- 28 Mayıs 2020
- 929
- 1.375
Tesekkur ederm cok naziksinİnternette çok abartıyorlar ya çok bakmamak lazım orda yazılanlara bir yardıma ihtiyacın olursa yaz
2 gunde bir iki kat artiyorsa sıkıntı yok30 günde bir:)
2 gunde bir iki kat artiyorsa sıkıntı yok
Canım teşekkür ederiz. Sana da zamanı gelince hayırlı sağlıklı hamilelik diliyorum. Seni tanıdığıma çok sevindim. Arada yaz bize. Kendine iyi bakHanımlarr hepinize iyi hamilelikler ve hayırlı doğumlar diliyorum. Benim çıkmadı bu ay, birkaç ay daha korunmayı düşünüyorum daha sonra Allah nasip ederse bende ikinci bebeğim için dualara başlarım. Şuanda halletmem gereken birkaç sağlık sorunum çıktı banada dua edin inşaallah. Sizi tanıdığıma memnun oldum kızlar. Öpüyorum
Aynen bende araştırdım öyleymiş bakakim dr da içimi rahatlatsin belki hap fitil falan verirİlk 6 ay bu lekenin sürekli geldiği bile oluyormus, artık panik yok ☺ için rahatlasın doktora git de
Merhabalar hcg herkeste değişiklik gösteriyor kac haftalık hamile oldugunu son adet tarihini baz alarak öğrenebilirsin. Hayırlı olsun insallahMerhaba bende haziran annesi olacağım inşallah
SAT: 07.09.2020
haftaya doktora gideceğiz kaç haftalık hamileyim arkadaşlar beta hcg pazartesi 12 ekimde 225 cıktı nasıl sizce bilen varmı:/
Ahhh ALLAH razı olsun inşallahh bugün kan verdim sonucu gördüm şükürler olsun. sizler nasılsınız ?Aldık bileee:)) seninkide hayırlı olsun canım
Daha gitmedim cnm yarin gidecegmBen bir kere 12 ekimde baktırdım kanıma ilk defa 225 çıktı tekrar gitmedim yine gideyim o zaman tahlil için iki kat artıyormu bakalım bizim son adet tarihlerimizde aynı sayılır senin kaç haftalık oluyor şimdi doktora gittiin mi :)
Ben ilk gebeliğimde yaptırdığımda 62000 çıkmıştı. Sağlık ocağında yaptırmıştım .Kızlar bir şey soracağım size aile hekimliğinde verilen betahcg sonucu binin üzerindeyse tam sonuç olarak çıkıyor mu yoksa sadece bin üzeri diye mi gözüküyor ben hep özelde vermiştim bugünde aile hekimliğinde verdim şimdi o aklıma takıldı
Ozaman doğuma kadar ilişkşyede girmeyin .Kizlar cvp verirseniz sevinirim
Yengem alttan baktirma diyor yarin neymis 38 haftalik olana kadar baktirma erken dogum olur diyor kafami karistirdi sizce baktirmayim mi
Dogru diyorsun cnm içimi rahat tutayim :)Ozaman doğuma kadar ilişkşyede girmeyin .
Benim bakılmadı aama tüp bebek tedavisiyle bebek sahibi oan arkadaşıma ilk haftalar hep alttan bakıldı .
tehlikeşi bir durum değil içiniz rahat olsun.
lütfen doktorunuza güvenin
Alakası yok canım.Kizlar cvp verirseniz sevinirim
Yengem alttan baktirma diyor yarin neymis 38 haftalik olana kadar baktirma erken dogum olur diyor kafami karistirdi sizce baktirmayim mi
Aynen ben de öyleyim ilaç yapiyor birazdaKızlar bu bulantim beni öldürüyor. Bazen azalır gibi oluyor bazen artıyor. Şuan arttı mesela. Canim biseyi çok istiyor ama o önüme gelince yiyemiyorum tadı değişiyor sanki
Tek bulantı çeken ben miyim dostlaar
Kesinlikle doktorun en doğru olan şekilde bakar merak etmeDogru diyorsun cnm içimi rahat tutayim :)
Internette alttan baktırmak bebeği daha iyi gösterir herşeyiyle daha sağlıklı diyor benim dr da öyle dedi daha net görürüz kanama varmı yok mu görürüz düşük riski tehlikesi varmi net görürüz dediKizlar cvp verirseniz sevinirim
Ay benım az az geliyor sanırım sabah karnım açken çok fena oldumKızlar bu bulantim beni öldürüyor. Bazen azalır gibi oluyor bazen artıyor. Şuan arttı mesela. Canim biseyi çok istiyor ama o önüme gelince yiyemiyorum tadı değişiyor sanki
Tek bulantı çeken ben miyim dostlaar