- 12 Ocak 2021
- 4.362
- 17.692
- 30
Yani abartmamalakla beraber ufak ufak yeriz yani yapcak birşey yok hiç el sürmeden de olmaz kiayy Bnde 2 martta vermişim kan genel bi tahlil yaptırmıştım sağlık ocağında glukoz 89 çıkmış o zmnyaaaa bi de bnm tatlı düşkünlüğüm var nasıl baş edicem
Galiba günlerimiz aynı sizinle ..Beta baktirdiniz mi acabaİnşallah sağlıkla gelsin
Tüketmiyoruuuz. Bana tüp bebekte kesinlikle yasak dediler. Sevmem de zaten çay insanıyım. Çay en fazla 2 açık.
Ama bitane kahveden zarar gelmez diyen doktor yazıları okumuştum ben neye inanıceyzzBişi daha var kahve filan tüketiyormusunuz bn kahveyi çok seviyorum nasıl azaltırım bilmiyorum♀
YaaaGaliba günlerimiz aynı sizinle ..Beta baktirdiniz mi acaba
Ben daha baktiramadim bugun test yaptım tekrar...Bu şekilde çıktı. Gidemedim hala izin alamıyorumYaaaadet 1 gün gecikti beta 760 çıktı senin
Olur canimaynı günlerde dogum yapcaz nasip olursa takipte kalalım canım
TebriklerBen daha baktiramadim bugun test yaptım tekrar...Bu şekilde çıktı. Gidemedim hala izin alamıyorum
Folik asit kullanmıyosan kullan da direkt bebe görmeye gidersin bu gidişle zaten bayağı koyulaşmışBen daha baktiramadim bugun test yaptım tekrar...Bu şekilde çıktı. Gidemedim hala izin alamıyorum
İmom kullaniyorum canim.Folik asit kullanmıyosan kullan da direkt bebe görmeye gidersin bu gidişle zaten bayağı koyulaşmış
Senin ilk bebiş miBen daha baktiramadim bugun test yaptım tekrar...Bu şekilde çıktı. Gidemedim hala izin alamıyorum
Benim doktorum hamile kalmadan once bebis dusunurken gunde 1fincan turk kahvesinin fazla oldugunu soylemisti 2 3 gunde 1 demisti ben hic icmedim.Gunde bir bardak nescafe bir fincan kahve icmeden duramazdimAma bitane kahveden zarar gelmez diyen doktor yazıları okumuştum ben neye inanıceyzzGerçi benim pek düşkünlüğüm yok ama sevenler için dedim
Yok canım 5 yaşında oğlum varSenin ilk bebiş mi
Çalışıyorum canm. Merkezden uzağım bı deTebriklerçalışıyorsun sanırım iş çıkışı baktır istersen muayene filana gerek yok gebelik testi diyince yapıyorlar en azından değeri görünce daha iyi hissedersin kendini
Yaaaa bnde bi Nescafeyi filan da sade içiyorum azaltım en iyisiBenim doktorum hamile kalmadan once bebis dusunurken gunde 1fincan turk kahvesinin fazla oldugunu soylemisti 2 3 gunde 1 demisti ben hic icmedim.Gunde bir bardak nescafe bir fincan kahve icmeden duramazdim
Artık cumartesiyi beklicenÇalışıyorum canm. Merkezden uzağım bı de
Azalt canim 9ay aliskanliklarimizdan uzaklasacagiz sonra geri donebilirizYaaaa bnde bi Nescafeyi filan da sade içiyorum azaltım en iyisi
Kimyasal olmuş sanırım 2 güne düşer zaten adet olursun2.KAN TESTİMİ YAPTRDIM BETA DEĞERİM DÜŞMÜŞ 93 DÜ 21 E DÜŞMÜŞ.
ACİL KÜRTAJ YA DA HAPLA ALMAMIZ LAZIM DEDİ ACİLDEKİ DOKTOR COK KÖTYÜÜM KIZLAR
Iyi de değer zaten çok yüksek değildi ki kimyasaldır belki reglle atılır kürtaj demesi bana fazla geldi. Kadın doğum ne diyecek bakalım kadın doğuma giriş yaptır acilden canım.2.KAN TESTİMİ YAPTRDIM BETA DEĞERİM DÜŞMÜŞ 93 DÜ 21 E DÜŞMÜŞ.
ACİL KÜRTAJ YA DA HAPLA ALMAMIZ LAZIM DEDİ ACİLDEKİ DOKTOR COK KÖTYÜÜM KIZLAR
Yaaaa sonra bi de gaz yapmasın diye 1-2 sene uzak kalırız unuturuz giderAzalt canim 9ay aliskanliklarimizdan uzaklasacagiz sonra geri donebiliriz