• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Evet evet canım öne çekti. Şu yuvarlanarak baskı uygulayan bir spor aleti var ya o. Size yazdığımda lekeydo ama şimdi adet başladı ağrılı kırmızı kanlı falan. Yeni reglle tedaviye başlayacaktım sürpriz oldum e şimdi 2.3. gün hafta sonuna denk geliyor nasıl olacak
Özelde olacaksan devleti bilmiyorum ama özeller cumartesi açık ve cumartesi mantıken 2.günün oluyor😊ki bi kaç yerde okudum reglin4.-5. Günlerinde bile başlayanlar olmuştu tedaviye😊bu sefer inşallah olacak esprosso canım. Geçen sefer kaç yumurta toplatmıştın? Geçen sefer az ise belki bu ay çok yumurtan çıkabilir😍benim öyle olmuştu.aman aman çok değildi ama ilki opu 3 ikincisi 6 idi. Rabbim tez zamanda bizi kavuştursun mis kokulu bebelerimize🎈

Ay canım olabilir niye olmasın. Tedavi arasında gebe kalan çok var hormonların olumlu etkisi. Bende ikinci opuyu olacağım tam diyordum belki bu ay mucize gelir ama gelmedi regl geldi 😂 inşallah vardır ya sabah kıpkırmızı pozitif görürsün
Amin canım. Ama işte beni büyük bir negatif düşündürten işler malum.yarın haberleşiriz🌸

Özelde olacaksan devleti bilmiyorum ama özeller cumartesi açık ve cumartesi mantıken 2.günün oluyor😊ki bi kaç yerde okudum reglin4.-5. Günlerinde bile başlayanlar olmuştu tedaviye😊bu sefer inşallah olacak esprosso canım. Geçen sefer kaç yumurta toplatmıştın? Geçen sefer az ise belki bu ay çok yumurtan çıkabilir😍benim öyle olmuştu.aman aman çok değildi ama ilki opu 3 ikincisi 6 idi. Rabbim tez zamanda bizi kavuştursun mis kokulu bebelerimize🎈
Ay amin amin inşallah çiçeğim. Üniversite hastanesi . Benim döngüm çok kısa o zyuzden tedirginim. İnşallah fazla olur ya sadece 5 yumurta toplandı hiç embriyom kalmadi

Back