Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kimsenin önerisi yok ben önereyim🙈 Aralık annelerinde @Orangegreysky nin aldığı seti almaya karar verdim. Kendisine güveniyorum ürün konusunda nedense 😁

Aa görmemeiiim ben güle güle kullan ben otri bebeninkini almıştım Ama bildiğim bir konu da değil arkadaşım onu al dedi aldım İyidir heralde hepsi çok fark olacağını sanmıyorum

Aa görmemeiiim ben güle güle kullan ben otri bebeninkini almıştım Ama bildiğim bir konu da değil arkadaşım onu al dedi aldım İyidir heralde hepsi çok fark olacağını sanmıyorum
Olsun canım önemli değil teşekkür ederim önerin için ☺️ Bazı ürünlerin yorumlarında ucu kalın olanlarda bebişlerin canının yandığını okudum ağlayan bebişler varmış. Fizyolojik serum içindeyken bunu alayım dedim 🥰

Bende devlette yaptırdım direk radyolojik görüntüleme raporlar detaylı raporda çıkıyor sadece resimler yok rapor var
O şekilde baktım fakat sadece kalp ile ilgili kısım çıkıyor raporlarda başka da yok. Hastanenin sayfasında başka bir rapor daha buldum ama neden enabıza yüklenmiyor onu anlayamadım

Günaydın kızlar nasılsınız♥️ grip hamileler kervanına bende katıldım bugün sanırım boğazım çok ağrıyor 😭 limon ve zencefili kaynar suya atıp içiyorum siz hangi çayları içmiştiniz ıhlamurdan bile emin olamadım
Suda eriyen C vitamini kullanabilirsiniz yine de doktorunuza sorun tabi. Geçen yılki hamileliğimde kullanmıştım şimdi yine hastayım kullanmaya başladım iyileşince bırakılıyor

Kızlar 18+1 de bebek hareketi hissetmemem normal mi? Anneannemler falan çoktan hissetmen lazım diyip beni panik ettirdiler sabah sabah.
Doppler ile kalp atışı ve hareketleri duyabiliyorum ama his yok hiç.
hiç korkma belki plesanta ön duvardadır gayet normal hissetmemen
Kizlar birkac gundur sormak istiyorum karnim surekli tekmeleniyor kayiyor surekli hareket normal mi bu acaba bazen arka arkaya tekme atiyor hic uyumuyor mu bebikom ☺️
ritmik tekme gibi bişi hissediyorsan bebitonu hıçkırık tutmuş olabilir 😂😂😂
Ben 20+2 deyim iki üç gündür diğer günlere göre daha az hissediyorum hatta hissetmiyorum diyebilirim. Çok tedirginim bu konuda. Kontrol e de daha var ama devlete mı gitsem bilmiyorum
Bazen oluyor canımm hareket azalıyor bazen de hiç durmuyor 🤣🤣 için rahat etmiyorsa git devlete

X