2021 Aralık Anneleri

Günaydın güzel anneler 🥰 göğüslerim de dolgunluk var baya. Sizce gebelikten kaynaklı mı yoksa progestan kullanıyorum o yapıyor olabilir mi? Kullanan var mı benim gibi 🥰

Günaaaydıııın 🤩
Benim gebeliği henüz öğrenmediğim günden beri acı var. Dolgunluk az oldu, çok diyemem ☺️

Yani henüz değil çünkü öğrenmeden öncesine kadar günde bir paket içiyordum şimdi 2 tane anca
Insallah birakabilirsin baya azaltmisin canim 🥰Ben de iciyordum 3 4 ay oncesinden 3 4e dusurdum son 1aydir 1tane iciyordum ogrendigimiz gun esim bugun son dedi bazen aklima geliyor ama 5gundur uzak duruyorum🙈

Günaydın güzel anneler 🥰 göğüslerim de dolgunluk var baya. Sizce gebelikten kaynaklı mı yoksa progestan kullanıyorum o yapıyor olabilir mi? Kullanan var mı benim gibi 🥰
Göğüste dolgunuz bnde de var sanırım gebelikten 🙈 bn kullanmıyorum bilgim yok 🤷🏼‍♀️💕

2’ye düşürdüysen 0’a da indirebilirsin kuzu. Güveniyorum sana 💪🏻
Bırakacağım bebeğim 💪🏼
Insallah birakabilirsin baya azaltmisin canim 🥰Ben de iciyordum 3 4 ay oncesinden 3 4e dusurdum son 1aydir 1tane iciyordum ogrendigimiz gun esim bugun son dedi bazen aklima geliyor ama 5gundur uzak duruyorum🙈
Zor ama yapacak hiçbir şey yok . En azından öncesinde hazırlık yapmışsın çok mantıklı ben bugünlerin geleceğini biliyordum ama engel olamıyordum kendime . Şimdi başa gelince bebeğe kıyamıyor insan zaten zorla hayata tutunmaya çalışıyor 😭

2.kan testini dun yaptim dr yazdm ne zmn cagrcak bakalm cnm cuma olabilir demisti. Sen?:KK66:
Bende 2.kan testini yaptım. Sonucu daha almadım. Haftaya cuma giderim diyordum kese görmeye sonra 10.gün içinde kontrol kalp atışı duymaya inşallah. Uyandığımdan beri bir baş dönmesi var inanılmaz kafamı tutamıyorum yer kayıyor sanki

X