- 1 Kasım 2020
- 283
- 141
- 53
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #2.421
Merhaba tedavisiz oldu sanırım 2 yıl iyi beklemişsinizHayırlı olsun canım inşallah bize de nasip olur kalp duyulmasıbu yolda çekilen çile kutsal, 9 ay yasaklasa yine gıkım çıkmaz zaten 5 yıldır evliyiz 2 yıldır bebek yapıcaz diye ikimizin de canı çıktı
Benim battan bir gun once beta1000 kusurdu, 4 gün sonra gördüm keseyi inşallah sen de bir an önce görürsünHayır ya sadece acilden kan tahlili yaptım beta değeri 107 çıktı çok küçük bir değermis gitsem de boşuna gidecekmisim o yüzden bir hafta sonra gitmeyi düşünüyorum
Ayy inşallah Allah razı olsun sağlıkla gelsin bebislerBenim battan bir gun once beta1000 kusurdu, 4 gün sonra gördüm keseyi inşallah sen de bir an önce görürsün
Kaç kg’sunuz şu an çok özel olmayacaksa ?Ben 63’üm şu an..biraz kilolu hamile kalmış oldum , kızımda da bu kg’da hamileydim.. 54-55 te hamile kalmayı isterdim, kısmet artık doğumdan sonra kapanış yaparım ve ideal kg’ma dönerim inşallah
Kizlar bende 62 kiloyum boyumda 1.63 :) ilk gebeligimdd 58 ile, ikincidr de 62 ile hamileydim, bende aylarca 58 dim, kilo alinca hamilede kaldimBende 63’üm şu anve evet bende oğluma hamile kaldığımda bu kilodaydım doğumdan sonra vermiştim yıllardır 57-58 kg larda giderken şimdi bu kiloda hamile kalmak doktora bi gitsem diyetisyene de başlayacağım geçen sefer çok kilo almıştım bu sefer kontrollü gitmek istiyorum inşallah
Evet tedavisiz.. Eşimle ayrı şehirlerdeyiz o yüzden dojtor bugün yapın dediğinde yapma olasılığımız çok düşüktü. Sadece hafta sonları görüşebiliyorduk yıllık izinler hariç.. Ama yaza doğru aynı şehre geçicez :) o zamana olmazsa tedavilere başlayacaktık.Merhaba tedavisiz oldu sanırım 2 yıl iyi beklemişsinizHayırlı sağlıkla gelsin
Aaa canım bnmde 13 Aralık sat tesadüfe bakBenim gibi SAT 13 aralık olan var mı kızlar merak ettim ?
Şükür gerek kalmamış benimde bir yıl olmadı tüp bebeğe başladık şükür ilk denememde pozitif Allah üsteyen herkese nasip etsinEvet tedavisiz.. Eşimle ayrı şehirlerdeyiz o yüzden dojtor bugün yapın dediğinde yapma olasılığımız çok düşüktü. Sadece hafta sonları görüşebiliyorduk yıllık izinler hariç.. Ama yaza doğru aynı şehre geçicez :) o zamana olmazsa tedavilere başlayacaktık.
Allah bağışlasın inşallah rabbim sağlıklı gebelik sağlıklı bebiş nasip eder canımŞükür gerek kalmamış benimde bir yıl olmadı tüp bebeğe başladık şükür ilk denememde pozitif Allah üsteyen herkese nasip etsin
Ben Medikalpark Hastanesi'nde Doçent Doktor Burcu Kısa ya gidiyorumİlk hamileliğimde de bunda da iki kaşık kafeini geçmemem gerektiğini söylemişti bana da, ama mesela iki fincan kahve içtim akşam da bir bardak çay içeyim deme demişti :) Bu arada Ankara’da olan arkadaşlar hangi doktora gidiyorsunuz kan tahlillerinizi nerede yaptırıyorsunuz
ama buna çay da dahil canımDoktor yasakladı mı senin kansızlık yoksa bir fincan zararı yoktur diyordu çoğu yerde.. Ben şuan 1 shot espresso içiyorum. Normalde 5 içerdim( çoğu yerde 200 mg kafein diyor yani yaklaşık 3 fincan türk kahvesi 3 fincan espresso veya 2 filtre kahveye tekabül ediyor)
Bitki çayları düşüğe neden oluyor diyorlar internette araştırdım bu yüzden hiç denemedim bitki çayıBen de çok su içiyorum ama bol bol susuyorum zorla da değil.. Kabızlık olmadı ben de okuduklarımdan rezene çayı iyi geliyormuş.. Şuan hatta içiyorum uykuya da yardımcı oluyor. Kabızlığı gaza da haberin olsun.
Aaaa süperAaa canım bnmde 13 Aralık sat tesadüfe bak
Ne güzel yaa 50 kgBen 50 kiloyum
Canım ben gebelik öncesi genel bi kontrol için koruda bahar şentürk e gitmiştim bi arkadaşın onunla kötü bi tecrübesi olmuş onu duyunca gebelik takibinde ona gitmekten vazgeçtim. Keseyi görmek için live de nezaket kadıoğlu na gittim, dr güler yüzlü pozitifti ama orda da eşi içeri almıyorlar covid önlemi olarakİlk hamileliğimde de bunda da iki kaşık kafeini geçmemem gerektiğini söylemişti bana da, ama mesela iki fincan kahve içtim akşam da bir bardak çay içeyim deme demişti :) Bu arada Ankara’da olan arkadaşlar hangi doktora gidiyorsunuz kan tahlillerinizi nerede yaptırıyorsunuz
Canım kan testi ne zaman yaptirdin kaç çıkmıştı beta? Ben ertesi gün yaptırdım 59 çıkmıştı.18 ocakta doktora gittim 259 olmuştuAaaa süperben 13 ocakta idrar testiyle öğrendim hamile olduğumu, sen nasıl öğrendin canım ?
İyi ki belirttim canım ya ben hiç çay içmiyorum çikolata vs yemiyorum normalde de o yüzden atlamışım.ama buna çay da dahil canım
Çoğu bitki çayı öyle canım doğru ama taze zencefil(kesinlikle kuru yani toz değil) ve rezene 1 bardak tüketiminde sakınca olmadığı yönünde demlerken de uzun süre bekletilmemeli.. ben yine de doktora gittiğimde sorayım.Bitki çayları düşüğe neden oluyor diyorlar internette araştırdım bu yüzden hiç denemedim bitki çayı
Boyum 157 uzun değilimNe güzel yaa 50 kgbence fit hamile kalmak önemli , boyunuz kaç bilmiyorum gerçi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?