- 22 Eylül 2011
- 5.046
- 3.801
Kız mi önerileri alabilir miyim İlk kızımın adı Bahar
Benimde aklima yaz geldi ama isim olarak sanki olmaz...Yaz olabilir :) bahar ve yaz bence uyumluda :)
Beliz,buglem,begüm,burce,behice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız mi önerileri alabilir miyim İlk kızımın adı Bahar
Benimde aklima yaz geldi ama isim olarak sanki olmaz...Yaz olabilir :) bahar ve yaz bence uyumluda :)
Aynı sorun bendede var kronik hiç bir yiyecek düzeltmiyor ilk hamileliğimde bu yüzden 32. Haftada suyum geldi gunlerce hastanede yattım şimdide var doktor magnezyum klorür diye bi toz yazdi akşamları suya karıştırıp ıciyorum içmezsem çıkamıyorumGünlük 15 bardak su içiyorum ama gene kabizim gerçi ben kabizda olsam bağırsakların iyi çalışıyor hergün 3 kere falan wc giderim yoğurt da etkili oluyor ceviz fındıkta
MaysaKız mi önerileri alabilir miyim İlk kızımın adı Bahar
BalcaKız mi önerileri alabilir miyim İlk kızımın adı Bahar
Neylan (kabul olmuş dilek anlamına geliyormuş)Kız mi önerileri alabilir miyim İlk kızımın adı Bahar
Masallah rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canimCanlar kızım olacakmış cok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Onlar bildikleri ortamı arıyor alışana kadar nereye cıkarsandaYok ben bi daha o ortamı yaşatmıcam. Temiz havaya bol güneşe ışığa çıkarıcam bebeği.
Hapisten çıkanlarda bi müddet dışardaki hayata adapte olamıyolar. Bebeklerede öyle oluyor sanırım
Ay kizimda kibar iki parmakla isini hallediyor ustune su damlasa pimpirikleniyor hemen degistiriyor bu kez erkekmis bakalim onunda tadina rabbim izin ederse insAyy evet kız çocuk başka derler ya benim ki her işi serçe parmağı havada yapıyor. Doğuştan kibar doğmuş. Bardağı tutarken bile serçe parmak havada
Doğsun bi an önce sabrım kalmadı benim görmek istiyorumOnlar bildikleri ortamı arıyor alışana kadar nereye cıkarsanda
Hayırlısıyla gelseydiler
Olsun yinede bian önce vakti gelsin doğsunlarBebeklerin cildini saran beyaz bi tabaka oluyor bebeği koruyan öyle kırışma felan olmuyor o sıvı normal su değil
Hadi gozun aydin saglikla gelsin bal kizBir kızımız daha olacak
Aynen yaDoğsun bi an önce sabrım kalmadı benim görmek istiyorum
Sen yandin kuzum daha takacak okadar şey varkiBide böyle elleri ayakları suda kalmaktan buruşmuyor mu şimdide onu takıcam kafaya
Olsun yinede bian önce vakti gelsin doğsunlar
Kiz ismi cok da erkek bulamiyorum erva,sena,ikra, inci, gulsima, hüma, tabi anlamlarina bakmadim bunlarin kizim olsaydi ikra sena koyacakdim,Kız mi önerileri alabilir miyim İlk kızımın adı Bahar
Bulgarca bilmediğim için sonuçları pek okuyamadım ama PPAP ve Free HCG değerlerinin olduğu yeri attım canımKaç cıktı canım benimki ile kıyaslayayım benim doktor normal dedi benim tahlile
Kızımda da Nil ismini düşündük. Sonra evde ismi çağırdık. “Niiiiğl” gibi bir şey oluyor. O yüzden vazgeçtik Tek isim olacak inşallahNil belki olabilir. İkinci isim koyma konusunda kararsizim. Nil Mina gibi.
Eliz elisa mira sare cemre Beyza son ikisini eşim önermişti beğenmedim :)
Benim de aklıma geldi ama çok kısaYaz olabilir :) bahar ve yaz bence uyumluda :)