Hoşgeldiniiiz
Siz olmadan tadı olmazdı
Sağol kuzum
İzledin mi Safiyeni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldiniiiz
Siz olmadan tadı olmazdı
İkili ve üçlü test yaptirdim.Merhaba arkadaşlar,hepiniz ikili test yaptırdı mı her doktor istiyor mu yoksa gerek gördüğü durumlarda mı ister?
Senin derdinden bir ben anlarım kardeşBen kör oldum canım bi müddet aktif yazamıcam
Gözüm ağrıyor telefon ekranına bakarken oda migrenimi tetikliyor günlerdir başım ayrı ağrıyor gözüm ayrı
Safişin sonu iyi olur inşallah daha ışık yakmadi bu aradaAmin hepimize
Ay doğru kız valla,dur değiştireyim hemen
İzliyorum kuzumSağol kuzum
İzledin mi Safiyeni
Mantı yaptığı sahnede bittimSafişin sonu iyi olur inşallah daha ışık yakmadi bu arada
Kontrolümde bir sorun görünmedi testi de istemedi.Ama tabi aklıma takıldı.Önemli değil o zaman .TeşekkürlerYoo hayır ben yaptırmadım, düşünmüyorum
Doktorum önerdi ben istemiyorum deyince nasıl istersen dedi.
Kişinin isteğine bağlı
Ben de yaptırmadım canım. Doktor ense kalınlığı iyi burun kemiği oluşmuş dedi seçimi bana bıraktı yaptırmadımMerhaba arkadaşlar,hepiniz ikili test yaptırdı mı her doktor istiyor mu yoksa gerek gördüğü durumlarda mı ister?
Sana zahmetBulunurum tabi canım bir bakayım Elanın paylaştığı resme
Benimde ölçümleri yaptı.Omega B12 Magnezyum takviye verdi 1 ay sonra görüşürüz dediBen de yaptırmadım canım. Doktor ense kalınlığı iyi burun kemiği oluşmuş dedi seçimi bana bıraktı yaptırmadım
İzliyorum kuzum
En sevdiğim dizi
Ama cidden psikopat dizi ama kırmızı oda daha psikopatAy bende çok seviyorum ama beyim kişisi kıl oluyo, izleme şöyle şeyler sinirlerin bozulacak diyo
O yokken izliyodum ama yasaklardan çıkmayınca izleyemez oldum
Neyseki kırmızı odayı seviyor
Canım kız gibi geldi ama tam net çıkmamışSana zahmet
Ama cidden psikopat dizi ama kırmızı oda daha psikopat
Ay o şarkı sahnesinde yine ağladım yaa
Kafası karıştı herkesinBende çok ağladığım için izletmiyo zaten
Yokta cidden bura çok sakinledi
İşin ilginci öteki tarafta sakin
Niye böyle olduysa
Bu miyoma vajinal mi bakıyorlar yoksa normal ulttasonlami canimSagol canim bende miyom kizimdan kalma ama arka tarafda cok onemli degilmis normal dogumada engeli yokmis sorun yok dedi sen bir dr kalma sakin birde cihazi iyi olan yer olsun yoksa anlamiyorlar
Haydi bakalim hayırlısı haftaya birdaha gidicem o zaman birdaha istoycem ultrason gitmek bakalım bu sefer kağıdı bitmiş dedi bozuk dediCanım kız gibi geldi ama tam net çıkmamış
Kaç haftalıksın canım? Haftaya söyler belki cinsiyetiHaydi bakalim hayırlısı haftaya birdaha gidicem o zaman birdaha istoycem ultrason gitmek bakalım bu sefer kağıdı bitmiş dedi bozuk dedi
Dr istedi ama ben istemedigimi söyledim oda tamam dediMerhaba arkadaşlar,hepiniz ikili test yaptırdı mı her doktor istiyor mu yoksa gerek gördüğü durumlarda mı ister?
Teşekkürler.Sanırım belli durumlarda yapılması gerekiyor.Onun dışında isteğe bağlı kalabiliyor doktorlar.Dr istedi ama ben istemedigimi söyledim oda tamam dedi