Kizlaar günaydın anca vaktim oldu yazabildim,23 Agustos 18.45 de (yani dün akşamüstü)normal doğumumu yaptım çokşükür
biliyorsunz zaten 3cm açılmam vardı ama o açılma boyutu daha fazla ilerlemedi suyumda gelmedi sadece nişan geldi.hocamz p.tesi yatış yapacağz demisti zaten yatış yapıldı alttan kontrol edildi hala 3cm di ama rahim yumuşams dedi ,ve suni sancı verilmeye başlandı ilk başlarda pek birsey hissetmedm hocamzda ağrı eşiğimn zaten yüksek olduğunu söyledi,böyle olacaksa suni sancı iyiymş dedim icimden,neyse sonra bu verdikleri dozaj açılmamı arttrmaynca ebe ile kendi doktorm dozajı sıklaştıraraak yükseltti herdefasnda git gel yükselt derken suyumuda hoca patlatinca bir ağrm arttı kızlar anlatamam yani afedersnz bu suni sancının b.ktanlığı size soluk aldırmadan sancının geliyor olması daha öncede normal doğum yapmş insanm hani biliyorm diger sancıyı enazndan anneye nefes alacak zaman tanıyor o arada dinleniyorsn hiç olmassa,ama bu suni sancıda malesef kızlar nefes aldrtmıyor artık acıdan dayanamıyordum ama açılmam hızlı şekilde ilerleyince tabi hocamla ebenin hoşuna gidoyordu ama benm anam ağladı
neyse uzatmıym beni doğm odasna indirecek zamanları bile olmadı normal yatırdıkları odada doğum yaptm evet hemoroid basurum çıktı evet minik keside yemişim alt takm.gitti yani
ama o güzelliği kucağnza aldığnz an hersey bitiyor
şuan hala inanamıyorum kuzuma kavuştmmu ben şimdi diyerek heyecandan uyuyamıyorm bile
oysaki okadar yorgunmki,sağlıkla kucağma aldım ya herbiseyi unutuyor insan
darısı başınıza kızlar. sizlerde sağlıkla kuzularınza kavuşun inşallah
ha buarada 3kilo 100 gr doğdu 36+3 de
Dipnot: kesinlikle suni sancıyı önermiyorm hani azar azar verilse belki tamam ama o soluksuz verilen mod berbat bişey valla almayn derim (tabi normal dogm yapacak arkadaşlarma tavsiyedr)