-
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #8.461
İzmir genoks genetik merkezinde . 3000 verdik. Bu testler çok pahalı ya.Hangi klinikte kaca yaptirdiniz insaallah guzel gelir sonuclar
4 cm olunca yapıyorlar. Suyum gelmeseydi öncesinde ben evde çekecektim sancının bi kısmını da malesef enfeksiyon vardı ondan dolayı sancı gelmeden suyum geldiAyy ne güzel anlattınmasallah ne kolay olmus yaa ama epidurali hangi asamada yapiyolar? Ne kadar sancı çektin öncesinde
Yaa bu dogum olayı tamamen sürpriz gıbi bişey4 cm olunca yapıyorlar. Suyum gelmeseydi öncesinde ben evde çekecektim sancının bi kısmını da malesef enfeksiyon vardı ondan dolayı sancı gelmeden suyum geldio da sancı sıklığını arttırdı
Hayirli sonuclar gelsin insallahİzmir genoks genetik merkezinde . 3000 verdik. Bu testler çok pahalı ya.
Test sonucunda cinsiyette mi soyleniyomusÇok büyük ihtimalle Ağustos sonunda olur doğumum ama ben yine de kalbim Eylül grubuna ait hissediyorum, o yüzden burada kalacağım
Nifty testimin sonuçları 1 gün gecikmeyle çıkmış. Doktorum arayıp ekran görüntüsü atacağını söyledi. Kalp krizi geçiriyordum gelene kadar.
Sonuçlarım çok iyiymiş, risk yokmuş. Üzerimden nasıl bir yük kalktı size anlatamam.
Testle beraber kesin olarak cinsiyetini de öğrendik; bebiş kız olacakmış :))))))))
İnşallah hepinizin sonuçları iyi çıkar, huzurla devam ederiz.
Tebrik ederim o kadsr erkekten sonra ilk kızı duydukÇok büyük ihtimalle Ağustos sonunda olur doğumum ama ben yine de kalbim Eylül grubuna ait hissediyorum, o yüzden burada kalacağım
Nifty testimin sonuçları 1 gün gecikmeyle çıkmış. Doktorum arayıp ekran görüntüsü atacağını söyledi. Kalp krizi geçiriyordum gelene kadar.
Sonuçlarım çok iyiymiş, risk yokmuş. Üzerimden nasıl bir yük kalktı size anlatamam.
Testle beraber kesin olarak cinsiyetini de öğrendik; bebiş kız olacakmış :))))))))
Sma da bakılıyor mu testim içinde ?Çok büyük ihtimalle Ağustos sonunda olur doğumum ama ben yine de kalbim Eylül grubuna ait hissediyorum, o yüzden burada kalacağım
Gözün aydınÇok büyük ihtimalle Ağustos sonunda olur doğumum ama ben yine de kalbim Eylül grubuna ait hissediyorum, o yüzden burada kalacağım
Gözün aydın. Siteden girmen gerekiyor. Mesaj yazma yerinin altında dosya ekle çıkıyor ona tıklayıp fotoğrafı seçip bekle dolunca cevapla deKızlar merhaba şimdi kontrolden çıktım bende çok şükür herşey yolunda 1 ay sonra ya çağırdı hem ikili test hem ölçümler için şuan miyomlarim sıkıntılı görünmüyor inşallah öyle devam eder ayaklarım ağrıyor dedim magnezyum başlattı benim bulantım Yok ama birden göğüs hassasiyeti bitimi bulantı bitimi normalmiş Bir de nasıl fotoğraf yüklüyoruz yapamadım da
Çok büyük ihtimalle Ağustos sonunda olur doğumum ama ben yine de kalbim Eylül grubuna ait hissediyorum, o yüzden burada kalacağım
Tebrik ederim, ne güzel ya rahatlamissinizdirÇok büyük ihtimalle Ağustos sonunda olur doğumum ama ben yine de kalbim Eylül grubuna ait hissediyorum, o yüzden burada kalacağım
Kan verdikten sonra ayrı bir dilekçe ekledik onam formuna. Bazı doktorlar sonucu bilse de etiği bozmamak adına mecburi kürtaj süresi bitmeden söylemeyi tercih etmeyebiliyormuş. ("Kız olursa aldırırlar." efsaneleri devam ediyor sanırım)Test sonucunda cinsiyette mi soyleniyomus
Sma bakılmıyor diye biliyorum. Buradan Nifty test içeriği hangi hastalıklara bakıldığını çok ayrıntılı olarak görebilirsiniz. Düzgün bir listeleme yapmışlar.Sma da bakılıyor mu testim içinde ?
Çok teşekkür ederim. Annem de geçen hafta pembe bir bebek battaniyesine başlamış, içine doğdu sanırımTebrik ederim o kadsr erkekten sonra ilk kızı duyduk