- 10 Ocak 2021
- 1.233
- 2.130
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #28.801
Tuzlu deneyeceğim bende canım aynenTuzlu kurabiye benim tecrübeme göre haftalarca taze kaliyor ağzı kapalı kavanozda. Tatlı biraz bayatliyor ama. Bence tuzlu yapabilirsin dayanır her şekilde.
Teşekkür ederim tavsiye için canmmmKapali kutuya koyunca baya gidiyor ama yinede haftalarca bekletme taraftari degilim ben yapiyorum hamurunu difrize atiyorum yapicagim zaman cikarip yapiyorum kolaylik oluyor oylede deneyebilirisn
Benim annemle kayınvalidem düğünden sonra bir daha birbirlerini görmediler bile konuşmuyorlar bi hastalık olduğunda geçmiş olsun diye aradılar birbirini o kadar.. annem gergindir senin ki gibi ama kayınvalidem de az değil tabii ama benim çokta umrumda değil bu durum dünürler sonuçta sevseler ne olur birbirini sevmeseler ne olur.. bence burda olay eşinle olan ilişkinize yansıyacak olma ihtimalinde. Biz eşimle ne yaparsalar yapsınlar biz huzurlu olalım modundayız. Bunu eşinle konuş bnce bak bunlar olabilir ama biz tarafsızlığımızı koruyalım ben çok hassas bir dönemde olacağım çocuğumuza her şeyim yansıyacak bir süre idare edelim gibisinden.. yoksa yıpranan siz olursunuz çocuğu bir nebze tabiri caizse kullanarak bunu konuş canım mühim olan huzurunuz çünkü..Kızlarr sizin anneniz de kayınvalidenizi sevmiyor mu bununla nasıl başa çıkıyorsunuz? annem doğuma yanıma gelecek sonrasında bebeğe de o bakacak ben çalışacağım için, ama annem çok gergin biri ve eşim de öyle, özellikle de kendi ailesine karşı aşırı hassas. Kayınvalidem/görümcemle annemin arasında bir problem olursa (ki olur , iki taraf da lafını esirgemez) bizim de eşimle aramızda problem olur. Doğum stresinden çok bu beni yiyip bitiriyor. Annem yardımcı olmak için erken gelmek istiyor her gün bugün iyiyim gerek yok diyip erteliyorum. Yaşanacaklardan ne kadar uzun süre kaçsam o kar geliyor