- 22 Eylül 2011
- 5.046
- 3.801
Senin geç kalmış erken gelmemiş:)Benimde oğlumda öyleydi benim doğum gunum 23 kasimdi oğlmun muhtemel tarih 28 kasimdi cok istedim 23 de dogsun ama o 5 Aralık'ta dogdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin geç kalmış erken gelmemiş:)Benimde oğlumda öyleydi benim doğum gunum 23 kasimdi oğlmun muhtemel tarih 28 kasimdi cok istedim 23 de dogsun ama o 5 Aralık'ta dogdu
Evet benimki artik gelsin diye istanbulda gitmedik hastane birakmadikSenin geç kalmış erken gelmemiş:)
Seks yapınca doğum başlıyormuş
Sağol canım
Evet dr bana demisti acilman olsun istiyorsan bu yöntem var bebek rahatsiz olur diye biz istememistikSeks yapınca doğum başlıyormuş
Yanlis yazdin cvp galiba cnm ama kolaylastiriyor baslatmiyor o bi gercekSeks yapınca doğum başlıyormuş
Suda doğum olayı varya bende cekiniyorum aslında çok sıcak suyla yıkanmayı severim doktora sormak lazım suya otursam zararı olurmu diyeoturma leğenleri var aslında ben almıştım onlardan zamanında. Bence hamileyken de kolay oturulur. Umarım yani. Suyun direk değmesi önemli. En olmadı bol bol çömelip duş tutmak olabilir
Ben doguma 1 gun kala birliktelik olmustu ben hic korkmadim hala oyle korkmiyorumEvet dr bana demisti acilman olsun istiyorsan bu yöntem var bebek rahatsiz olur diye biz istememistik
Yanlış yazmadım. Bir filmde izlemiştim. Doğum bir türlü olmuyordu. Doktor üç şey önerdi. Baharatlı ye, tempolu yürü ve seks yap. Bunlar başlatıyormuş vakti geldiyseYanlis yazdin cvp galiba cnm ama kolaylastiriyor baslatmiyor o bi gercek
Sendeki cesarete hayraniz zaten arkadaşım:)Ben doguma 1 gun kala birliktelik olmustu ben hic korkmadim hala oyle korkmiyorum
Bi filmde izlemiştim hamile kadınla adam birlikte olurken adam bebeği dürtüyor gibi hissediyorum diyordu çok gülmüştümEvet dr bana demisti acilman olsun istiyorsan bu yöntem var bebek rahatsiz olur diye biz istememistik
Eylül ayından beri koca yüzü görmedim Ahh tüp bebek annesi olmak çok zorBen doguma 1 gun kala birliktelik olmustu ben hic korkmadim hala oyle korkmiyorum
Evet kolaylastiriyor , tempolu yuruyus ve iliski ama baharat olayi dogru degil.. filmde olan herseye inansak ohoo benim dogumlarimda sukur kolay oldu iliski sayesindeYanlış yazmadım. Bir filmde izlemiştim. Doğum bir türlü olmuyordu. Doktor üç şey önerdi. Baharatlı ye, tempolu yürü ve seks yap. Bunlar başlatıyormuş vakti geldiyse
Seks bebek için egzersiz gibiymiş vajina ve rahim çok farklı yerler sonuçtaEvet dr bana demisti acilman olsun istiyorsan bu yöntem var bebek rahatsiz olur diye biz istememistik
Bende öyle düşük tehlikesi vardı hala fitil kullanıyorum korkuya yanastirmiyorumEylül ayından beri koca yüzü görmedim Ahh tüp bebek annesi olmak çok zor
Evet zor Allah yardimcin olsun cnmEylül ayından beri koca yüzü görmedim Ahh tüp bebek annesi olmak çok zor
Sendeki cesarete hayraniz zaten arkadaşım:)
Ben normal doğum yapamayacağım için hiç bilgim yok. Bir tek filmde duyduğumu biliyorumEvet kolaylastiriyor , tempolu yuruyus ve iliski ama baharat olayi dogru degil.. filmde olan herseye inansak ohoo benim dogumlarimda sukur kolay oldu iliski sayesinde