- 24 Ağustos 2016
- 3.683
- 6.172
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #2.261
Kızlar ya ozel bi konuda merak ediyorum azıcık doktor bıze gebelıgı ogrendıgımız zamandan beri cinsel birlikteligi yasakladı bizde tabıkı söz dinliyoruz ama ben ınternette bıraz arastırdım bazı doktorlar gebelik süreci normalse ılk aylarda birlikte olmanın bı sıkıntısı olmaz diyor bazılarıda bebek saglıksızsa zaten bırlıktelık olsada olmasada duser dıyor oncelik tabıkı bebegım saglıgı ama sızın doktorlarınız bu konuda bırsey söyledimi merak ettim
Bizim doktor keseyi gördükten sonra serbest bıraktı
Bilemedim malesef ama en iyisi doktorunuzu dinleyin belki yakında izin verir
Benim doktorum ilk gebeliğimde de bunda da ilişki serbest demişti, eğer riskli bir durum varsa ya da ikiz gebelik falan doktorlar yasaklıyor ilişkiyi diye biliyorum. Bir de son aylarda korunmasız ilişki olursa suni sancı yaratabilir diye okumuştum bir yerde ve ananas da erken doğum riski oluşturuyor aklınızda olsun, son aylarda yemeyin.Ben de bunu merak ediyorum canım. Cumartesi gidersem doktora ilk işim sormak olacak. Ben sorun değil diye biliyorum ama bazı doktorlar farklı söylüyor sanırım.. hiç risk olmamasına rağmen bir arkadaşıma da ilk 3 ay yasaklamıştı...
Pardon ama acaba korkuyorlar mi, bırakırsak sert sevişecekler sonra biz uğraşıcaz, diye