2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    302
B
Bende 39. Haftadayım fakat hiç açılmam yok. Gelmezse çarşamba suni sancı verelim dedi doktor. Bebek biraz iriymiş beklemek istemedi. Epidural hiç düşünmüyordum ama suni sancı olunca epidural düşünmeye başladım.
 
Sağlıcakla büyüt bebeğini gözün aydın amin inşallah
 
Canım onu da denedim ama memeyi tutmayınca yapamıyorsun onu. Hastanede dediğini yapti hemşireler. Memeyi tutarsa emiyor. Ama memeyi tutmayınca hırçın oluyor ve olmuyor. Bugün 5.gün kontrolü vardı. Dr şırınga ile verme ama mama takviyesi yap biberonla dedi. 180 gr kaybetmiş 5 günde. Aslında bana göre normal sonuçta şişliği gitti bebeğimin.
 
Sağ ol canım. Hiç böyle kötü hissedecegimi düşünmemiştim. Kucağıma alınca sakinleşir sanırken iyice ağlıyor. O kadar kötü oluyorum ki, sanki beni sevmiyor gibi hissediyorum o an. Çok saçma biliyorum ama engel olamıyorum bu hisse. Benim gerginliğim ona geçiyor işte. Istiyorum ki kucağıma gelince ağlaması dinsin, sakinlessin. Memeyi tutunca da aynı olsun. Ama daha zaman var değil mi bunun için? Daha 5 günlük bebekten ne bekliyorum ben böyle
 
Benim de oğlum iriydi hatta sezeryanda doktor koca kafalı diye zorlandı biraz iyiki 37. Haftada gelmiş diyoruz benimde açılmam yoktu sadece rahim ağzı yumuşamıştı bacaklarımda uyuşmalar bel ağrısı ve kasılmalarım sıklaştı diye geceden gitmiştik 1cm açılmam ve sık sancılarım vardı 6-7 saat suni sancı verdiler ben sancı hissetmedim sadece belim ağrıyordu ama çok sık 80-100 sancı giriyordu. Hızlı olsun diye dozu yükseltmeyi denediklerinde oğlumun kalbi yavaşladı ortada da açılmam olmayınca mecburi sezeryana dönüldü sancı çekmiş birine sorman daha iyi olabilir
 
Ah kuzum ilk kızımda ben öyleydim 6 ay boyunca her şeye ağladım diyebilirim. Baktın zorlanıyorsun bir uzmandan yardım al. Ben öyle yapmıştım.
Geçmezse yardım alırım canım kesinlikle. Böyle devam etmez çünkü. Kendimi duygusal olarak bu kadar güçsüz hissetmemistim hiç. Ağlıyor ve susturamiyorum ya, bugüne kadar hayatimda yaptığım her şey boş geliyor.
 
Bir diğer sorum benle beraber 3 Doğum olacak eşim ya bebekler karışırsa falan diyorben bişey olmaz diyorum ama eşim panik...süreç nasıl oluyor biri anlatsın lütfen..pandemi gereği Doğuma almıyorlar kimseyi..bebek yeni doğan ünitesinde nasıl oluyor biri anlatabilir mi?
 
Canim Allah anali babali büyütsün. Bantın etkisi olabilir canım. Benim sezeryandan sonraki gün o bant çıktı ve 2 gün sonra duş aldım. Dikişlerim ve göbek deliğim arasındaki kısım ağrılı benim de. Oturup, kalkmak bazen ağrılı oluyor bende de. Muhtemelen banttan olabilir. Bant çıkınca daha rahat hissedersin. O bantı gererek takıyorlar ya cekistirme hissi yaşaman çok normal. Ağrı kesici kullanıyor musun?
 
Incir kompostosu epey etkili bence canım. Ilk günler zaten az oluyormuş zamanla artarmış. Karnı doysun da mamayla doysun yeter ki.
 
Zaten doğumda verdiğin kıyafeti giydiriyorlar ordan ayırt edebilirsin ya da telefon ver hemşireye o an foto çeksin ama karışmaz yani karışanı duymadım
 
Ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Umarım en kısa zamanda geçer
 
Evet normal aslında ya bugunler de gecicek canım.. ablamın sütü çok azdı mamayı hep şırıngayla verdi ve bi yandan serce parmağıni bebegin ağzına sokup emmesini sağladı.. instagramdan bi emzirme danışmanından yardım alabilirsin, Dilruba demirezere dm den yazarsan yardımcı oluyor veya videolarinda belki senin durumuna göre bi içerik bulabilirsin
 
Çok teşekkürler iyi oldu bunu okumam. Genelde hiç sıkıntı yaşamadım aşırı rahattı hemen uyandım emzirdim falan. Bu epiduralin kalıcı hale gelebilcek ağrıları riskli bi de işte panik yaparım diye korkuyodum biraz. Allahtan hayırlısı artık.
 
Sen de değişiksin bebek gelene kadar yaşıyor herkes paniği sen her şey olmuş bitmiş ondan sonra gerçi daha iyi olmuş belki dikişte de panik yapardın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…