2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benimde sol kasığıma arada bir kramp giriyor ve sırtım çok ağrıyor ama normal olması gereken şeyler bunlar
Benim ilk hamileligim oldugu icin ve cevreden de surekli bir seyler duydugum icin endiselendim ben de canm tesekkurler

Reactions: H E
Benim ilk hamileligim oldugu icin ve cevreden de surekli bir seyler duydugum icin endiselendim ben de canm tesekkurler
Rica ederim canım bende ilk hamileliğimde en ufak şeyleri bile internette aratıyordum ters giden birşey mi var diye

Benimde öyle peceteye silince geliyor ama çok az az sanırım bir çok kişide oluyor yarın dr ne diyecek bakalim
Ben yerlesme lekesi yasadıgımda baya arastırdım kahve akıntı leke olayını, bugun panıklemedım en azından bebek büyüyor diye de sevindi hatta eşim bi kere geldi 5 saat oluyor daha gelmedi, yarın haberdar et bizi de kacta randevun?

Dikkate t cnm uzan ayaginin altina yastik koy bizie haberdar et yarin

Kızlar bir şey soracağım size aile hekimliğinde verilen betahcg sonucu binin üzerindeyse tam sonuç olarak çıkıyor mu yoksa sadece bin üzeri diye mi gözüküyor ben hep özelde vermiştim bugünde aile hekimliğinde verdim şimdi o aklıma takıldı

Öğlen 12 de inşallah benimkide yerlesmedir haberdar ederim canım benimde 5 kere ev gidiyorsam 2 sinde görüyorum ama dikkatli bakınca ben kendi kendimi panik yapıyorum sanirim

Rica ederim canım bende ilk hamileliğimde en ufak şeyleri bile internette aratıyordum ters giden birşey mi var diye
Hahahhah yalniz degilmisim o zaman netten bakinca da oyle seyler yaziyor ki geriliyorm. En iyisi tecrubelilerden yararlanmak

Merhaba bende haziran annesi olacağım inşallah
SAT: 07.09.2020
haftaya doktora gideceğiz kaç haftalık hamileyim arkadaşlar beta hcg pazartesi 12 ekimde 225 cıktı nasıl sizce bilen varmı:/

Merhaba bende haziran annesi olacağım inşallah
SAT: 07.09.2020
haftaya doktora gideceğiz kaç haftalık hamileyim arkadaşlar beta hcg pazartesi 12 ekimde 225 cıktı nasıl sizce bilen varmı:/
Her ay kan günde bir adet oluyorsun cnm

Hahahhah yalniz degilmisim o zaman netten bakinca da oyle seyler yaziyor ki geriliyorm. En iyisi tecrubelilerden yararlanmak
İnternette çok abartıyorlar ya çok bakmamak lazım orda yazılanlara bir yardıma ihtiyacın olursa yaz

Öğlen 12 de inşallah benimkide yerlesmedir haberdar ederim canım benimde 5 kere ev gidiyorsam 2 sinde görüyorum ama dikkatli bakınca ben kendi kendimi panik yapıyorum sanirim
İlk 6 ay bu lekenin sürekli geldiği bile oluyormus, artık panik yok için rahatlasın doktora git de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…