2021 Aralık Anneleri

Öyle mi beni çok rahatlattınız Allah razı olsun
Sağlıklı hayırlı bi evlat istedim hep Rabbim hepimize nasip etsin en hayırlı zamanda

Haklısınız hareketlerini hissetsek daha daha zor

delidunya nabıyon be yaa. Ne durumdasın? Ne belirtilerin var.
Belirtim yok ki sol kasığımda sızı oluyor arada suan var mesela akşamları da bi kaç gün oldu birden üşüdüm birden sıcaklandım ama belirti mi bilmiyorum bunu. Yarını bekliyorum 2. Kan testi için pazartesi günü test günüm hastaneye gidicem zaten sen nasılsın senn oldu mu belirtin sen hangi aşamadasn suan kan değerlerin nasl çıkmıştı ?

Öyle mi ki siz 8 haftalıkken bile
sonrasında biraz ara verdiniz mi peki ne yaptınız

Canım geçen carsamba 181,82 cuma 375,14 çıkmıştı. Yarın kese günüm. Açım ve hep uykum var. Arada göğüsler sızlıyor daha çok geceleri. Kasıklar hareketliydi çok geçen hafta. Bu hafta arada ağrıdi. Hep gaz var. Ve karnım şiş sanki.

İlk gebeligim 9. Haftada kalbi durdu.
İkinci gebeliğim saglikli oğlum oldu.
3. Kimyasal
4. Kimyasal
Bu 5. Gebeliğim. İnşallah kimyasal olmaz. Sürekli dua ediyorum

Allahım zor şeyler yaşamışsınız Rabbim yardımcımız olsun ..
İnsallah öyle bir şey olmaz bir daha sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize

Keseyi değer kaç iken görüyoruz canım ?
Sen 181,82 ile mi öğrendin ilk şişlik var ilaçlar iğneler kaç kilo aldırdı bana napcaz böyle bilmiyorım

Iyi gunler.sabah kan testi verdim.1.20 cikti.sat 25 mart ve 14 gun var adete.yukselir mi sizce,

2 tane 2021 Aralık anneleri başlıklı forum var sitede, onu demek istedim

Hıımm tamam şimdi anladım. Evet evet doğru. Bi topik daha var. Bende ilk girip aralık annelerine bakarken görmüş, hem buraya hem oraya yazmıştım Forumun asıl “2021 aralık anneleri” topiği burası, site sahibinin açıp devrettiği asıl ilerleyecek yer bura yani. Ama diğer topiği de açan arkadaş şey yazmıştı orda okumuştum, “kendime şans getirsin diye açıyorum” diye

Kızlar birşeyi merak ediyorum baktırdıysanız vitaminlerinizde glukoz değeriniz nasıl benim ilk hamilelikte 94tü doktor dikkat et dedi halbuki şekerli şeylerle de pek aram yok bunda 98 ikisinide açken verdim

Bana yapılan testlere baktım da, “açlık kab şekeri” baktırmış doktorum o da normal sınır aralığında çıkmış benim. 103

Bişi daha var kahve filan tüketiyormusunuz bn kahveyi çok seviyorum nasıl azaltırım bilmiyorum ‍♀

Hiç sevmem Tam bi çay insanıyımdır

2.KAN TESTİMİ YAPTRDIM BETA DEĞERİM DÜŞMÜŞ 93 DÜ 21 E DÜŞMÜŞ.
ACİL KÜRTAJ YA DA HAPLA ALMAMIZ LAZIM DEDİ ACİLDEKİ DOKTOR COK KÖTYÜÜM KIZLAR

Ama değer aslında kimyasal gebelik gibi duruyor. Kendi kendine düşüp sıfırlanıyor ve regl başlıyor kanamayla atılıyor. Kürtaj ne alaka acaba anlayamadım? Daha kürtajlık bi değerin olmamış ki zaten. Çok geçmiş olsun

Ben cok anlamıyorum ama herkes kimyasal gebelik düşer kanama ile diyor..
doktor neden öyle dedi anlamadım (

Yarin buyuk gun insallah ikimiz de hayirli haberler alalim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…