2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benim kanda enfeksiyon cikinca 3 tane antibiyotik yazdi. Korka korka kullaniyorum. Progestan olarakta duphaston yazdi gunde 3 kere. Senin bu seferde mi rahim agzinda kisalma oldu yoksa ilk gebelikte oldugu icin mi serklaj yaptilar canim?
E nabizdan baktım crp biraz yüksekmiş benimde..Aslilnda asıl bu seferki kısalma ile Serklaj yapıldı 21haftaya kadar düzenli kontröl ile geldim..ilkinde kisalma hunilesmeye dönmüştü hatta heran bebek gelebilir demişlerdi şükür güzel geçti operasyonum ve ev istirahatiyle 37+2 de doğurdum.
Kızımı kontrole götürmüstüm cok sıra beklemistik terledim üsüdüm grip olmusum ilac da icemiyoruz bu dönemde. Vitamin fln ictim yatıyorum

Geçmiş olsun tatlım bol su iç ıhlamur iç limonlu meyve ye portakal mandalina

Detayli iyi gecti şükür kizlar ama foto vermedi. 565gr dedi boyunu söylemedi . Sonuçları doktorumdan alicam kendim bakarim yaziyorsa
Çok şükür maşallah mert paşamıza

Cok tesekkur ederim daha cok su icmeye dikkat edeyim

Ayy yanlıs anlamısım kayinvaliden bakabilirse yine gidersin benimki kesin bakmaz onun icin yorum yapamadım bu kısma

benimki çok sakin bir kadın ya. Bir de hayır demeyi pek bilmez. Böyle bir durum var ocağına düştük dedim. Tamam ama 2 saati geçmez dimi diyor. Yok canııım ne alakası var asla 3 olmaz

Bende devletin deneyimine guveniyorum canim ama basaksehir sehir hastanesinin yorumlarina baktim korktum inan gerci her hastanenin yorumlari var ama nebilem tabi simdi asla orada yapmam demem cunku zaman neyi gosterir bizlere bilemeyiz ocak ayinda hic kimsenin memnun kalmadigi devlette tedavi oldum ve cok memnun kalmistim gormeden kotuleyemem yorumlarada goz yumamadim

Ben hem kontrole gittiğim özel hastaneye hem de devlet hastanesine yürüme mesafesindeyim. Hatta tam ortalarındayız:) Hangisinde doğum olacak karar vermedik ama 10 dk yürüme mesafesi var
Ne guzel benimde cok yakinimda hastane var ama oraya hic gitmedim gebelik icin altarnatif cok olunca herseyi inceler olduk buldukda bunuyoruz anlayacagin birazda esden kaynakli senin icinde ins en iyisi guzeli denk gelir cnm

Kızlar bişey sorcam ben detaylı ultrason 19+5 yaptircam acep bir sıkıntı olmaz demi devlet hastanesi de yaptircam bu inşallah aranızda yaptıranlar kaçınca haftası yaptırdı

Kızlar bugün detaylı ultrason yaptırdım. Çok hızlı geçti herşey iyi dedi doktor. Zaten 15 20 dk baktı bakmadı ben anlamadım bir şey. Eve gelince verdiği kağıtta değerler yazıyor ya bpd değerinin bir hafta geride olduğunu fark ettim. O da baş çevresinin ölçüsüymüş. Aşırı dert ettim ya. Doktor bir şey söylemedi ama normal mi bilmiyorum. 21+1 deyim. 47.27 çıkmış değer. O da 20+2 yapıyor. Benimle aynı civarda olanlar sizin kaç çıkmıştı

Benimde değerler hep birbirinden farklı çıkmış kağıtta gördüm bende ama doktor ek olarak bişey demedi heralde önemli değildir canım

gözün aydın canım. ❤

Gözün aydın canim.
Cok sagolun canlar

Bide yaptırılanlar kaç dakika sürüyor özellikle devlet hastanesi yaptıranlar özel uzun sirebilirde ben devlet şehir hastanesi aldım randevu acep ne kadar sürer elimize bir sonuç veriyolar demi

Bide yaptırılanlar kaç dakika sürüyor özellikle devlet hastanesi yaptıranlar özel uzun sirebilirde ben devlet şehir hastanesi aldım randevu acep ne kadar sürer elimize bir sonuç veriyolar demi
Ben de fakültede yaptırdım bugun 15 20dk ancak sürdü. Renkli foto vermedi sonucu da doktorumdan alacakmışım ama kendisine de sordum bakarken sorun varmi diye yok dedi

Ben devlette yaptirdim 2 dk bile sürmedi diyebilirim keske özelde yaptirsaydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…