- 15 Ocak 2014
- 1.304
- 1.535
Banada 20.haftadan sonra yapıcaz gel demişlerdi. Haftamın dolmasını bekliyorum. Ama senin zaten haftan dolmuş oluyorKızlar salı günü haftaya tetanoz aşısı için çapırdılar sağlık ocağından siz yaptırdınızmı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada 20.haftadan sonra yapıcaz gel demişlerdi. Haftamın dolmasını bekliyorum. Ama senin zaten haftan dolmuş oluyorKızlar salı günü haftaya tetanoz aşısı için çapırdılar sağlık ocağından siz yaptırdınızmı ?
Benim de size yakın bir göbeğim var. İlk gebeliğimde 5 ay boyunca normal pantolonlarımı giymiştim. Bu sefer 3 aylıkken sığamamaya başladım. İkinci olmasının da etkisi var galiba daha çabuk şiştimKızlar 15 haftalık bu göbek normal mi ya. Tamam önceli doğumdan göbek kalmıştı ama 30lu haftaları düşünemiyorum şu an
Teşekkür ederim canım benim ilk gebeligimde iki doz vuruldum şimdi tek doz yeterli dediler . İçine sinmiyorsa yaptırmayabilirsin karar senin . Korkulacak bişey yok ama bebeğe zararlı olsa riske atmazlardi bu dönemdeGeçmiş olsun canım
Şişkinlik çok oluyor hep benim ilk hamileliğimde doğumda bile karnım yoktu . Bu hamilelikte aldım başımı gidiyorumKızlar 15 haftalık bu göbek normal mi ya. Tamam önceli doğumdan göbek kalmıştı ama 30lu haftaları düşünemiyorum şu an
Cnm bebeğe zararı olsa o kadar hamileye yaparlarmıydı hiç. Bu ikinci hamileliğindi sanırım. İlkinde yaptırmamışmıydınBende oyle :) doktorum yap dedi ama ben bebeğe zararı olur diğe korkuyorum
Canım sen benden dört hafta ileridesin. MaşallahŞişkinlik çok oluyor hep benim ilk hamileliğimde doğumda bile karnım yoktu . Bu hamilelikte aldım başımı gidiyorum
Bilmiyorumki çağıran olmadıBen ilk gebelikte 2 doz oldum. Bi de doğumdan sonra tek doz daha oldum. Yani toplamda 3 doz. Doktorum 1 doz daha bile vurulabilirsin dedi. Yani size 1 doz yetmez. Normalde de 2 doz vuruluyor zaten. İlkinde 2.ye niye çağirmadilar ki?
Hayırlı olsun kız çocuğu çok az kaldı doğuran hep pipililer geliyorkonturolden geldim. çok şükür her şey yolunda. kızım pipilenmiş oğlum olacak inşallah.
Bide bana bak 30 haftalık gibiyim atölyede uyuya kalmışım öğlen çekmişler beniKızlar 15 haftalık bu göbek normal mi ya. Tamam önceli doğumdan göbek kalmıştı ama 30lu haftaları düşünemiyorum şu an
Kaçıncı haftada değişti canım Hayırlı olsunkonturolden geldim. çok şükür her şey yolunda. kızım pipilenmiş oğlum olacak inşallah.
harbi erkekler çoğaldı. sağlıkla gelsinler inşallah.Hayırlı olsun kız çocuğu çok az kaldı doğuran hep pipililer geliyor
Teşekkür ederim canım. 13 de kız denmişti 16 da erkek dendi.Kaçıncı haftada değişti canım Hayırlı olsun
Canim akademi hastanesin de berfin hanim yasam hastanesinde sahin korkmaz bitane daha vardi yasamda bayan oda aklima gelmediMerhaba kızlar ben temmuz topigindeyim aranızda Antepte yaşayan var mı doktor tavsiyesi için yardım ederseniz çok sevinirim Antepe yeni taşındım. 13 haftalık hamileyim . Üç doktora gittim memnun kalmadım.
Merhaba! Bende antepte yaşıorm. Önceden hangi dr lara gittinMerhaba kızlar ben temmuz topigindeyim aranızda Antepte yaşayan var mı doktor tavsiyesi için yardım ederseniz çok sevinirim Antepe yeni taşındım. 13 haftalık hamileyim . Üç doktora gittim memnun kalmadım.
Ilkinde fransada takip ettiler orada aşı yokCnm bebeğe zararı olsa o kadar hamileye yaparlarmıydı hiç. Bu ikinci hamileliğindi sanırım. İlkinde yaptırmamışmıydın