- 20 Eylül 2020
- 4.029
- 4.400
Allah tekrar sağlıklı bir gebelik nasip etsin yine aramıza gel gecmıs olsunÇok Teşekkür ederim canım inşallah rabbim nasip eder ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah tekrar sağlıklı bir gebelik nasip etsin yine aramıza gel gecmıs olsunÇok Teşekkür ederim canım inşallah rabbim nasip eder ❤
İnşallah canım Allah razı olsunAllah tekrar sağlıklı bir gebelik nasip etsin yine aramıza gel gecmıs olsun
Çok geçmiş olsun canım .Sağol canım biraz daha iyiyim kürtaj oldum ağrılarım var ama idare ediyorum .
Benimde 14. haftam mide bulantılarım hala devam ediyor her gece mutlaka istifra ediyorum, tad alamama bendede var hiç iştahım yok ama zorluyorum kendimi yemek için 16. haftadan sonra geçer diye umuyorumMerhaba arkadaşlar umarım iyisiniz.Ben yarın 14haftayı dolduruyorum ama hala tadım yok.İlk iki hamileliğimde de mide bulantısı yaşamıştım ama 12 hafta dolunca geçmişti.Şimdi hiçbir yediğimden eskisi gibi zevk alamıyorum bir hoşnutsuzluk bir tatsızlık.Yatmadan önce mide bulantısı için ilaç alıyorum almazsam hep çıkarıyorum afedersiniz.Dün akşam almadım ilaç deneyeyim diye bugün yine kötüyüm yaptığım kahvaltı saatler sonra çıktı.Benim gibi olan var mı çok moralim bozulmaya başladı artık acaba başka bir problemim mi var diye düşünmeye başladım
Teşekkür ederim Allah razı olsun ❤Çok geçmiş olsun canım .
Sizin riskli Bi ikili sonucunuz vardi galiba son durum nedir Baska doktora da gittiniz mi?Benimde 14. haftam mide bulantılarım hala devam ediyor her gece mutlaka istifra ediyorum, tad alamama bendede var hiç iştahım yok ama zorluyorum kendimi yemek için 16. haftadan sonra geçer diye umuyorum
Belli olmaz canım. Bakarsın birden geçer. Benim öyle oldu. Uykudan gözümü açamıyordum. Hepsi bir anda geçtiBenimde 14. haftam mide bulantılarım hala devam ediyor her gece mutlaka istifra ediyorum, tad alamama bendede var hiç iştahım yok ama zorluyorum kendimi yemek için 16. haftadan sonra geçer diye umuyorum
Ben farklı bir doktora gittim ense kalinligini 1.60 mm ölçtü normal sınırlarda dedi ve kan vermiştim pazartesi sonuçları aldık temiz çıktı herhangi bir sıkıntı yok dedi . Doktorumu değiştirdim bu arada kendi doktorum 2.60 mm olcmustu ve beni çok demorilize etti konuşmalarıyla .Sizin riskli Bi ikili sonucunuz vardi galiba son durum nedir Baska doktora da gittiniz mi?
İnşaallah kuzum gecerde rahat ederimBelli olmaz canım. Bakarsın birden geçer. Benim öyle oldu. Uykudan gözümü açamıyordum. Hepsi bir anda geçti
Yaaa o derece miAy yok durulacak gibi değil iyiki ben çıkmışım ordan. 8 aylık doğdum zaten ancak o kadar dayanabilmişim.
Nil belki olabilir. İkinci isim koyma konusunda kararsizim. Nil Mina gibi.Kız mi önerileri alabilir miyim İlk kızımın adı Bahar
Bize değil ama onlar çok güvende mutlu. Anne karnı sesleri olan ana kucakları dönenceler tasarlanıyor hep kurutma makinesiyle az geceler geçirmedikAy yok durulacak gibi değil iyiki ben çıkmışım ordan. 8 aylık doğdum zaten ancak o kadar dayanabilmişim.
Bende senin gibiyim ilacı almasam bütün günüm berbat bundırıö ne zaman geçecek bilmiyorumMerhaba arkadaşlar umarım iyisiniz.Ben yarın 14haftayı dolduruyorum ama hala tadım yok.İlk iki hamileliğimde de mide bulantısı yaşamıştım ama 12 hafta dolunca geçmişti.Şimdi hiçbir yediğimden eskisi gibi zevk alamıyorum bir hoşnutsuzluk bir tatsızlık.Yatmadan önce mide bulantısı için ilaç alıyorum almazsam hep çıkarıyorum afedersiniz.Dün akşam almadım ilaç deneyeyim diye bugün yine kötüyüm yaptığım kahvaltı saatler sonra çıktı.Benim gibi olan var mı çok moralim bozulmaya başladı artık acaba başka bir problemim mi var diye düşünmeye başladım
Yaz olabilir :) bahar ve yaz bence uyumluda :)Kız mi önerileri alabilir miyim İlk kızımın adı Bahar
Yok ben bi daha o ortamı yaşatmıcam. Temiz havaya bol güneşe ışığa çıkarıcam bebeği.Bize değil ama onlar çok güvende mutlu. Anne karnı sesleri olan ana kucakları dönenceler tasarlanıyor hep kurutma makinesiyle az geceler geçirmedik
Bide böyle elleri ayakları suda kalmaktan buruşmuyor mu şimdide onu takıcam kafayaYaaa o derece mi
Kaç cıktı canım benimki ile kıyaslayayım benim doktor normal dedi benim tahlileSonuç kaç çıktı ki yüksek bulmuş . Bu doktorları anlamakta zor birinin dediği öbürünü tutmuyor gelde çık işin içinden
Bebeklerin cildini saran beyaz bi tabaka oluyor bebeği koruyan öyle kırışma felan olmuyor o sıvı normal su değilBide böyle elleri ayakları suda kalmaktan buruşmuyor mu şimdide onu takıcam kafaya