- 6 Mayıs 2020
- 473
- 490
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #2.041
Ağustos annelerinde konuşulmuştu merak ettim teşekkürler siz de öğretmenmiydiniz.Ogretmenim bebek boyutu 4,77 kese boyu onemli deil sanirsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağustos annelerinde konuşulmuştu merak ettim teşekkürler siz de öğretmenmiydiniz.Ogretmenim bebek boyutu 4,77 kese boyu onemli deil sanirsam
Yok canim ogretmen kizi ve ogretmen esiyim, ew hanimiyim ben, sewgim cok ama ogretmenlere saygimda, cok sirin bu arada ultrason buyutup sewdim wallaAğustos annelerinde konuşulmuştu merak ettim teşekkürler siz de öğretmenmiydiniz.
6. Haftaydı geçtimiz pazartesinin ultrasonu amin hepimizin inşallahHiç anlamam ama erkek gibi hissetim bu ultrason kaçıncı haftada çekilmiş maşallah bu arada Rabbim tamamına erdirsin
Yaaa çok teşekkür ederim Benden de sevgiler ve saygılar güzel anneye İnşallah sağlıkla kucağımıza alalımYok canim ogretmen kizi ve ogretmen esiyim, ew hanimiyim ben, sewgim cok ama ogretmenlere saygimda, cok sirin bu arada ultrason buyutup sewdim walla
İnşallah bir sorun olmaz, benim bildiğim böyle durumlarda iğne vs ile düşük riskini önlüyorlar ?Yatış verdiler. Takip edilecekmiş. Kese görünfü ultrasonda ama kanama büyük risk dediler. Takip etmek için yatırdılar. Bilmiyorum ne olacak. Ara ara ağrım oluyor. Korkuyorum
Ben de ilk randevuma bugün gittim, 4+6’yım. Çok yeni olduğu için ( sat 13 aralık) keseyi önce göremedi bile, sonradan gördü ama çok net neyseki...10 gün sonra kalp atışları için gideceğim. Kalp atışı için biraz bekle istersen sen de, salı günü erken olabilir.Merhaba kızlar
Sat 14 aralık bat 9 ocak. 4+1 de beta hcg 1429 çıkmıştı. 2 gün sonra 4+2 te 5887 çıktı. Bugün 4+5 günlüğüm. Betam hızlı yükseldi ikiz gebelik olabilir mi sizce? Salı günü doktora ilk randevumu aldım. Artış böyle devam ederse doktor randevumun olduğu gün 20 binlerde olacak beta hcg. Kalp atışı duyulur mu acaba?
Bu arada 5 ay önce düşük nedenli kürtaj oldum.
Canim iyiki hemen gitmissjn doktora, umarim sorun olmaz daha, ilacla bende durduruldugunu cok duydum burdan stres yapma sen genede etkilenmesin bebisYatış verdiler. Takip edilecekmiş. Kese görünfü ultrasonda ama kanama büyük risk dediler. Takip etmek için yatırdılar. Bilmiyorum ne olacak. Ara ara ağrım oluyor. Korkuyorum
Hayirli ugurlu olsun insallah, benim 3. Allah nasip ederse Ben suan sadece idrar testiyle ogrendim cok cok yeni daha adet tarihim bile geçmedi, gecsin kan testi yaptiracagim insallah, hepimiz sıkıntısız atlatiriz insallah su surecleriBenim gibi 2. Gebelik yaşayan var mı ??? ilk çocuğum şubat 2017 doğumluydu..2. De planlı bir gebelikti, sma gen testini bile yaptırdım bu sefer daha bilinçliydim,ilk ayda da hemen hamile kaldım çok şükür, Allah tamamına erdirsin inşallah...ve de anne olmak isteyenlere bu duyguyu nasip etsin en kısa zamanda inşallah...
Hayırlı olsun bende 2017 ocak annesiyim:) ve bizde bu ay denedik sansimizi ilk kez . Son adet 24 aralik. Ben bi 13 ocakta testler yaptirdim beta da baktirdim 0.1 cikti ama sanirim cok erkendi .darisi bize olsun :)Benim minnoş kızlar
son adet tarihim benimde 22 aralikti, cok yeni bizim ben beklemedeyim, 2016 dogumlu oglum ve 2012 dogumlu oglumvarHayırlı olsun bende 2017 ocak annesiyim:) ve bizde bu ay denedik sansimizi ilk kez . Son adet 24 aralik. Ben bi 13 ocakta testler yaptirdim beta da baktirdim 0.1 cikti ama sanirim cok erkendi .darisi bize olsun :)
Canım kesen kaç cm dedi doktor bılıyormusunMerhaba bende 5. Haftadayım dün keseyi gördük doktorum acele etmeyelim 10 gün sonra gel kalp atışı için dedi
Ben de varım...Bu 2.gebeliğim olacak...Bugün keseyi görmeye gittik, siyah bir nokta şeklinde göründü minnoşum...4+6 ‘yım
Ben de ilk randevuma bugün gittim, 4+6’yım. Çok yeni olduğu için ( sat 13 aralık) keseyi önce göremedi bile, sonradan gördü ama çok net neyseki...10 gün sonra kalp atışları için gideceğim. Kalp atışı için biraz bekle istersen sen de, salı günü erken olabilir.
Betam yüksek çıktığı için endileşendim açıkçası. Salı günü muayenede keseyi görsem 10 gün sonra da kalp atışı için giderim belki.Ben de ilk randevuma bugün gittim, 4+6’yım. Çok yeni olduğu için ( sat 13 aralık) keseyi önce göremedi bile, sonradan gördü ama çok net neyseki...10 gün sonra kalp atışları için gideceğim. Kalp atışı için biraz bekle istersen sen de, salı günü erken olabilir.
Devam etmediyse hatta devam etse de kırmızıya donmedikce bi sorun yoktur genelde. Bende de oldu bat gününden 1 gün önce tek sefer. Ertesi gün hcg 200 çıktı insallah yukseliyordurMerhaba kızlar bugün tam 5haftalık oldum. Tuvalete girdiğimde kahverengi bir akıntı gelmiş. Ama bir daha olmadı sağ kasığımda ve üst karnımda ağrım var normal midir? Pazartesi dr. A gidicem