2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    298

benim hemoroid değil ama benzer şeyler çatlakla.
ılık su dolu leğene oturmak çok rahatlatıyor. Sabah akşm bunu yapmak lazım aktifleşirse. Suya papatya atılabilir ağrı kesiyor.
bende de hemoroid gibi bir görüntü var dışarı sarkma tarzı çatlak dolayısıyla deri fazlalığı gibi bir şey demişti doktorum. Aynen dediğiniz gibi içe itmek gerekiyor. Bir de ılık suyu yaptıktan sonra kantaron yağına batırılmış pamuğu o derileri ittirip makata tıkayıp uyucan. Sabaha bayağı yumuşamış uyanılıyor. Kantaron gebelikte kullanılır mı bilmiyorum tabi onu da bir araştırayım. Ben kantaronsuz duramıyorum o durumda.
 
Bi kere olunca öyle kaliyor evet sonra kabizlik yaşamasana ben de deneyim artik bi daha rahatsiz ederse sağol canim. Benim ilk gebeliğimde oldu bi ara normalde beslenmeme hiç dikkat etmeyip su içmediğim zamanlarda olmuştu. Eğer yatkınlık varsa gebelikte kaçınılmaz oluyor.
 

kuru kayısı mantıklı evet. Ama muz da kabız da yapsa ben de sürekli yiyorum hem faydalı hem tok tutuyor seviyorum
 
Bana da çatlak dedi doktor. İçeri itince rahatladım, başka bir şeye gerek kalmadı. Dediğim doktor da böyle yazmıştı. Hamilelikte sadece yöntem kullanılır yazmış.
 
Kantaron yağı gebelikte çatlaklar için sürülüyor o durumda bir şey olmaz heralde. Şimdi neyse ilerisi için insan tedirgin oluyor artarsa kötü olursa diye ben de deneyim bunları.
 
Gebelikte salgılanan relaksin hormonu bağırsakların yavaş çalışmasına sebep oluyormuş. Ben de karpal tünel sendromu da yaptı. Yani ellerimin baş ve işaret parmağı sürekli uyuşuyordu. Kasların gevşemesi için salgılanan hormon böyle sorunlara sebep oluyormuş.
 
Ben de bilmiyorum ki burdaki arkadaşlar da zararlı olabilir deyince almadım.
Ben cilt ürünü olarak bioderma sebium serisini kullanıyordum ama toniginde ve kreminde asit var diye onları da kullanmayı bıraktım. Simdi sadece simple nemlendirici kullaniyorum. Sizler cilt ürünü olarak neler kullanıyorsunuz?
 
Aynen. Bebeğe bir şey olmasın biz çekeriz napalım Kapal tünel de kötü çoğunlukla geçer gebelikten sonra bunlarda.
 

ben de tedirginim cilt ürünleri ile ilgili. Yüzümü bebe şampuanıyla yıkıyorum. La roche posay cicaplast nemlendirici sürüyorum çok gerginlik hissedersem.
 

geceleri huzursuz bacak sendromu gibi bir şey yaşıyorum ben. Sürekli bacağım atıyor o da mı ondan
 
Amin inşallah güzel haberlerle döneriz Onlar iyi olsun da gerisi boş
 
Benim belli kızçem gelio inş Kız ismini bnmle paylaşmak ister msn bnm de bu hafta çıkmaya başladı karnım, sen ne zmn öğrenceksin cinsiyeti? Göremednz mi son kontrolde?
Begüm Zehra devlete gittim genelde söylemediler cnm
Merak ettim rahmetlinin ismini:)
 
Benim var ama benim kronik kabızlık geçmiyor doktor bana toz verdi onu içiyorum zor durumda hemoroit hamile iken daha çok şişebiliyor ama asıl doğum da iken çok şişiyor normal doğumda ben doğumdan sonra günlerce eziyet çektim hergün gidip sıcak kuma oturdum kumsala gittim hemoroit e en iyi sıcak fayda ediyor eğer sende rahatsız olursan sıcak su torbası koy doktor bana sıcak su içine otur demişti ama hamile iken o zor eniyisi sıcak torba koymak
 
Benimde oğlumda öyleydi benim doğum gunum 23 kasimdi oğlmun muhtemel tarih 28 kasimdi cok istedim 23 de dogsun ama o 5 Aralık'ta dogdu
 

oturma leğenleri var aslında ben almıştım onlardan zamanında. Bence hamileyken de kolay oturulur. Umarım yani. Suyun direk değmesi önemli. En olmadı bol bol çömelip duş tutmak olabilir
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…