İnşallah gönlünüzce olsun. Buraya güzel haberlerinizi yazarsınız inşallah.Bende de var sabahtan beri bata 2 3 gün var dün akşam değerim 27 çıktı. Siz belirti olarak soruyorsunuz sanırım, ben ise korkuyorum. İnşallah hayal kırıklığı olmaz
Merhaba benim bat bugündü 1 haftadır regl sancısının iki katını çekiyorum hatta, kasık bacak bel rahimde baskıMerhaba arkadaşlar benim bat 24 mart idi şuan hala olmadım. Bebek süpriz olucak eğer varsa. Sadece sizlere sormak istedim adet sancısı yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı. Bir haftadır oldum olucam derken gecikti.
Benimde özellikle sol kasukta batma ve sürekli bi sancı adet oldum olucam şeklinde. Belli mi sonuç sizin pazartesi test yapıcam evde hayırlısı olsun hepimiz için.Merhaba benim bat bugündü 1 haftadır regl sancısının iki katını çekiyorum hatta, kasık bacak bel rahimde baskı
Aynen sol tarafta genelde.. ben 2 gün ara ile 2 farklı markanın testini yaptım pozitifti.Doktora henüz gitmedim kanda vermedim yani haftaya gitmeyi düşünüyorumBenimde özellikle sol kasukta batma ve sürekli bi sancı adet oldum olucam şeklinde. Belli mi sonuç sizin pazartesi test yapıcam evde hayırlısı olsun hepimiz için.
Evet ara ara gelip gidiyor. Normal zamandaki gibi ağır değil sadece. Doktor normal dedi. Batmalar da oluyor eğer yaşarsanız korkmayın. İnşallah alırsınız güzel haberi:)Merhaba arkadaşlar benim bat 24 mart idi şuan hala olmadım. Bebek süpriz olucak eğer varsa. Sadece sizlere sormak istedim adet sancısı yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı. Bir haftadır oldum olucam derken gecikti.
Pazartesiyi beklicem 24ünde test yaptım tek çizgiyi ama hala gelen giden yok. Beklemeniz doktor için çok daha iyi. Erken gidip strese girmek zor oluyor.Aynen sol tarafta genelde.. ben 2 gün ara ile 2 farklı markanın testini yaptım pozitifti.Doktora henüz gitmedim kanda vermedim yani haftaya gitmeyi düşünüyorum
Hayırlısıyla 2.çizgi çıksın inşPazartesiyi beklicem 24ünde test yaptım tek çizgiyi ama hala gelen giden yok. Beklemeniz doktor için çok daha iyi. Erken gidip strese girmek zor oluyor.
..Ayaklarını sıcak tut rahatlarsın .. benımde sezaryen olduğumda öyle oldu ama sağolsun karşı komşum söyledı yaptım gerçekten rahatlatıyor
Bizim senle günlerimiz yakın, bende de benzer şekilde şişlik var havalar soğuk ondan mı dedim ama ilk gebelikte bunu yaşamamıştım yani bilemedimnormalde yok şu son günler oldu hamilelikle alakası olabilirmi diye düşünmüştüm
Herkeste batma hissi soldan kasıktan olmuş herhaldebenımde aynı sekılde reglı olacak gıbı sancım vardı 6. Gün boyuncada testlerde cıkmadı
Bende de var sabahtan beri bata 2 3 gün var dün akşam değerim 27 çıktı. Siz belirti olarak soruyorsunuz sanırım, ben ise korkuyorum. İnşallah hayal kırıklığı olmaz
Hayırlısıyla 2.çizgi çıksın inşAynen ilk hamilelikte erken gittim sürekli kan ver git gel doktora şuan şu ortamda zor olur oyüzden beklemeyi tercih ediyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimiz için
normalde yok şu son günler oldu hamilelikle alakası olabilirmi diye düşünmüştüm
Gebeliği kesinleşmiş olanlar hayırlı olsun, sağlıkla alın kucağınıza inşallahHayırlı olsun ben ilk gebeliğimi öğrendiğimden hcg 7 çıkmıştıbol bol dinlenin bu aralar.. bende 2 farklı markanın testini yaptım evde pozitif sonuç şükür ama kan vermedim
Bende o şekilde takip yapıyorum, salı günü kan vereceğim.Sürekli olumlu düşünün lütfen benimde perşembe değerim 56 çıktı tekrar baktırmadım gün aşırı gebelik testi yaparak koyulaşma bakıyorum biraz rahatlıyorum