2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    302
:) hayirlisi olsun . Biz 4 kiz kardesiz. Bi ablamin kizi oldu gerisi hep erkek . Kiz Yigenimde 20 yasinda . Kiz bebegi ariyoruz bizde saglikli olsunda hayirlisi olsun . Bakalim :)
Bizde de tam tersi erkek bebek için aynı duygular evet sağlıklı olsun da en önemlisi o
 
Kızlar merhaba bende bir şey sormak istiyorum. 10+3 günlük hamileyim yaklaşık 10 gündür kahverengi lekelenmem oluyor. Ilk gördüğüm an hemen doktora gittim progestan iğne yapıldı sonrasında vajinal muayene oldum ve vajinal ultrasonla bakıldı sorun yoktu. 4 gün sonra tekrar kahverengi kanamam oldu ama hep çok azar azardı bu sefer içte bir kanama alanı olduğunu söyledi doktorum. Bebek yerleşmeye çalıştıkça yapıyormuş. O günden beri azar azar lekelenmem oluyor progestan hap kullanıyorum günde 1 kez. Başına böyle bir şey gelen var mı? Doktorum bebekle ilgili sorun yok ona zararı yok dedi ama benim ilk gebeliğim çok korkuyorum yine de.
 
Benim 7. Haftadan 11. Haftaya kadar sürdü kahverengi lekelenmem. Pembe ya da kırmızı olmadığı sürece korkmayın demişti doktor .
 
Kanama alanı varsa elinizden geldiği kadar dinlenin bir iki hafta, tuvalet harici pek kalkmayın, kanamalar olabiliyor kırmızı ya da pembe değilse korkmayın demişti doktorum. Progestani fitil olarak kullanırsanız daha etkiliymis. ben hala günde 3 kez kullanıyorum. 7 den 11 . Haftaya kadar kahverengi lekelenmelerim oldu benim de.
 
Cok teşekkür ederim biraz olsun için rahatladı. 10 gündür geçmeyince tedirgin oldum. Hiç kırmızı ya da pembe olmadı hep açık ya da normal kahverengi oluyor. Genelde hep dinleniyorum hiç iş yapmıyorum ama insan ister istemez korkuyor. Sizinki yoğun muydu peki ya da ağrınız oldu mu. Ayrıca çok geçmiş olsun bundan sonra çok sağlıklı ilerler inşallah.
 
Kızlar merhaba ,geçenlerde biri yazmıştı gibi hatırlıyorum umarım yanlış hatırlamıyorumdur,benim sanırım gece uyurken oluyor,gecenin ortasında uyandıgımda popo bölgemde sanki ıslanmışlık hissi oluyor ,korkup hemen bakıyorum ama sadece ter gibi anlamadım birşey bir kaç gece oldu.doktora soran var mı daha yeni gittim birdahaki randevum 16.hafta
 
Arkadaşlar bir şey sorucam şuan 10 haftalık hamileyim 2 gün önce gece uyurken göz seyirmesi gibi hisse uyandım içten ve ne acılı ne acısız aynı gözümüz seyirdiğinde oluşan his gibi ve 2 gündür düzenli olarak o his devam ediyor göbek deliği çevresinde ve biraz daha altında anlam veremiyorum bunu yaşayan var mı korkuyorum açıkçası
 
Dün normal akıntı için sordum doktora, normal dedi şeffaf kokusuz akıntı olması. Gece genel olarak biraz fazla terliyorum ıslaklık oluyor haliyle. Olumsuz bir durum yok bence.
 
Kanama alanı bende de vardı. 4.haftadan itibaren lekelenme/kanama yaşadım, progestan kullandim. Bol bol uzanmami önerdi doktor. Lekelenme bu hafta azaldi 2-3 günde bir olmak üzere devam ediyor. Doktor bebeğe zarari yok dediyse, endiselenme bolca dinlenmene bak.
 
Cok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Sizin ne kadar sürdü kanamaniz 10 gündür geçmeyince korktum biraz. Cok olmuyor günde bir kaç damla sadece benimki. Bir de sol karın boşluğum çok gerilmiş gibi acıyor sizde hiç bu tarz ağrı oldu mu
 
Benim 4. Haftadan itibaren her gün vardı kahve akıntı, dediğiniz gibi damla damla bazen daha fazla hatta. 4-5 kere de kırmızı kanamaya oldu. Su an 10. Haftadayim yeni kesildi. Ara ara bazen açık kahve yine oluyor. Sürekli değil ama çok ayakta durduğum zaman kasık ağrım oluyor.
 
Amin inşallah, bazen yoğun oluyordu, ama benim kan sulandırıcı iğne hap kullandigim için oldu, onları kestik 11. Haftada bitti çok şükür. Yine de rahim genişlediği için lekelenmeler oluyormuş, sanırım damarlar çatliyormus büyürken, bebeğe hazırlıyor kendini :) inşallah bisey olmaz stres yapmayın rahat olun
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…