- 10 Ocak 2021
- 1.233
- 2.130
-
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #30.141
Hareketleri benimde azaldı gerçekten.. gittim tatlı aldım yedim meyve yedim filan ama çok çok narinSon iki gundur yalanci sancilarim sıklasti. Asagiya baskilar da artti. Kizimin hareketleri de eskiye göre azaldi ama hala hareket ediyor. Asagiya dogru aniden gelen aniden gecen keskin agrilar oluyor. Bel agrisi bir suredir var zaten. Dogum çok mu yakin acaba
Nstler nasil cikiyordu, rahim agzinda yumusama falan var dedi mi doktor? Benim vajinaya bicak saplanma hissi oluyor ama dogum yakin degilSon iki gundur yalanci sancilarim sıklasti. Asagiya baskilar da artti. Kizimin hareketleri de eskiye göre azaldi ama hala hareket ediyor. Asagiya dogru aniden gelen aniden gecen keskin agrilar oluyor. Bel agrisi bir suredir var zaten. Dogum çok mu yakin acaba
Bugün ben de senin gibiyim. Tek fark hareketi fazla benimkinin. Her hareketinde aşağı baskısı artıyor ve nefes alamıyor gibiyim. 10 dk da bir tuvaletteyim. Kanala giriyor olabilir mi acaba diyorum. Sancı var mı yok mu anlayamıyorum. Hareketleri ağrı ve baskı yapıyor. Canım yanıyorSon iki gundur yalanci sancilarim sıklasti. Asagiya baskilar da artti. Kizimin hareketleri de eskiye göre azaldi ama hala hareket ediyor. Asagiya dogru aniden gelen aniden gecen keskin agrilar oluyor. Bel agrisi bir suredir var zaten. Dogum çok mu yakin acaba
Benimdee beniimmdeeeeSon iki gundur yalanci sancilarim sıklasti. Asagiya baskilar da artti. Kizimin hareketleri de eskiye göre azaldi ama hala hareket ediyor. Asagiya dogru aniden gelen aniden gecen keskin agrilar oluyor. Bel agrisi bir suredir var zaten. Dogum çok mu yakin acaba
Bugün hepimiz sıkılıp buraya daldık iyice sanırımBen de sonunda bavulu çıkardım. Eğer aslı doğurmasaydı ona da niyetim yoktu. Hala yıkanacak şeyler de var. Sezaryen olacağı için hiç erken doğum paniği yok. Sancı mancı da olmayınca ama su azalması riski olabilir tabii herkesteki gibi ondan bari şu çantayı hazırlayayım dedim. Nstye girdim şimdi. Nst bana çok manasız geliyor ya sancı da olmayınca ama napalım. Sıkıntıdan boş muhabbet yapıyom resmen affedin kızlar
Ben almadım bile desemKızlar hastaneye giderken emzirme yastığını götürmeyi düşünüyor musunuz?
Epey rahat oluyor diyorlar. Hastanede de sürekli memede tutarsak yastık kolaylık olur diye düşündüm.Ben almadım bile desemihtiyacım olur mu bilmiyorum normal yastıkla desteklemeyi düşündüm alttan
Ay bende duruma göre alayım o zaman ya. Allahtan hem hastanenin yanında hem evime çok yakın e bebek var.Epey rahat oluyor diyorlar. Hastanede de sürekli memede tutarsak yastık kolaylık olur diye düşündüm.
Ben almadım yanıma ama çok lazım diyorlar da gereksiz kalabalık istemedim yaKızlar hastaneye giderken emzirme yastığını götürmeyi düşünüyor musunuz?
Benimde aynı böyle gibi.. dört parmağı tam göğüs altına yerleştiriyormuşuz rahat oluyorsa düşmüş oluyormuş burda başka yerde mi okumuştum hatırlamıyorum.. benim üç tanesi gayet rahat oturuyor o bölgeyeKızlar sizce karnım iyice aşağıya inmiş mi? Burdan belli oluyor mu bilmiyorum ama göğsümün altı tamamen boş gibi görüyorum resmen.
Tabiki dünyada nefesimiz sayılı, ne 1 nefes fazla ne 1 nefes eksik.. tamamlayıp öyle gideceğiz o yüzden başlangıcı bitişi bellidir her canlının nefesininGerçekten öyle midir?
Sen ilaca başlamış olsaydın bebek gelirdi aslında inş geciktirmez sonraTeşekkkür ederiim o zaman doğru şeyi bekliyorum
Aaa hiç denememistim baktım şimdi neredeyse 4 parmak oturuyorBenimde aynı böyle gibi.. dört parmağı tam göğüs altına yerleştiriyormuşuz rahat oluyorsa düşmüş oluyormuş burda başka yerde mi okumuştum hatırlamıyorum.. benim üç tanesi gayet rahat oturuyor o bölgeye
O gelip gecen ağrılar arasında dakika tuttun mu? Karnın da sertleşiyor mu o anlarda?Son iki gundur yalanci sancilarim sıklasti. Asagiya baskilar da artti. Kizimin hareketleri de eskiye göre azaldi ama hala hareket ediyor. Asagiya dogru aniden gelen aniden gecen keskin agrilar oluyor. Bel agrisi bir suredir var zaten. Dogum çok mu yakin acaba
Ben de kalabalık etmesin de diyorum ama arabayla gidilecek zaten diyorum diğer yandan da. Ha bir eksik, ha bir fazlaBen almadım yanıma ama çok lazım diyorlar da gereksiz kalabalık istemedim yayastık filan hallederiz dedim ..
Bencede gelirdi ilk devlet aciline gittiğimde yumuşama var 2 parmagım rahat girdi demişti ebe. Ay valla ha geldi ha gelicek durumundan da yoruldum psikolojik olarak.Sen ilaca başlamış olsaydın bebek gelirdi aslında inş geciktirmez sonra
Ödem oluyor atıyorlar bir hafta sonra tartılıyorlar biraz zayıflamış oluyorlar kimiside zyıflamamış oluyor attığı ödemi dolduruyorDoğumdan sonra bebişler ani kilo veriyormuşboşa kilolu olsun diye ugrasıyoz