2021 Aralık Anneleri

Merhaba benim bat bugündü 1 haftadır regl sancısının iki katını çekiyorum hatta, kasık bacak bel rahimde baskı

Merhaba benim bat bugündü 1 haftadır regl sancısının iki katını çekiyorum hatta, kasık bacak bel rahimde baskı
Benimde özellikle sol kasukta batma ve sürekli bi sancı adet oldum olucam şeklinde. Belli mi sonuç sizin pazartesi test yapıcam evde hayırlısı olsun hepimiz için.

Benimde özellikle sol kasukta batma ve sürekli bi sancı adet oldum olucam şeklinde. Belli mi sonuç sizin pazartesi test yapıcam evde hayırlısı olsun hepimiz için.
Aynen sol tarafta genelde.. ben 2 gün ara ile 2 farklı markanın testini yaptım pozitifti.Doktora henüz gitmedim kanda vermedim yani haftaya gitmeyi düşünüyorum

Evet ara ara gelip gidiyor. Normal zamandaki gibi ağır değil sadece. Doktor normal dedi. Batmalar da oluyor eğer yaşarsanız korkmayın. İnşallah alırsınız güzel haberi:)

Aynen sol tarafta genelde.. ben 2 gün ara ile 2 farklı markanın testini yaptım pozitifti.Doktora henüz gitmedim kanda vermedim yani haftaya gitmeyi düşünüyorum
Pazartesiyi beklicem 24ünde test yaptım tek çizgiyi ama hala gelen giden yok. Beklemeniz doktor için çok daha iyi. Erken gidip strese girmek zor oluyor.

Herkeste batma hissi soldan kasıktan olmuş herhalde benımde aynı sekılde reglı olacak gıbı sancım vardı 6. Gün boyuncada testlerde cıkmadı

Pazartesiyi beklicem 24ünde test yaptım tek çizgiyi ama hala gelen giden yok. Beklemeniz doktor için çok daha iyi. Erken gidip strese girmek zor oluyor.
Hayırlısıyla 2.çizgi çıksın inş Aynen ilk hamilelikte erken gittim sürekli kan ver git gel doktora şuan şu ortamda zor olur oyüzden beklemeyi tercih ediyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimiz için

Bide arkadaşlar afedersiniz ama gaz durumunuz nedir bende fena sancı yapıyor bide

..Ayaklarını sıcak tut rahatlarsın .. benımde sezaryen olduğumda öyle oldu ama sağolsun karşı komşum söyledı yaptım gerçekten rahatlatıyor

..Ayaklarını sıcak tut rahatlarsın .. benımde sezaryen olduğumda öyle oldu ama sağolsun karşı komşum söyledı yaptım gerçekten rahatlatıyor
normalde yok şu son günler oldu hamilelikle alakası olabilirmi diye düşünmüştüm

normalde yok şu son günler oldu hamilelikle alakası olabilirmi diye düşünmüştüm
Bizim senle günlerimiz yakın, bende de benzer şekilde şişlik var havalar soğuk ondan mı dedim ama ilk gebelikte bunu yaşamamıştım yani bilemedim kızlar bende de anormal şekilde açlık durumu var, daha olayın başındayız çok saçma ama bu iştah neden açıldı anlamadim

Herkeste batma hissi soldan kasıktan olmuş herhalde benımde aynı sekılde reglı olacak gıbı sancım vardı 6. Gün boyuncada testlerde cıkmadı

Bende aynısını diyecektim herkes soldan hissediyor ne hikmetse benim de genelde solda sancım

Bende de var sabahtan beri bata 2 3 gün var dün akşam değerim 27 çıktı. Siz belirti olarak soruyorsunuz sanırım, ben ise korkuyorum. İnşallah hayal kırıklığı olmaz

Sürekli olumlu düşünün lütfen benimde perşembe değerim 56 çıktı tekrar baktırmadım gün aşırı gebelik testi yaparak koyulaşma bakıyorum biraz rahatlıyorum

Gün aşırı kan ver değerleri takip et dediler bana da ama daha zaten çok yeni perşembe değerim 56 idi. Kan da vermedim bir daha 10 gün sonra direk doktora gitmeyi düşünüyorum. Şuanlık gebelik testi ile koyulaşma takip ediyorum

Hayırlı olsun ben ilk gebeliğimi öğrendiğimden hcg 7 çıkmıştı bol bol dinlenin bu aralar.. bende 2 farklı markanın testini yaptım evde pozitif sonuç şükür ama kan vermedim
Gebeliği kesinleşmiş olanlar hayırlı olsun, sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Arkadaşım sen bana umut verdin İnşallah pazartesi aranıza katıldığımı haber verebilirim. Cuma günü hcg 6,90 çıktı. Bana negatif dediler ama bence var inşallah kimyasal falan olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…