- 20 Eylül 2020
- 4.029
- 4.400
Benim de aklımda ama bilmiyorum bu arada sağlikla gelsin prensesKızımda da Nil ismini düşündük. Sonra evde ismi çağırdık. “Niiiiğl” gibi bir şey oluyor. O yüzden vazgeçtik Tek isim olacak inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de aklımda ama bilmiyorum bu arada sağlikla gelsin prensesKızımda da Nil ismini düşündük. Sonra evde ismi çağırdık. “Niiiiğl” gibi bir şey oluyor. O yüzden vazgeçtik Tek isim olacak inşallah
İnşallah canım. Yaz gelsin, güzel haberlerinizi paylaşalım inşallahBenim de aklımda ama bilmiyorum bu arada sağlikla gelsin prenses
Sen seçimi kocana bırakma bende beğenmedimBenim de aklımda ama bilmiyorum bu arada sağlikla gelsin prenses
Allah razı olsun canım ❤ inşallah rabbim kimseye yaşatmasınTek duam2746 canim cok gecmis olsun canim saglikli sihatli evlatlarin olsun boyle bir uzuntuyu tekrar yasatmasin rabbim ins
Bende de kronik ama ben çok şükür çıkıyorum ama ıkınmıyorum ilk düşük yaptığımda bilmiyordum hamile oldugumu cok kabızdim surekli ıkındım sanirim ondan düsük yaptim bunda o yuzden hep rahat olmaya calisiyorumAynı sorun bendede var kronik hiç bir yiyecek düzeltmiyor ilk hamileliğimde bu yüzden 32. Haftada suyum geldi gunlerce hastanede yattım şimdide var doktor magnezyum klorür diye bi toz yazdi akşamları suya karıştırıp ıciyorum içmezsem çıkamıyorum
İnşallahBenimde 14. haftam mide bulantılarım hala devam ediyor her gece mutlaka istifra ediyorum, tad alamama bendede var hiç iştahım yok ama zorluyorum kendimi yemek için 16. haftadan sonra geçer diye umuyorum
Alfabede harf kalmadı . Seçici olmak içine sinmedi önemli eminim çok güzel bı isim bulacaksinÇok güzel isimler önermişsiniz Kızlar Türkçe öğretmeni olduğum için işim zor. Çok ayrıntıya giriyorum. Mesela isimde o,ö,u,ü harfi sevmiyorum. Oysa kendi ismimde var Arapça sevmiyorum ş, p, z gibi kulak tırmalayıcı harfler sevmiyorum. Eşimi delirtecektim ilk çocukta
Demi Nerede eksantrik isim var buluyor yine benim dediğim olacakSen seçimi kocana bırakma bende beğenmedim
Ben de 17.haftamdayım ama hareket hissedemedim hala bebeğim erkek erkekleri hissedersin diyorlar ama bizimkibiraz sakin sanırımSürekli değil gece yatarken dönerken falan hafif kıpırtılar oluyor.
Çok geçmiş olsun geri döndüm mesajlarınızı takip edemedim kalp atışımı durdu bebeğinizinÇok sağol canım benim Allah razı olsun inşallah rabbim nasip eder ❤
Benimki de erkek ultrasonda bakarken çok hareket ediyor tabi ben o kadarını hissedemiyorum. Ufak tefek kıpırtılar sadeceBen de 17.haftamdayım ama hareket hissedemedim hala bebeğim erkek erkekleri hissedersin diyorlar ama bizimkibiraz sakin sanırım
Teşekkür ederim canım çok sağol bebek gelişmedi kalp atışı duymadık 12 haftaya kadar bekledik ama olmadıÇok geçmiş olsun geri döndüm mesajlarınızı takip edemedim kalp atışımı durdu bebeğinizin
Canim sezeryan oluyorum benBasur doğumuda çok zorlaştırıyormuş. Geçmiş olsun lazerle ameliyatı falan var sanırım.
Rabbim sabır versin tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsinTeşekkür ederim canım çok sağol bebek gelişmedi kalp atışı duymadık 12 haftaya kadar bekledik ama olmadı
Âmin Allah razı olsun inşallah rabbim Hayırlısını nasip etsinRabbim sabır versin tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin
Ben hissetmiyorm ya 15 haftamin icerisindeyim daha hissetmedm hissetmek istiyorm artikBebeğinin hareketlerini hisseden var mı
Anladım erken dogmaz inşallah vaktinde gelsin kuzucuk..Bende fitil olarak kullanıyorum rahîm ağzı yetmezliği önlemek icinC ceylin1907 yarım rahimli olduğum için bebek agirlasinca rahim tasiyamazmis