- 22 Eylül 2011
- 5.046
- 3.801
İlk çocukta benimde o hafta ve günlerde yapılmıştıKızlar bişey sorcam ben detaylı ultrason 19+5 yaptircam acep bir sıkıntı olmaz demi devlet hastanesi de yaptircam bu inşallah aranızda yaptıranlar kaçınca haftası yaptırdı
Benimde ayin 19 da randevum zeynep kamilde 22+1 haftalik oluyor bakalim nasil gececek sizdemi devlete aldinizben haftaya pazartesiye randevu aldım 22+1 olacağım. 19+0 dan itibaren yaptırılıyor diye biliyorum ben.
Benimde ayin 19 da randevum zeynep kamilde 22+1 haftalik oluyor bakalim nasil gececek sizdemi devlete aldiniz
Devlette nasil ki canim ben kizimda ozelde yaptirmisdim baya uzun surdu ve detayli bir sekilde anlatti yuzunu gulumseyen halini yakalayip cekip verdi 10 yakin foto simdi devletten aldim ins iyi gecer yaBen devlette yaptirdim 2 dk bile sürmedi diyebilirimkeske özelde yaptirsaydim
Bende devlete gidiyorum.canim da detayliyi devletten aldim o yuzden sordum.ins guzel geceryok ben özele gidiyorum. Doktora 20+1 de gitmiştim en son tam 2 hafta sonra gir detaylıya dedi.
Ne fotografi cnm ultrasonda bile göstermedi zübeyde hanma gittim yattigimla kalktığım bir oldu hersey normal yaziyor ins bir sıkıntı olmazDevlette nasil ki canim ben kizimda ozelde yaptirmisdim baya uzun surdu ve detayli bir sekilde anlatti yuzunu gulumseyen halini yakalayip cekip verdi 10 yakin foto simdi devletten aldim ins iyi gecer ya
Nasil 2 dk sürdü normal muayene o kadar sürüyor Adı üstünde detaylı bakmasi gerekiyor çünkü her yerine.Ben devlette yaptirdim 2 dk bile sürmedi diyebilirimkeske özelde yaptirsaydim
Nasil detayliymis o oyle ya normal dr baksa daha iyiymis sinir seyler gosterseler ne oluyor incilerimi dokuluyor yoktur birsey Allahin izni ile saglikla dogarNe fotografi cnm ultrasonda bile göstermedi zübeyde hanma gittim yattigimla kalktığım bir oldu hersey normal yaziyor ins bir sıkıntı olmaz
Gercekten öyle oldu benden once giren bir bayanda o şekilde oldu isyan ediyordu .Nasil 2 dk sürdü normal muayene o kadar sürüyor Adı üstünde detaylı bakmasi gerekiyor çünkü her yerine.
Inşallah doğumu ozelde yapacagm bunlarla ben bas edemem 100. Yil hastahanesinde yapacagm hic yapan var mi orda ankaraNasil detayliymis o oyle ya normal dr baksa daha iyiymis sinir seyler gosterseler ne oluyor incilerimi dokuluyor yoktur birsey Allahin izni ile saglikla dogar
Cok enteresan . O zaman o normal muayene etmis heralde. Gerci sorun olsa söylerdi ama niye öyle yapmışsaGercekten öyle oldu benden once giren bir bayanda o şekilde oldu isyan ediyordu .
Normal muayene bundan daha uzin suruyor gercekten ne kilosunu soyledi ne boyunu raporu verdiler elime hersey normal dedi doktorda 16 haftalikkende bana baskasinin 10 haftalik ultrason görüntüsünü vermislerdi cinnet gecirdim diger hastahenler full corona var sehir hastahensi cok uzak mecbur gidiyorum ama son 1 veya 2 aya ozele devam edecegmCok enteresan . O zaman o normal muayene etmis heralde. Gerci sorun olsa söylerdi ama niye öyle yapmışsa
Şaka gibi ya ben detaylı randevusu almadığım halde devlet hastanesi Perinatolog doktoru detaylı baktı hatta kalbini iyi inceleyemedi için iki kere çıktım geri geldim ikincide döndü bebek te gördü oyle yolladı benuBen devlette yaptirdim 2 dk bile sürmedi diyebilirimkeske özelde yaptirsaydim
İnşallah çok teşekkür ederim cevabın için. Geri çıkınca korktum açıkçasıBenimde değerler hep birbirinden farklı çıkmış kağıtta gördüm bende ama doktor ek olarak bişey demedi heralde önemli değildir canım
Bende fakültede yaptırdım aynen renkli foto falan yok. 15 dk anca sürdüBen de fakültede yaptırdım bugun 15 20dk ancak sürdü. Renkli foto vermedi sonucu da doktorumdan alacakmışım ama kendisine de sordum bakarken sorun varmi diye yok dedi
Evet gercekten şaka gibi hayirlisi olsun insallah iyidir bebegimŞaka gibi ya ben detaylı randevusu almadığım halde devlet hastanesi Perinatolog doktoru detaylı baktı hatta kalbini iyi inceleyemedi için iki kere çıktım geri geldim ikincide döndü bebek te gördü oyle yolladı benu
İyidir iyidir Allahın izniyle takma kafanaEvet gercekten şaka gibi hayirlisi olsun insallah iyidir bebegim
Eş karışınca sorun olabiliyor evet sen de en iyisine denk gel inş canım ama çok uzağa gitmemekte fayda var hele bu zamanda. Sorunsuz doğumlarımız olur inşaallahNe guzel benimde cok yakinimda hastane var ama oraya hic gitmedim gebelik icin altarnatif cok olunca herseyi inceler olduk buldukda bunuyoruz anlayacagin birazda esden kaynakli senin icinde ins en iyisi guzeli denk gelir cnm