Canım daha sezaryan olacağım kesin değil ki benim. Şu an normal doğum gibi sancı gelince gidicem, eğer bir değişiklik olmazsa. Mecbur orda yaptırcam. Planlı sezeryana karar verirsek dediğini yaparım.
Eşim tek doz aşı oldu. Ikinci dozu doğum sonrasına denk gelir büyük ihtimal. Iki test arka arkaya negatif olayı benim hastanede de var mı bi sorayım iyice.
Benim doğum yapacağım hastane bir refakatçi kabul ediyormuş. Eşim "annem gelmek istese gelemeyecek mi?" deyip duruyor
Ben kayinvalidemi severim, gelmesinde problem yok da, ikinci kişi hakkım olsa kendi annemi yanımda isterim yine de. Nazım kendi anneme daha çok geçer. Bi alem benim bu kocam
Senin için sevindim, hem annen hem eşin yanında olacak inşallah. Bir kisiye bir öğün yemek olayı nedir ya... Hep aynı şeyi diyorum ama tonla para veriyoruz doğum için, farkinda mi bunlar? Yemekten bile kısıyor adamlar.
Hadi bakalım çarşamba günü karar verirsin artık. Kararını ve tecrübeni sen kendine gelince öğreniriz senden. Ona göre biraz daha şekillenir bizim de