2021 Aralık Anneleri

O bulundugumuz ille alakali biraz da canim bazilari biriktirip ay sonu giriyorlar sonuclari bazilari aninda.Malesef bizim burada da test yaptiriosun e nabiza 1ay sonra dusuyor😴
Bizde e nabıza düşmüyor başka bi sayfadan bakıyılıyor sonuç numarası veriyorlar öyle bakılıyor bizim burası İstanbul 🤣🤣

Ya ne guzel surpriz😍😄
Ay hem de nasil bir de ben adet olcam yaptirmicam falan diyordum mervis yaptir ulennn falan deyince tamam patron yaptiriyorum dedim😁sabahtan yaptirdim 4de cikacak dediler bekle bekle resmen yuregim agzimdaydi e nabiza dusmuyor bakiyorum bakiyorum esime isini biraktirdim gonderdim hastaneye aradi saka mi diyorum nasil heycan rabbim herkese yasatsin saglikla almayi nasip etsin kucagimiza🤲🤲

Ay hem de nasil bir de ben adet olcam yaptirmicam falan diyordum mervis yaptir ulennn falan deyince tamam patron yaptiriyorum dedim😁sabahtan yaptirdim 4de cikacak dediler bekle bekle resmen yuregim agzimdaydi e nabiza dusmuyor bakiyorum bakiyorum esime isini biraktirdim gonderdim hastaneye aradi saka mi diyorum nasil heycan rabbim herkese yasatsin saglikla almayi nasip etsin kucagimiza🤲🤲
Amin canim benim harika bir surpriz😍

İlk hamilelik devlette geçti , tayin dönemine denk geldim gittiğim her iyi doktor tayin oldu , şanssızdım bu konuda. İnşallah bu sefer öyle olmasın istiyorum. Nerde oturuyosun
Cekmekoy canim ben ancak yakin bir yer dusuneblrm özelde sen?

X