2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    302
Cinsiyeti öğrenenler çin takvimi ya da rus takvimi tuttu mu sizde merak ettim. 15 gün sonra ikili testim 12+3 olucaz o zaman bile pek cinsiyeti söyliyeceğini sanmıyorum doktorun daha öğrenmeye baya zaman var gibi :)
Benim kesin değil ama kıza benzetti. Çin Rus japon hepsi kız diyordu
 
Kızlar doktor devlet hastanesimde 1hafta önce tiroidime ve demirime bakmıştı. Sonuçlarınız çıktı diye mesaj geldi. E nabızda görünmüyor. Neden gözükmüyor?
E nabıza geç düşüyor. Hastanenin sitesine gidip laboratuvar sonuç gibi bişey olması lazım ordan bakabilirsin
 
Ben de sizin gibiyim her iki gruba bakıyorum ama Eylül de doğar gibi geliyor bana . Ya da niyetim bu yönde diye böyle düşünüyor olabilirim . Yarın kontrolüm var sonraki kontrol ikili tarama olur benim de.
Sizin kaç haftalık mesajınızda gözükmüyor. 20 Mart'ta benim de kontrolüm 12. Hafta oluyor test o zaman yapılır sanırım. Bana da Eylül'de doğar gibi geliyor inşallah sağlıkla erişiriz o günlere.
 
Herkese merhaba.bugün detaylı bakıldık ultrasonda hocamız şükür herşey yolunda dedi.yaşımdan dolayı korkuyordum ama içim rahatladı.bir genetik test önerdi fiyat fazla ama yaptırıyorum Amerika’ya gidecek kan örneği.sonuç inşallah iyi çıkar dua istiyorum hepinizdenCinsiyet tahmin edebilecek olan var mı
 
Merhaba fetal dna testi için nereye yönlendirdi acaba? İkili test falan yapılmıyor sanırım bu testi yaptırınca? İnşallah iyi çıkar. Sağlıkla gelsin.
 
Ya gerçekten mi eczacı sabah aç dedi siz kahvaltı sonrasımu alıyorsunuz reçetedede aç yazıyor
Evet, gerçekten tok karına alıyorum. Hatta eczacı ilacı verirken aç karına alacaksın dedi, ben de doktorum tok karna almamı söyledi ama dedim? O da haa iyi o zaman öyleyse dedi Sonuçta doktorlar daha iyi bilirler, doktorunuza da danışabilirsiniz. Bana ilacı yazarken doktor tok karına al, aç karına mide bulantısı yapar şeklinde belirtmişti..
 
Mantigini cozemedim ama biz hem fetal dna hem ikili test yaptirdik ikili test ekstra oldu bana gore de
Aaa halbuki aynı şeylere hatta daha fazlasına ve daha kesin bir sonuçla bakılıyor neyse olsun kafanız iki kere rahat oldu :) ben de bazeni fetal dna yaptırmayayım diyorum sonra yaşımı düşününce yaptırayım diyorum çok karışığım. Ne güzel harcardım o parayı
 
Merhaba fetal dna testi için nereye yönlendirdi acaba? İkili test falan yapılmıyor sanırım bu testi yaptırınca? İnşallah iyi çıkar. Sağlıkla gelsin.
Ben Pazartesi normal doktora gittim 2 li test yaptırdık bugün gittiğim hoca Prof. Rabbim herşeyi iyisini bilir ama içim rahat etsin diye gittim herşey yolunda dedi.bu testi önerdi adını bile sormadım çünkü önce allah sonra hocaya güveniyorum.yaştan dolayı yaptırsan iyi olur dedi.ikili test için kan verdim ama ödeme ypmadım ona gerçek kalmadı sanırım onu sormayı unuttum
 
Doktor ne dusundu bilemiyorum, bize ikisi birbirini tamamlıyor vs diye anlattı. Belki daha basit bir test olunca daha rahat yaptır dedi bilemiyorum dediğiniz gibi o daha erken çıkacak inşallah ön sonuçlar iyi gelir bir miktar rahatlarız
Bebek işi masraflı ama fetal dna için de imkanınız varsa kafanız rahat olur. Daha ne harcamalar olacak kim bilir
 
Benim doktorum daha bi şey demedi yaştan dolayı kendi başıma araştırdım biraz. Zamanı gelince mutlaka önerir bana da. Ben de prof.a gidiyorum ama yani cinsiyet vs öyle şeyleri hiç önemsemiyor 16. Haftadan sonra diyor çok kuralcı arada kaçak başka doktora da giderim.
 
Çok doğru bunu yaptıran bunu haydi haydi yaptırır demiştir. :) İnşallah sonuçlarınız çok iyi gelir beraber seviniriz.
3bin lira gibi dendi bana. Mecbur vercez tabii 6 aylık iç huzurunun bedeli diye düşününce az gibi geliyor.
 
Amin inşallah hepimizin sorunsuz geçer Bize de öyle dendi (tam olarak 3200). Tabi işin hayatiliğini düşününce veriliyor biraz da sektör oluyor işte.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…