• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Bu grup çok pasiflesti de belki gören olur kızlar prolaktinim çok yüksek çıkmış ya niye bilmiyorum tedaviye engel mi acaba @akrephanim @memurhanim @Umayis
Merhaba prolaktin diğer adı stres hormonu adet geciktirebiliyor strese bağlı yükseliyor başka sebeplerde oluyormusta en yaygın bu ilk gebeligimden önce düşürmek için bende ilaç kullanmıştım ilaçla kontrol ederler sorun etmeyin 🙏

Ya maşallah çok güzel yaaa rabbim sağlıkla kavuştursun benim ilk transferim olacak çift transfer istiyorum ama doktor ilk transfer diye oralı olmuyor
Aslında 35 yaş üstü ya da 3. Denemede çift transfer yapılyor bende ikisi de vardı😀 ikiz olunca yüksek riskli gebelik oluyor bunu da unutmamak lazım, senin için en iyisi olur inşallah 🙏

Aslında 35 yaş üstü ya da 3. Denemede çift transfer yapılyor bende ikisi de vardı😀 ikiz olunca yüksek riskli gebelik oluyor bunu da unutmamak lazım, senin için en iyisi olur inşallah 🙏
En güzel en sağlıklı şekilde gelsin miniklerimiz insallah❤️

Bu grup çok pasiflesti de belki gören olur kızlar prolaktinim çok yüksek çıkmış ya niye bilmiyorum tedaviye engel mi acaba @akrephanim @memurhanim @Umayis
Engel mi tedaviye bende bilmuiorum ama ilaçla hemen düzelen bir değer o bende 2-3 yıl önce kullanmıştım ilacı.Doğal gebeliğe engelmiş mesela onu biliyorum sadece

Back