- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Ya ne guzel surprizBen sali gunu yaptirdim hala dusmedi ben işteydim esim gitti aldi sonucu esim ogrendi ilk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ne guzel surprizBen sali gunu yaptirdim hala dusmedi ben işteydim esim gitti aldi sonucu esim ogrendi ilk
Bu daha da sasirticiymisBenim geçen seneden girilmeyenler var
O zaman cocuk dogunca duserBu daha da sasirticiymis
Yaa ne güzel , ilk bebek mi?Ben sali gunu yaptirdim hala dusmedi ben işteydim esim gitti aldi sonucu esim ogrendi ilk
Bizde e nabıza düşmüyor başka bi sayfadan bakıyılıyor sonuç numarası veriyorlar öyle bakılıyor bizim burası İstanbulO bulundugumuz ille alakali biraz da canim bazilari biriktirip ay sonu giriyorlar sonuclari bazilari aninda.Malesef bizim burada da test yaptiriosun e nabiza 1ay sonra dusuyor
Ay hem de nasil bir de ben adet olcam yaptirmicam falan diyordum mervis yaptir ulennn falan deyince tamam patron yaptiriyorum dedimsabahtan yaptirdim 4de cikacak dediler bekle bekle resmen yuregim agzimdaydi e nabiza dusmuyor bakiyorum bakiyorum esime isini biraktirdim gonderdim hastaneye aradi saka mi diyorum nasil heycan rabbim herkese yasatsin saglikla almayi nasip etsin kucagimizaYa ne guzel surpriz
Evet canim ilk biraz da bekletti bizi 1.5sene kadar artik olmayacak pskljsne girmistikYaa ne güzel , ilk bebek mi?
Amin canim benim harika bir surprizAy hem de nasil bir de ben adet olcam yaptirmicam falan diyordum mervis yaptir ulennn falan deyince tamam patron yaptiriyorum dedimsabahtan yaptirdim 4de cikacak dediler bekle bekle resmen yuregim agzimdaydi e nabiza dusmuyor bakiyorum bakiyorum esime isini biraktirdim gonderdim hastaneye aradi saka mi diyorum nasil heycan rabbim herkese yasatsin saglikla almayi nasip etsin kucagimiza
Bende ilk bebeğimi 1.5sene beklemiştim Rabbim bekletti en hayırlısı böyleymiş demekkiEvet canim ilk biraz da bekletti bizi 1.5sene kadar artik olmayacak pskljsne girmistik
Benim ilki 4 yil bekletti simdi de 8 yillik evlym 2. Insallah ikisi de tüpBende ilk bebeğimi 1.5sene beklemiştim Rabbim bekletti en hayırlısı böyleymiş demekki
Oyle canim benim rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin en onemlisi oBende ilk bebeğimi 1.5sene beklemiştim Rabbim bekletti en hayırlısı böyleymiş demekki
Bn Avrupa yakası cnmAnadolu yakasında olan varmı hangi doktoru tercih ettiniz? Veya ediceksiniz?
Rabbim saglikla kucagina aldirsin canim benimBenim ilki 4 yil bekletti simdi de 8 yillik evlym 2. Insallah ikisi de tüp
Amin cumlemize insallahhRabbim saglikla kucagina aldirsin canim benim
İlk hamilelik devlette geçti , tayin dönemine denk geldim gittiğim her iyi doktor tayin oldu , şanssızdım bu konuda. İnşallah bu sefer öyle olmasın istiyorum. Nerde oturuyosunBen de anadolu yakasi ama doktor karar vermedim simdi kalp atisa kadar tup bebek dr una gitcem sonra dr bulmam lazmm
Cekmekoy canim ben ancak yakin bir yer dusuneblrm özelde sen?İlk hamilelik devlette geçti , tayin dönemine denk geldim gittiğim her iyi doktor tayin oldu , şanssızdım bu konuda. İnşallah bu sefer öyle olmasın istiyorum. Nerde oturuyosun
Ben KartalCekmekoy canim ben ancak yakin bir yer dusuneblrm özelde sen?
Bakalim biri tavsiye eder belki burdan drozel muayenesi olan dr lar da iyi oluyor aslindaBen Kartal