriyorduKızlar bişey sorcam ben detaylı ultrason 19+5 yaptircam acep bir sıkıntı olmaz demi devlet hastanesi de yaptircam bu inşallah aranızda yaptıranlar kaçınca haftası yaptırdı
O değerleri hiç düşünme canım ultrason insan yapımı bir cihaz ve ölçümleri yanlış verebiliyor çok normal. Bariz bir sorun olsa doktor uyarırdı. Hatta şöyle söyleyeyim 22+2 de doktora gittim ultrasonda çıkan göbek çevresi değerine göre 22+6, ağırlığına göre 22+1 görünüyorKızlar bugün detaylı ultrason yaptırdım. Çok hızlı geçti herşey iyi dedi doktor. Zaten 15 20 dk baktı bakmadı ben anlamadım bir şey. Eve gelince verdiği kağıtta değerler yazıyor ya bpd değerinin bir hafta geride olduğunu fark ettim. O da baş çevresinin ölçüsüymüş. Aşırı dert ettim ya. Doktor bir şey söylemedi ama normal mi bilmiyorum. 21+1 deyim. 47.27 çıkmış değer. O da 20+2 yapıyor. Benimle aynı civarda olanlar sizin kaç çıkmıştı
Aynen bizde tahterevalli beşiği var baya artmış bu tarz bi şey almayı düşünüyordum bir sürü eşya olacak beşik gibi diye vazgeçtim bi de biz uzağa gidip geliriz annemlere taşınmıyor şunu alıcam500’e almıştım, 2000 olmuş
Ne için başka şehirde yapacaksınız,zor olmaz mı ..Ben başka şehirde doğum yapacağım kızlar Dönüşü çok zor oluyor. Dün yorumları okuyayım dedim. Keşke okumasaydım. Virüs yüzünden hemşireler hep istifa etmiş. Zaten asgari ücretle çalışıyoruz, değmez demiş çoğu. Koca bir katta bir hemşire ancak varmış. Ve kalite çok kötü diyorlar. En pahalı hastanede bile böyleymiş. Virüs var diye fiyatlar da uçmuş
İnşallah söylediğin gibidir canım bilmiyorum çok takıldım sabahtan beri baş ağrısı oldu. Bakmadığım forum kalmadıBen daha yaptırmadım şehir hastanesine gidiyorum 4 Mart’a anca gün verdiler o da 26+2 ye denk geliyor. Hatta şu an her hangi bir şekilde detaylı için randevu veremiyorlarmış aşırı dolmuş, doktorlar perinatoloğa yönlendiriyordu
O değerleri hiç düşünme canım ultrason insan yapımı bir cihaz ve ölçümleri yanlış verebiliyor çok normal. Bariz bir sorun olsa doktor uyarırdı. Hatta şöyle söyleyeyim 22+2 de doktora gittim ultrasonda çıkan göbek çevresi değerine göre 22+6, ağırlığına göre 22+1 görünüyor
Burada yazmışsın canım ,yeni görüyorum,sanırım aynı şehirdeyiz seninle :)Yaşadığım şehirde bir devlet Hastanesi var. Samsun’da doğum yapmıştım ilkinde de. Virüs yüzünden istifa etmişler. Her gün sağlıkçılar ölüyor. Ben de asgari ücret için katlanmazdım açıkçası
Tatlim Perinatologa yönlendirme yapıyorlarsa bence 24.haftan dolmadan ona git durumunu anlat belki detaylı şekilde bakar bana bakıldığı gibi...Ben daha yaptırmadım şehir hastanesine gidiyorum 4 Mart’a anca gün verdiler o da 26+2 ye denk geliyor. Hatta şu an her hangi bir şekilde detaylı için randevu veremiyorlarmış aşırı dolmuş, doktorlar perinatoloğa yönlendiriyordu
O değerleri hiç düşünme canım ultrason insan yapımı bir cihaz ve ölçümleri yanlış verebiliyor çok normal. Bariz bir sorun olsa doktor uyarırdı. Hatta şöyle söyleyeyim 22+2 de doktora gittim ultrasonda çıkan göbek çevresi değerine göre 22+6, ağırlığına göre 22+1 görünüyor