2021 Aralık Anneleri

Teşekkür ederim cevabınız için 🙏 testin koyulaşmasını takip ediyorum bende attığım ikinci test ☺️ adet ağrısı gibi gerçekten de adet olcağımı düşünürken pozitifi görünce çok heyecanlandım 😍😍

Benim bir kimyasalım var benzer belirtilerim var diye yaptım beklediğimden değil ama çok şükür pozitif çıktı kan ile de tescillendi rabbim devamını getirsin inşAllah🤲

Merhaba kızlar salı günü test vermiştim 88 cikmisti cuma günü sağlık ocağında test yaptırdım 168 çıktı bu sabah doktora gittim tekrar test verdim sonuç 668 çıktı kese gözükmedi ama rahim duvari hamilelik için uygun dedi alttan muayene istersen Çarşamba günü görünür kese dedi üstten görmek istersen pazartesi gel dedi şimdilik durum böyle sizlerde durumlar nasıl

Hayırlı olsun🤲 ben sadece perşembe kan verdim gebelik testi yapıyorum gün aşırı direk gidip kese görebileceğim zamanda gitmek istiyorum haftaya filan yani

benim bu sabah kanamam oldu ve düşük yaptım😔 betahcg m de 14ten 5e düşmüştü. dr um kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırmamı önerdi, şimdi onu yaptırıcam. inşallah sizin gebelikleriniz sağlıkla ilerler, benimki ilerlemeden bitti... 😔

Canım benim de ilk Gebeligim 10.hafta da kalp atışı durması sonucu sonuçlanmıştı, kan pıhtılaşmasi sorunu çıktı o nedenle şimdi Gebeligimi öğrendikten sonra her gün kan sulandırıcı iğne vurulmam gerekiyor
Kan pıhtılaşmasi sorununa baktır devlet hastanelerı birkaç düşükten sonra bakıyor sen baştan iste bir baksinlar, rabbim bir daha yasatmasin artık çok kişinin başına geliyor canını sıkmamaya çalış hayırlısı olsun

Merhaba kızlar salı günü test vermiştim 88 cikmisti cuma günü sağlık ocağında test yaptırdım 168 çıktı bu sabah doktora gittim tekrar test verdim sonuç 668 çıktı kese gözükmedi ama rahim duvari hamilelik için uygun dedi alttan muayene istersen Çarşamba günü görünür kese dedi üstten görmek istersen pazartesi gel dedi şimdilik durum böyle sizlerde durumlar nasıl
Adetinz geçmden verdğiniz de mi 88 çıkmıştı.Bn dün acilde yptrdı 303 dü bugun 514 çıktı. Pazartesi gel dedi kese için bana da

benim bu sabah kanamam oldu ve düşük yaptım😔 betahcg m de 14ten 5e düşmüştü. dr um kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırmamı önerdi, şimdi onu yaptırıcam. inşallah sizin gebelikleriniz sağlıkla ilerler, benimki ilerlemeden bitti... 😔
Çok üzüldüm. Rabbim tez zamanda sağlıkla versin🙏

çok geçmiş olsun .. rabbım en kısa zamanda doldurur yerını inş

Bilmediğim için soruyorum arkadaşlar ,
Sık sık okuyorum beta şu kadardı bu kadar oldu vs. Doktorlar her istediğinizde tahlil yapıp bakıyor mu ? Almanya’da yaşıyorum ve doktor gerek görmüyorsa 2. Bir tahlil yapmıyor. İlk gebeliğimde de şimdi de bilmiyorum hcg değerim kaç ?
Ve sadece 1 kere hcg baktılar bende.
2 hafta sonra kese için çağırdı.
şimdi gidip tekrar hcg baktırmak istesem bakmazlar, Türkiye’de istediğin kadar yaptırabiliyor musun gün gün me kadar yğkselmiş ne kadar düşmüş biliyorsunuz.
Bir yandan iyi çok şey bilmek bir yandan da kötü insan yükseldi mi diye düşün düşün stres olur 😌

Bilmediğim için soruyorum arkadaşlar ,
Sık sık okuyorum beta şu kadardı bu kadar oldu vs. Doktorlar her istediğinizde tahlil yapıp bakıyor mu ? Almanya’da yaşıyorum ve doktor gerek görmüyorsa 2. Bir tahlil yapmıyor. İlk gebeliğimde de şimdi de bilmiyorum hcg değerim kaç ?
Ve sadece 1 kere hcg baktılar bende.
2 hafta sonra kese için çağırdı.
şimdi gidip tekrar hcg baktırmak istesem bakmazlar, Türkiye’de istediğin kadar yaptırabiliyor musun gün gün me kadar yğkselmiş ne kadar düşmüş biliyorsunuz.
Bir yandan iyi çok şey bilmek bir yandan da kötü insan yükseldi mi diye düşün düşün stres olur 😌
Yurt dışında öyle imiş. Biz burda özelde her gün yaptırabiliyoruz canim Bende 3 kez yaptırdım mesela.. yine stres oluyor yükselme devam mi diye 🙃 en güzeli kese için beklemek ah yapabilsek

X