- 22 Eylül 2011
- 5.046
- 3.801
Sağol tatlımHadi ya baya yüksek demişti oranınada hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol tatlımHadi ya baya yüksek demişti oranınada hayırlısı olsun
Ahh ceylooooo bi kız senın kaldı bacıÖhö öhö
Benim 14 haftalık canım. Bilmiyorum ki hangi haftada kaç olması lazım. Cinsiyet belli değil henüzBenim bebeğe de 28cm dedi bugün bana fazla geldi sanki. Aklima takıldı. Suan19.haftadayim ama. Cinsiyeti söyledi mi sana? Acaba erkek oldugundan mi uzun diyorum kizim böyle değildi çünkü
Ahaha dur bir saniye gülmemi durdurabilirsem yazıcamCeyda cidden degisik bi insansin.. ilk baslarda cok samimi bulurdum seni ama suan hic ayni dusuncede degilim. Ayrica resimden kesin konusan doktoruda ilk kez goruyor duyuyorum.... cidden bizi cocuk yerine koymayi
Birak artik lutfen ya. Burda bi kac kere yazmissin bi kas luzumsuz kisiyle tartistim Allaha havale ediyorum fln dedin bisey yazmadim ama bizdekide sabir ya yeter! Once cocuk gibi resimdeki benim diyip bizi
Kandir sonrada ozelden size foto aticam diyip hala
Ayni kisinin resmini gonder alay et. Sonrada ilgi gormek icin boyle bisey yaz.
gercekten samimi bulmuyorum seni artik
Çoçokçok sevindimmm inşallah güzel devam eder az kaldı yolu yarıladık allah hepimize bebeğimize kavuşmamızı nasip etsinÇok teşekkür ederim hepinize..
Sağol cnm ben hala kız umidindeyim:))
Sağol tatlım şimdilik ölçümüm iyi 34mm çıktı,zamanla yükselip düşebilir dedi bu ölçü.15 gün sonraya randevu aldım yine bakacak..
Sağol cnm ınşallahÇoçokçok sevindimmm inşallah güzel devam eder az kaldı yolu yarıladık allah hepimize bebeğimize kavuşmamızı nasip etsin
Kız allah iyiliğini versin tek derdiniz bu yatak odası diyorum size boşverin bu günleri mumla aricaksınız doğumdan sonra :) rahat kafa ohh misÇok şükür her şey yolunda kızlar Bu minnoş da uzun boylu olacak dedi. Bizim boylar 1.63 ve 1.70. Bizden nasıl bu kadar uzun boylu bebeler çıkıyor bilmiyorum
Bu arada tüm yasaklar kalktı
çok sevindim herşey yolundaysa önemli olan o allah oğluşunu kucağına almayı nasip etsin .Kuzum sağlıklı bir paşam geliyor :) ikiz gibi büyüteceğim oğullarımı
Kızlar ultrason görüntğsünde FL diye bir şey var o rakamı 7 ye çarpacaksınız öyle boyunu anlarsınız . :) misal bende 16. Haftada 20,9 >>> 21 diyelimBenim bebeğe de 28cm dedi bugün bana fazla geldi sanki. Aklima takıldı. Suan19.haftadayim ama. Cinsiyeti söyledi mi sana? Acaba erkek oldugundan mi uzun diyorum kizim böyle değildi çünkü
Evet canım biliyorum 7 ile carpildigini. Ama bana fazla geldi sanki. Gerci senin de 16haftada daha 20cm mis o zaman benimkinin boyu da normaldir.Kızlar ultrason görüntğsünde FL diye bir şey var o rakamı 7 ye çarpacaksınız öyle boyunu anlarsınız . :) misal bende 16. Haftada 20,9 >>> 21 diyelim
21 mm = 2 cm yani 2x7 14 cm miş 16. Haftada :))
Bi tek bana diyemediler kiz diyeBana da aynen önce erkek, sonra kız dendi. Bence 15.haftadan sonra değişmez, kızdır Sağlıkla kucağına alırsın inş
Yoldayım şimdi eve gidince bakayım bendeKızlar ultrason görüntğsünde FL diye bir şey var o rakamı 7 ye çarpacaksınız öyle boyunu anlarsınız . :) misal bende 16. Haftada 20,9 >>> 21 diyelim
Canımm hayırlı olsun sağlıkla gelsinSağol canım teşekkür ederim sordugun için..
Güzel geçti herşey yolunda şükür.
Cinsiyete erkek dedi onu hazmetmeye çalışıyorum
Hayır cnm 20 cm değil işte 21 mm femur kemiği yani boyu 14cm . Senin 28 mm femuru ise 2,8 cm x 7 yapacaksın yani 19,6 cm bebekEvet canım biliyorum 7 ile carpildigini. Ama bana fazla geldi sanki. Gerci senin de 16haftada daha 20cm mis o zaman benimkinin boyu da normaldir.
Hee diğerlerinin anlami ne kiz.bilen aydinlatsin beni biseye bakcagim.zaman hic bişey anlamıyorumKızlar ultrason görüntğsünde FL diye bir şey var o rakamı 7 ye çarpacaksınız öyle boyunu anlarsınız . :) misal bende 16. Haftada 20,9 >>> 21 diyelim
Benimki normalde 15+4 du ama usg de 16+3 olarak görünmüştu boyu 15 cm di dr bide babasina benzemis uzun olcak demişti kisaymis bizimki simdi farkettimde masallah kuzucuklara yeni nesil gumbur gumbur selvi boyla geliyoEvet canım biliyorum 7 ile carpildigini. Ama bana fazla geldi sanki. Gerci senin de 16haftada daha 20cm mis o zaman benimkinin boyu da normaldir.
Ah tamam pardon benim kafa gitti. Yok benimki 31.3mm yani 28cm cikiyorHayır cnm 20 cm değil işte 21 mm femur kemiği yani boyu 14cm . Senin 28 mm femuru ise 2,8 cm x 7 yapacaksın yani 19,6 cm bebek
Bpd yazan da sanirim kafa çapi. Efw yazan kilosu.Hee diğerlerinin anlami ne kiz.bilen aydinlatsin beni biseye bakcagim.zaman hic bişey anlamıyorum
Benimki normalde 15+4 du ama usg de 16+3 olarak görünmüştu boyu 15 cm di dr bide babasina benzemis uzun olcak demişti kisaymis bizimki simdi farkettimde masallah kuzucuklara yeni nesil gumbur gumbur selvi boyla geliyo
Yok canim 15cm iyi. Aslında benim haftam sizlere gore büyük olduğu için normal gibi. Zaten doktor sorun var demedi ama esim uzun mu ne diyince bende ipler koptu. Zaten takarim böyle hemenHee diğerlerinin anlami ne kiz.bilen aydinlatsin beni biseye bakcagim.zaman hic bişey anlamıyorum
Benimki normalde 15+4 du ama usg de 16+3 olarak görünmüştu boyu 15 cm di dr bide babasina benzemis uzun olcak demişti kisaymis bizimki simdi farkettimde masallah kuzucuklara yeni nesil gumbur gumbur selvi boyla geliyo
Kiz yaziyo ya nick değişti onun Wings06 olduKizlar bizim bglm vardi o nerelerde. Aklima geldi geçen hic yazmiyor demi. Etiketleyim dedim de etikete çıkmadı adi ya da ben yanlış yazdim
Ahahha bende oyleyim yuzume yuzume kisasin dedi kadin cok sinir oldumYok canim 15cm iyi. Aslında benim haftam sizlere gore büyük olduğu için normal gibi. Zaten doktor sorun var demedi ama esim uzun mu ne diyince bende ipler koptu. Zaten takarim böyle hemen