- 28 Mayıs 2020
- 929
- 1.375
Benim ilk hamileligim oldugu icin ve cevreden de surekli bir seyler duydugum icin endiselendim ben de canmBenimde sol kasığıma arada bir kramp giriyor ve sırtım çok ağrıyor ama normal olması gereken şeyler bunlar
Rica ederim canımBenim ilk hamileligim oldugu icin ve cevreden de surekli bir seyler duydugum icin endiselendim ben de canmtesekkurler
Dilaraerdogan cnm nasılsın dün lekelenme var diyordun bugun durumun nasil
Bugünde ara ara geldi yarına randevu aldım gidicem çok açık renk geliyor aslında korkulacak birşey yok gibi çünkü bel ağrısı dışında ağrımda yok kasik ağrısı falan yok ama genede gideyim merakta kalmayayimDilaraerdogan cnm nasılsın dün lekelenme var diyordun bugun durumun nasil
Benimde öyle peceteye silince geliyor ama çok az az sanırım bir çok kişide oluyor yarın dr ne diyecek bakalimDilaraerdogan evet ben de merak ettım seni, bugun bi kere benden de cok hafif kahve akıntı geldi, peceteye sılınce geldı, ıççamasırına değmedi..
Ben yerlesme lekesi yasadıgımda baya arastırdım kahve akıntı leke olayını, bugun panıklemedım en azındanBenimde öyle peceteye silince geliyor ama çok az az sanırım bir çok kişide oluyor yarın dr ne diyecek bakalim
Dikkate t cnm uzan ayaginin altina yastik koy bizie haberdar et yarinBugünde ara ara geldi yarına randevu aldım gidicem çok açık renk geliyor aslında korkulacak birşey yok gibi çünkü bel ağrısı dışında ağrımda yok kasik ağrısı falan yok ama genede gideyim merakta kalmayayim
Öğlen 12 de inşallah benimkide yerlesmedir haberdar ederim canım benimde 5 kere ev gidiyorsam 2 sinde görüyorum ama dikkatli bakınca ben kendi kendimi panik yapıyorum sanirimBen yerlesme lekesi yasadıgımda baya arastırdım kahve akıntı leke olayını, bugun panıklemedım en azından ☺ bebek büyüyor diye de sevindi hatta eşimbi kere geldi 5 saat oluyor daha gelmedi, yarın haberdar et bizi de kacta randevun?
Hahahhah yalniz degilmisim o zamanRica ederim canımbende ilk hamileliğimde en ufak şeyleri bile internette aratıyordum ters giden birşey mi var diye
Öyle yapıyorum canım ederim inşallah iyi haberlerle gelirimDikkate t cnm uzan ayaginin altina yastik koy bizie haberdar et yarin
Her ay kan günde bir adet oluyorsun cnmMerhaba bende haziran annesi olacağım inşallah
SAT: 07.09.2020
haftaya doktora gideceğiz kaç haftalık hamileyim arkadaşlar beta hcg pazartesi 12 ekimde 225 cıktı nasıl sizce bilen varmı:/
İnternette çok abartıyorlar ya çok bakmamak lazım orda yazılanlara bir yardıma ihtiyacın olursa yazHahahhah yalniz degilmisim o zamannetten bakinca da oyle seyler yaziyor ki geriliyorm. En iyisi tecrubelilerden yararlanmak
Aldık bileee:)) seninkide hayırlı olsun canımSelamunaleykümmmm... Beni de aranıza alır mısınız çok sevgili gebeler
İlk 6 ay bu lekenin sürekli geldiği bile oluyormus, artık panik yokÖğlen 12 de inşallah benimkide yerlesmedir haberdar ederim canım benimde 5 kere ev gidiyorsam 2 sinde görüyorum ama dikkatli bakınca ben kendi kendimi panik yapıyorum sanirim
Bende her ayin 6 sinda olurum eylunun 6 sonda en son oldum adet30 günde bir:)