2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
çok kullanmıyorum. genelde gezmek için çıktığımda kullanıyorum. travel sistem olanlar hoşuma gidiyor. kızım 6 ay kustuğu için ilk 6 ay çıkmak bizim için ölüm gibiydi yeni doğmuş bebekle pek deneyimim yok araba konusunda ama artık daha rahat her yerde bebek bakım odaları var o sebeple bebekkende çıkabiliriz diye düşünüyorum. kızımda çok basit bir şey almıştım eşiminde benimde sonradan diğer arabaları gördükçe onlara hevesimiz arttı. o sebeple hamile kalınca onu sattım yeni beğendiğimiz bir model alırız dedik. ama inan hiç bir fikrim yok ne olmalı nasıl olmalı. gözlede görmek istiyorum bide
Travel güzel rahat evet ilk altı ay bizde pek çikamadik kısa süreli ciktik bir yasindan sonra yazları öyle kullanmistik aynen görerek almak daha iyi olur

Yok canım illaki 4 yaşına kadar ihtiyaç oluyor. Yeri gelior avm ye gidiosun yoruldum dior arabasına binmek istior, yada tatilde çok geziosun illaki yorulup binmek istior. İhtiyaç olmaz die düşünme. Gerçi o zamanda baston alabilirsin. Onlar daha çok pratik
İllaki 😊 bende öyle düşündüm pratik baston tarzında ilerde alınabilir. Allahım nasip eder şu hastalık biter gider de gezebiliriz eskisi gibi🙏🏻

İllaki 😊 bende öyle düşündüm pratik baston tarzında ilerde alınabilir. Allahım nasip eder şu hastalık biter gider de gezebiliriz eskisi gibi🙏🏻
Ayy aynen ya, inşallah. Benimde tek temennim o

Bu arada mide bulantısı hala devam eden var mı? Prilam kullanıyorum bırakmayi denedim ama hemen tekrar başladı bulantılarım. Kızımda bu haftalarda geçmişti

X