- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #2.401
Son adet tarihiniz neydi7.hafta da insallah bir aksilik olmazda hersey yolunda giderse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son adet tarihiniz neydi7.hafta da insallah bir aksilik olmazda hersey yolunda giderse
Ben de yaşamkent
Ben de Bağlıca Karşıdayım hahahYaa komşu çıkmayalım birde :)))
Her gün mutlaka kahve içen birisi olarak, keseyi gördüğümüzden beri kahve içmiyorum ve 2 gündür başım ağrıyor, çok özledim kahveyi...artık idare edeceğiz ne yapalımBende keseyi görmek için doktora gittiğimde demiştim ki kahvesiz nefes alamıyorum gözümü açar açmaz kahve içen birisiyim ne olur biraz arttıralım diye kadınla pazarlığa kalktım, kontrolden beri kahveden bir tiksindim ki mutfakta ki kahve köşesini görmeye bile tahammülüm yok :)) ama çok özledim kahve keyiflerimi umarım kısa sürer bu durum
Ben tam tersi ne bulsam yiyorum.hep açım, regl öncesi iştah artışı gibi.. Aşırı zayıfım sanırım bu yüzden vücut depolamaya çalışıyor ne bulsa.. ama işte gaz sorunu çok oluyorHanımlar selam. Bir şeylerden tiksinmeye başladınız mı? Benim mide bulantılarım henüz başlamadı fakat tatlı şeylerden uzaklaştım resmen. Normalde tatlıyı seven biriyim, çayın yanında olsun isterim fakat 1-2 haftadır bırak tatlı yemeyi, görmek bile istemiyorum
Ben bugün göründüm işte daha minnacicik bir kere göründü, siz gittiniz mi hiç?Çok heyecanlı değil mi bir an önce zaman geçsin de doktora görüneyim istiyorum sizin nasıl
Ben tam tersi ne bulsam yiyorum.hep açım, regl öncesi iştah artışı gibi.. Aşırı zayıfım sanırım bu yüzden vücut depolamaya çalışıyor ne bulsa.. ama işte gaz sorunu çok oluyor
Doktor yasakladı mı senin kansızlık yoksa bir fincan zararı yoktur diyordu çoğu yerde.. Ben şuan 1 shot espresso içiyorum. Normalde 5 içerdim ( çoğu yerde 200 mg kafein diyor yani yaklaşık 3 fincan türk kahvesi 3 fincan espresso veya 2 filtre kahveye tekabül ediyor)Her gün mutlaka kahve içen birisi olarak, keseyi gördüğümüzden beri kahve içmiyorum ve 2 gündür başım ağrıyor, çok özledim kahveyi...artık idare edeceğiz ne yapalım
İnşallah canım evet eşim çok istiyordu beraber büyüsünler diyeKorkma insallah hic biseycik olmaz dikislerinde iyilesmistir zaten, buyuturken azicik zorlanirsin ama sonrasi cok guzel, birbirlerine cok guzel yoldaş arkadas olurlar, ilk oyun arkadaşları
Hayır ya sadece acilden kan tahlili yaptım beta değeri 107 çıktı çok küçük bir değermis gitsem de boşuna gidecekmisim o yüzden bir hafta sonra gitmeyi düşünüyorumBen bugün göründüm işte daha minnacicik bir kere göründü, siz gittiniz mi hiç?
Canım ben kilo almak için diyetisyene gittim.. 1.68 49 kiloyum cinşallah ben de doğumdan sonra en az 55 le kapatmayı istiyorum. Buradan sonra kilo işine takılırız :)) Aslında benim boyumdaysanız 63 o kadar çok değil ideal kilo hesaplarında yakın bir şey çıkıyor.Kaç kg’sunuz şu an çok özel olmayacaksa ? Ben 63’üm şu an..biraz kilolu hamile kalmış oldum , kızımda da bu kg’da hamileydim.. 54-55 te hamile kalmayı isterdim, kısmet artık doğumdan sonra kapanış yaparım ve ideal kg’ma dönerim inşallah
Doktor çay kahve hamurişi yok dedi, protein ve sebze ağırlıklı beslenmem gerektiğini söyledi... az önce profiterol yediğim aramızda kalsın o zaman Bence arada türk kahvesinden zarar gelmez...zaten günde 1 tane şekersiz türk kahvesi içiyordum, tadına da çok bayıldığım için değil zinde olmak için...Doktor yasakladı mı senin kansızlık yoksa bir fincan zararı yoktur diyordu çoğu yerde.. Ben şuan 1 shot espresso içiyorum. Normalde 5 içerdim ( çoğu yerde 200 mg kafein diyor yani yaklaşık 3 fincan türk kahvesi 3 fincan espresso veya 2 filtre kahveye tekabül ediyor)
Bende 63’üm şu an ve evet bende oğluma hamile kaldığımda bu kilodaydım doğumdan sonra vermiştim yıllardır 57-58 kg larda giderken şimdi bu kiloda hamile kalmak doktora bi gitsem diyetisyene de başlayacağım geçen sefer çok kilo almıştım bu sefer kontrollü gitmek istiyorum inşallahKaç kg’sunuz şu an çok özel olmayacaksa ? Ben 63’üm şu an..biraz kilolu hamile kalmış oldum , kızımda da bu kg’da hamileydim.. 54-55 te hamile kalmayı isterdim, kısmet artık doğumdan sonra kapanış yaparım ve ideal kg’ma dönerim inşallah
Hadi yaaa ne güzel , ben sana kilo aldırırdım canım yaa ne gerek vardı diyetisyen boyum 1.62 , 63 kg bana fazla , vermem lazımdı biraz daha...ilk gebeliğimde 15 kg almıştım toplamda,yine ilk gebe kaldığım kg’dayım, en azından doğum kilolarımı vererek 2.ye gebe kalmış oldum. Öyle teselli edeyim kendimi artıkCanım ben kilo almak için diyetisyene gittim.. 1.68 49 kiloyum cinşallah ben de doğumdan sonra en az 55 le kapatmayı istiyorum. Buradan sonra kilo işine takılırız :)) Aslında benim boyumdaysanız 63 o kadar çok değil ideal kilo hesaplarında yakın bir şey çıkıyor.
Ben günde 1-2 fincan Türk kahvesi içiyorum internette baktım günde 200 mg kafein alabilir mişiz bir fincan Türk kahvesnde 60 mg kafein var ama siz yine de doktorunuz içmeyin diyorsa içmeyin bana henüz bir şey demedi cuma günü soracağımHer gün mutlaka kahve içen birisi olarak, keseyi gördüğümüzden beri kahve içmiyorum ve 2 gündür başım ağrıyor, çok özledim kahveyi...artık idare edeceğiz ne yapalım
Bende de gaz sorunu var ne yesem karnım davul gibi şişiyor çok su içtiğim için mi şişiyor anlamadım biraz da kabızlık var zor ama olsun bebeğim sağlıklı olsun da inşallah önemli olan buBen tam tersi ne bulsam yiyorum.hep açım, regl öncesi iştah artışı gibi.. Aşırı zayıfım sanırım bu yüzden vücut depolamaya çalışıyor ne bulsa.. ama işte gaz sorunu çok oluyor
Ben 50 kiloyumKaç kg’sunuz şu an çok özel olmayacaksa ? Ben 63’üm şu an..biraz kilolu hamile kalmış oldum , kızımda da bu kg’da hamileydim.. 54-55 te hamile kalmayı isterdim, kısmet artık doğumdan sonra kapanış yaparım ve ideal kg’ma dönerim inşallah
Selam. Ben 7+5 teyim suan. Hic mide bulantim olmadi ama bende karnabahar ve brokoliden tiksindim :/ evde bir guzel pisirdim ve yedim ertesi gun kalanlari goremedim bile. 3 gun dolapta bekledi dokmeye bile cesaret edemedim en son esime dedim doker misin diye. Simdi internette bile karsima ciksa icim kalkiyor. Cok severdim kendisini bu durum uzduHanımlar selam. Bir şeylerden tiksinmeye başladınız mı? Benim mide bulantılarım henüz başlamadı fakat tatlı şeylerden uzaklaştım resmen. Normalde tatlıyı seven biriyim, çayın yanında olsun isterim fakat 1-2 haftadır bırak tatlı yemeyi, görmek bile istemiyorum
Canım içinde insan büyütüp çıkarcaksın kilo ne ki hallederiz inşallah bir doğuralım alıp vermesi kolay geliyor Eylül sonrası sağlıkla atlatalım bakalım.Hadi yaaa ne güzel , ben sana kilo aldırırdım canım yaa ne gerek vardı diyetisyen boyum 1.62 , 63 kg bana fazla , vermem lazımdı biraz daha...ilk gebeliğimde 15 kg almıştım toplamda,yine ilk gebe kaldığım kg’dayım, en azından doğum kilolarımı vererek 2.ye gebe kalmış oldum. Öyle teselli edeyim kendimi artık
Ben de çok su içiyorum ama bol bol susuyorum zorla da değil.. Kabızlık olmadı ben de okuduklarımdan rezene çayı iyi geliyormuş.. Şuan hatta içiyorum uykuya da yardımcı oluyor. Kabızlığı gaza da haberin olsun.Bende de gaz sorunu var ne yesem karnım davul gibi şişiyor çok su içtiğim için mi şişiyor anlamadım biraz da kabızlık var zor ama olsun bebeğim sağlıklı olsun da inşallah önemli olan bu
İlk hamileliğimde de bunda da iki kaşık kafeini geçmemem gerektiğini söylemişti bana da, ama mesela iki fincan kahve içtim akşam da bir bardak çay içeyim deme demişti :) Bu arada Ankara’da olan arkadaşlar hangi doktora gidiyorsunuz kan tahlillerinizi nerede yaptırıyorsunuzDoktor çay kahve hamurişi yok dedi, protein ve sebze ağırlıklı beslenmem gerektiğini söyledi... az önce profiterol yediğim aramızda kalsın o zaman Bence arada türk kahvesinden zarar gelmez...zaten günde 1 tane şekersiz türk kahvesi içiyordum, tadına da çok bayıldığım için değil zinde olmak için...