10 mart cnmilk kan nezmn yaptn
Merhabalar sizle çok yakınız benim de sat 12 mart.Buralarda yeniyim10 mart cnmilk kan nezmn yaptn
Hayirli olsun canim aynen yeniyiz insallah birlikte kese de goruruzMerhabalar sizle çok yakınız benim de sat 12 mart.Buralarda yeniyim
Sakın sakın.Kizlar benim canim sadece abur cubur istiyor cikolatali ekmek kasarli sucuklu karisik tost ketcapli makarna cips kola olsa mesela diye aklimdan geciyor gozum asla normal yemekte degil eti cok seven ben gormek bile istemiyorum hic canim istemiyor ne olacak benm bu halim
Hoşgeldiiin hayırlı olsuuun.Merhabalar sizle çok yakınız benim de sat 12 mart.Buralarda yeniyim
Aynen cikilata yemiom bayadr bende severm ama evde yapioz bisiler tatliSakın sakın.
İnşallah.Cuma günü keseyi görmek için çağırdı.5buçuk yaşında bir oğlum olmasına rağmen sanki ilkmiş gibi heyecanlıyım.Hayirli olsun canim aynen yeniyiz insallah birlikte kese de goruruz
Valla paketli gıdalar çok çöp yani asla yememeli. Evde uyduracaz mecbur bi şeyler.Aynen cikilata yemiom bayadr bende severm ama evde yapioz bisiler tatli
Yemiyorum ama aklimdaSakın sakın.
Hosgeldin canimMerhabalar sizle çok yakınız benim de sat 12 mart.Buralarda yeniyim
Hoşgeldiiin hayırlı olsuuun.
Masallah canim ben de doktordan haber bekliyorum cuma cagrablr muhtemelenİnşallah.Cuma günü keseyi görmek için çağırdı.5buçuk yaşında bir oğlum olmasına rağmen sanki ilkmiş gibi heyecanlıyım.
Tut kendini.Yemiyorum ama aklimda
Hosgeldin canim
Evde kek fln yapioz arada ne oldugunu biliyrz icinde aynen cnm:)Valla paketli gıdalar çok çöp yani asla yememeli. Evde uyduracaz mecbur bi şeyler.
Cümlemizinkini inşallahMasallah canim ben de doktordan haber bekliyorum cuma cagrablr muhtemelenbenim de 3 yas Allah bagislasn
Amin canimCümlemizinkini inşallah
Evet tutuyorum.etle olan imtihanim ne olacaksaTut kendini.