2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kizlar bana bilgi verir misiniz? Su an 6+3 üm. Yani bu farkeder mi bilmiyorum ama kasik agrisi normal mi🥺 sirtima da vuruyor agri,gobegimin sol yanina da. Ama sadece sol 🥺 kac saattir ince ince sanciliyor. Bu korkmam gereken bir sey mi? 🥺

Kizlar bana bilgi verir misiniz? Su an 6+3 üm. Yani bu farkeder mi bilmiyorum ama kasik agrisi normal mi🥺 sirtima da vuruyor agri,gobegimin sol yanina da. Ama sadece sol 🥺 kac saattir ince ince sanciliyor. Bu korkmam gereken bir sey mi? 🥺
Kasık ağrısı normal, göbeğin etrafındaki ağrılar genelde idrar yolları enfeksiyonundan kaynaklanıyor

Hanımlarr hepinize iyi hamilelikler ve hayırlı doğumlar diliyorum. Benim çıkmadı bu ay, birkaç ay daha korunmayı düşünüyorum daha sonra Allah nasip ederse bende ikinci bebeğim için dualara başlarım. Şuanda halletmem gereken birkaç sağlık sorunum çıktı banada dua edin inşaallah. Sizi tanıdığıma memnun oldum kızlar. Öpüyorum
Allah şifa versin, senin için en hayırlı en güzel zamanda sağlıklı güzel hayırlı evlat nasip etsin 🤲🏻💕

Cnm ben bu agrilari ayni sekilde 5 6 gun çektim 2 gundur iyiyim cok şükür

Kasık ağrısı normal, göbeğin etrafındaki ağrılar genelde idrar yolları enfeksiyonundan kaynaklanıyor
Doktora gorunmeme gerek var mi sizce? İdrar yollari Enfeksiyonu olmadim bundan eminim ben dusuk olmasi dan cekindim acikcasi ama normalse doktora da gitmwk istemiyorm 🤢

Bi sebebi var miymis canm bu agrilarin? Biliyor musun? Yani ben mi bsi yaptim acaba ondan mi agriyor 🥴 ay sastim kaldm ben 😆
Tam bilmiyorum cnm yarin doktor randevum var ya yerleşme olabilir gaz sancisida olabilir doktora soracagm

Merhabalar, ben de bata 4 gün kala hayalet çizgiyi gördüm. Daha önce mol gebelik geçirdiğim için biraz çekiniyorum.bdt 26 Haziran

Benimde randevum pazartesi .. isnallah guzel seyler duyarim son adet tarihime gore ozaman 6+5 haftalik olacagim ❤️Insallah

Hanımlarr hepinize iyi hamilelikler ve hayırlı doğumlar diliyorum. Benim çıkmadı bu ay, birkaç ay daha korunmayı düşünüyorum daha sonra Allah nasip ederse bende ikinci bebeğim için dualara başlarım. Şuanda halletmem gereken birkaç sağlık sorunum çıktı banada dua edin inşaallah. Sizi tanıdığıma memnun oldum kızlar. Öpüyorum
Seni tanıdığıma sevindim . Kendine iyi bak ♥️
hakkında hayırlısı olsun

Benimde sol kasığıma arada bir kramp giriyor ve sırtım çok ağrıyor ama normal olması gereken şeyler bunlar

Ya şu sık idrara çıkmaya çözümü olanınız var mı saat başı idrara çıkıyorum yinede yetmiyor yarın toplantım var toplantının ortasında çok çişim var diyip rezil olmak istemiyorum :KK70:

Merhabalar herkese bebeğini sağlıkla kucağına almasını dilerim

Bende supriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim. Tahmini doğum tarihim 9 Haziran. :anneadayı::emir_bebek:

X