Ben de test yaptıktan sonra bıraktım sigarayı anında. Aniden olduğu için ve sanirim hormonların da etkisiyle ilk birkaç gün çok çok fazla zorlandım. Asabiyet had safhadaydi. Kendimi çok zor tuttum, acaba bir tane içsem mi dediğim an açtım testimin fotoğrafına baktım, vazgeçtim içmekten. Sonra applerde gun gun bebeğin gelişimine baktıkça kıyamadım. Aniden vucudunuzun dengesini bozmayın, bir iki gün için diyenleri de okudum ama dediğim gibi kıyamadım sabiye. Ama her yemekten, tatlıdan vs sonra deli gibi istiyor canım sigara
Kahveye gelince günde toplam 5-6 kez filtre kahve, espresso ve Turk kahvesi içiyordum. Yeşil çay ve bilumum bitki çayları da gun icinde. Doktor günde 1 kahve, 1 bitki çayı dediğinde dünyam başıma yıkıldı
şimdi günde 1 Türk kahvesi 1 de kafeinsiz filtre kahve içiyorum ( kafeinsiz kahve içecekler için Mehmet Efendiyi öneririm, kafein ekstraksiyonu için swiss water prosesi kullanılıyor, yani çözücü kullanılmadan yalnızca su ile kafeinin uzaklaştırılması). Bitki çayı hakkimi da gece yatmadan önce papatyadan yana kullanıyorum. Allah hepimize dayanma gücü versin