- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.177
Üzüldüm valla ben her canlı o şekilde dünyaya geliyor ama yine de üzüldümAma gözleri kapalı o yüzden görmüyor karanlık olduğu zavallım sürekli uyuyor 9 ayımız çabuk geçse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzüldüm valla ben her canlı o şekilde dünyaya geliyor ama yine de üzüldümAma gözleri kapalı o yüzden görmüyor karanlık olduğu zavallım sürekli uyuyor 9 ayımız çabuk geçse
Amin canım hepimiz inşallahGözün aydın canim sağlıcakla kucağına al insallah
Ayy hiç öyle düşünme canım. Orda Allaha emanet, melek o... Ve inan aslında ömrü hayatı boyunca olabileceği en huzurlu ve korunaklı alanda. Her ihtiyacını Allah karşılıyo, Allaha en yakın olduğu yerde. Hiç öyle dar alanda, karanlıkta vs düşünme. Vücuduna ruh üfleneceği ana kadar hala o bi melek, bi mucizeGünaydın kızlar
Dün belgeselde gördüm 16 haftalık hamile kadının karnına camera soktular.
Allahım içerisi zifiri karanlık bebek uzay boşluğunda gibi suyun içinde süzülüyor.
Gözleri kapalı, minicik kulakları var, bütün damarları gözüküyor.
9 ay bitsede kurtulsa yavrum çok daracık karanlık bi yerde öylece duruyor
Ben sanki doğuracak gibi sancı çekmiştim gaz sancısı eşim doğuruyorum sanmıştıÇok teşekkür ederim kızlar önerilerinizi deneyeceğim.
Kabızlik için gün kurusu kapya biber çiğ kuruyemisler kabak armut baya işe yarıyor . Tabii her zaman bol su içmek . Gebeliğin ilerleyen döneminde demir ilacı da yapıyor .
Önceki gebeligimde agladigimi bilirim . Çok zor yaa .
Canım aklına kötü şeyler getirme hamilelik bu dengelerimiz altüst oluyor ama basit şeylerden kaynaklı ,belki de dediğin gibi antibiyotiğin etkisi..İlk gün ben de öyle düşündüm kuruyemisi kestim yok usuttum sanırım dedim çorap giymeyen ben çorap terliksiz gezmiyorum . Bol su içiyorum muz hemen keserdi bana mısın demiyor . İlk kez bu kadar uzun inatçı bı durum yaşıyorum . Gerçi idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle antibiyotik kullanmaya başladım bı kaç gün sonra böyle olunca hemen ilacı da kestim . Genelde doğum başlangıcı ishal görülürmus daha başında buna anlam veremedim.
Günlük 15 bardak su içiyorum ama gene kabizim gerçi ben kabizda olsam bağırsakların iyi çalışıyor hergün 3 kere falan wc giderim yoğurt da etkili oluyor ceviz fındıktaÇok teşekkür ederim kızlar önerilerinizi deneyeceğim.
Kabızlik için gün kurusu kapya biber çiğ kuruyemisler kabak armut baya işe yarıyor . Tabii her zaman bol su içmek . Gebeliğin ilerleyen döneminde demir ilacı da yapıyor .
Önceki gebeligimde agladigimi bilirim . Çok zor yaa .
Benim gaz sorunum hep vardi simdi dahada arttı kuzenim dalga geçiyor sende gaz doğuştan var hiç bitmez diyeBen sanki doğuracak gibi sancı çekmiştim gaz sancısı eşim doğuruyorum sanmıştı
Canım ben de idrar yolu enfeksiyonu oldum aile Hekimi ilaç yazdı kendi doktorum kullanma bol su iç dedi sürekli enfeksiyon oluyorum ilaçsız atlatmam imkansız ne yapsam bilemiyorum sen hangi ilacı kullanıyorsunİlk gün ben de öyle düşündüm kuruyemisi kestim yok usuttum sanırım dedim çorap giymeyen ben çorap terliksiz gezmiyorum . Bol su içiyorum muz hemen keserdi bana mısın demiyor . İlk kez bu kadar uzun inatçı bı durum yaşıyorum . Gerçi idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle antibiyotik kullanmaya başladım bı kaç gün sonra böyle olunca hemen ilacı da kestim . Genelde doğum başlangıcı ishal görülürmus daha başında buna anlam veremedim.
Siz öğrendiniz mi cinsiyeti ,devlete mi özele mi gidiyorsunuzÇikolata mutlaka ye canım ablam yerdi bebek kıpır kıpır olurdu
Dışarıdan bize öyle gözükebilir ama Rabbim en güzel şekilde ayarlamıştır ,üzülmeyin benceÜzüldüm valla ben her canlı o şekilde dünyaya geliyor ama yine de üzüldüm
O bende de var malesef bende çözüm bulamadım,normalde kimyonlu limon içiyordum iyi geliyordu ,ama şuan arada sırada içiyorum çünkü kimyon gebelikte pek içilmiyor ,gebelikle birlikte arttı ,abdest tutamıyorumTecrübeli anneler bu gaz olayı nasıl geçecek uyku uyuyamıyorum artık
Sonuç kaç çıktı ki yüksek bulmuş . Bu doktorları anlamakta zor birinin dediği öbürünü tutmuyor gelde çık işin içindenKızlar merhaba ben doktorumdan memmun olmadığım için başka bir doktora gitmiştim ikili testimin sonucu görmek istedi diğer doktor düşük risk demişti sonuca. Bu doktor hcg değerini yüksek buldu ve dörtlü tarama testi istedi çok tedirginim
Afedersiniz ama ben de gaz var gerisi yok sadece aşırı sancı var karnımdan garip sesler çıkıyorO bende de var malesef bende çözüm bulamadım,normalde kimyonlu limon içiyordum iyi geliyordu ,ama şuan arada sırada içiyorum çünkü kimyon gebelikte pek içilmiyor ,gebelikle birlikte arttı ,abdest tutamıyorum
Çok lanet bişey ya azıcık bişey yiyince hemen şişkinlik gaz . Son ayları düşünmek istemiyorum .Ben sanki doğuracak gibi sancı çekmiştim gaz sancısı eşim doğuruyorum sanmıştı
Senin ki kroniklesmis sanırım. Hemoroid genetik olabiliyormuş varis varsa o bile tetikliyormus . Senin wc ye çıkabilmen çok iyiGünlük 15 bardak su içiyorum ama gene kabizim gerçi ben kabizda olsam bağırsakların iyi çalışıyor hergün 3 kere falan wc giderim yoğurt da etkili oluyor ceviz fındıkta
Enfeksiyonun ilerlemesi daha kotu neden kullanmanı istemedi acaba. Bana hem antibiyotik hem de üç gün arayla suya atıp içmem için şase şeklinde bişey vermişti ama isimlerini hatırlamıyorum.Canım ben de idrar yolu enfeksiyonu oldum aile Hekimi ilaç yazdı kendi doktorum kullanma bol su iç dedi sürekli enfeksiyon oluyorum ilaçsız atlatmam imkansız ne yapsam bilemiyorum sen hangi ilacı kullanıyorsun
Bizm evde kedi olsa düşünemiyorum kardeşimin bir kuşu var annemlere gidince hayvandan ayrilmiyo kuş isyanlara başlıyo bizim oglanı görünceBizimkide kedinin başından ayrılmıyor bizim kız tip tip bakıyor artık
İzlicem inşallahBabasına falan dedi baya birşeyler ama keşke sonlarını izleseydin kuzum ya oralar çok güzeldi YouTube dan izle Yılmaz'ın kazasını da izle mutlaka
Tok git ve çikolata bol bol yeArkadaşlar cinsiyet öğrenmeye gitmeden önce tok karna aç karna farkeder mi karnımı doyurup üstüne çikolata yiyip mi gidiyim tavsiyeleriniz nelerdir
Allah seni kız bakma öyle karanlıkta olduklarına dogunca da orayı istiyorlar huysuz oluyolar bizim oglan çok ağlardi dr henüz buraya adapte olamamış sürekli karanlık ortamda tutmaya calis demisti ben dalga geçiyor sanmıştım ama evden perdeleri kapatnca sakinlesiyordu biraz dahaGünaydın kızlar
Dün belgeselde gördüm 16 haftalık hamile kadının karnına camera soktular.
Allahım içerisi zifiri karanlık bebek uzay boşluğunda gibi suyun içinde süzülüyor.
Gözleri kapalı, minicik kulakları var, bütün damarları gözüküyor.
9 ay bitsede kurtulsa yavrum çok daracık karanlık bi yerde öylece duruyor
Yaaa maşallah subhanallah sağlıkla gelsin prenses darisi bana ve tüm isteyen annelereCanlar kızım olacakmış cok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Az kalmis bakalım nasilmis minnos cinsiyet tahmini sormayı unutmaBenim de saat ikide kontrolüm var. 3 ayın bitmesi çok heyecanlı geliyor
Kesinlikle hem hormonlar psikoloji hem vücut dengesi karmakarışık bu dönemde inşallah sonunda sağlıklı kucağımıza aliriz da unuturuz bu dönemiCanım aklına kötü şeyler getirme hamilelik bu dengelerimiz altüst oluyor ama basit şeylerden kaynaklı ,belki de dediğin gibi antibiyotiğin etkisi..