Aynen tartışılır.tamamen tesaduf aslinda tutan da olmus ama neticede ne kadar bilimselki.
Benimde sat 12 eylülSat 12 Eylül şuan 5.haftanın içindeyim tahmini 19 Haziran olarak gözüküyor
Kasık ağrısı normal, göbeğin etrafındaki ağrılar genelde idrar yolları enfeksiyonundan kaynaklanıyorKizlar bana bilgi verir misiniz? Su an 6+3 üm. Yani bu farkeder mi bilmiyorum ama kasik agrisi normal misirtima da vuruyor agri,gobegimin sol yanina da. Ama sadece sol kac saattir ince ince sanciliyor. Bu korkmam gereken bir sey mi?
Allah şifa versin, senin için en hayırlı en güzel zamanda sağlıklı güzel hayırlı evlat nasip etsinHanımlarr hepinize iyi hamilelikler ve hayırlı doğumlar diliyorum. Benim çıkmadı bu ay, birkaç ay daha korunmayı düşünüyorum daha sonra Allah nasip ederse bende ikinci bebeğim için dualara başlarım. Şuanda halletmem gereken birkaç sağlık sorunum çıktı banada dua edin inşaallah. Sizi tanıdığıma memnun oldum kızlar. Öpüyorum
Cnm ben bu agrilari ayni sekilde 5 6 gun çektim 2 gundur iyiyim cok şükürKizlar bana bilgi verir misiniz? Su an 6+3 üm. Yani bu farkeder mi bilmiyorum ama kasik agrisi normal misirtima da vuruyor agri,gobegimin sol yanina da. Ama sadece sol kac saattir ince ince sanciliyor. Bu korkmam gereken bir sey mi?
İnşallah beraber geçireceğiz bu süreci benim ilk bebeğim çok heyecanlıyım yarın doktor kontrolüm var güzle haberler el gelirim umarım sen gittin mi doktoraBenimde sat 12 eylül
Doktora gorunmeme gerek var mi sizce? İdrar yollari Enfeksiyonu olmadim bundan eminim ben dusuk olmasi dan cekindim acikcasi ama normalse doktora da gitmwk istemiyormKasık ağrısı normal, göbeğin etrafındaki ağrılar genelde idrar yolları enfeksiyonundan kaynaklanıyor
Bi sebebi var miymis canm bu agrilarin? Biliyor musun? Yani ben mi bsi yaptim acaba ondan mi agriyorCnm ben bu agrilari ayni sekilde 5 6 gun çektim 2 gundur iyiyim cok şükür
Tam bilmiyorum cnm yarin doktor randevum var ya yerleşme olabilir gaz sancisida olabilir doktora soracagmBi sebebi var miymis canm bu agrilarin? Biliyor musun? Yani ben mi bsi yaptim acaba ondan mi agriyoray sastim kaldm ben
Tatlim bna da bilgi verir misin doktor dönüsüTam bilmiyorum cnm yarin doktor randevum var ya yerleşme olabilir gaz sancisida olabilir doktora soracagm
Bence gitseniz iyi olur ne olur ne olmaz içiniz rahat ederDoktora gorunmeme gerek var mi sizce? İdrar yollari Enfeksiyonu olmadim bundan eminim ben dusuk olmasi dan cekindim acikcasi ama normalse doktora da gitmwk istemiyorm
Ins cnm bilgi veririmTatlim bna da bilgi verir misin doktor dönüsüherkesin durumu farklidir tabi ki ama en azindan ufak bir fikir olur hayirli haberlerle dön
Seni tanıdığıma sevindim . Kendine iyi bakHanımlarr hepinize iyi hamilelikler ve hayırlı doğumlar diliyorum. Benim çıkmadı bu ay, birkaç ay daha korunmayı düşünüyorum daha sonra Allah nasip ederse bende ikinci bebeğim için dualara başlarım. Şuanda halletmem gereken birkaç sağlık sorunum çıktı banada dua edin inşaallah. Sizi tanıdığıma memnun oldum kızlar. Öpüyorum
ben de öyleydim bgn duydum kalbi şuan hamileyim diebiliorm :)ben de daha geçen ay kimyasal gebelik yaşadım gece uyuyamadm resmen bugünkü kontrol için
Benimde sol kasığıma arada bir kramp giriyor ve sırtım çok ağrıyor ama normal olması gereken şeyler bunlarKizlar bana bilgi verir misiniz? Su an 6+3 üm. Yani bu farkeder mi bilmiyorum ama kasik agrisi normal misirtima da vuruyor agri,gobegimin sol yanina da. Ama sadece sol kac saattir ince ince sanciliyor. Bu korkmam gereken bir sey mi?