- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Eymen sanırım adı bnm oğluşumun adı da EymenYok canım 5 yaşında oğlum var ikinci insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eymen sanırım adı bnm oğluşumun adı da EymenYok canım 5 yaşında oğlum var ikinci insallah
Hep farklı söylüyorlar işte anlamadım gitti ben hiç içmesemde olur sıkıntı yok benim için ama sevenler için zorBenim doktorum hamile kalmadan once bebis dusunurken gunde 1fincan turk kahvesinin fazla oldugunu soylemisti 2 3 gunde 1 demisti ben hic icmedim.Gunde bir bardak nescafe bir fincan kahve icmeden duramazdim
Bnm koca dana 10 yaşındaEymen sanırım adı bnm oğluşumun adı da Eymen
Iyi de değer zaten çok yüksek değildi ki kimyasaldır belki reglle atılır kürtaj demesi bana fazla geldi. Kadın doğum ne diyecek bakalım kadın doğuma giriş yaptır acilden canım.
Evet mervenin dediğine katılıyorum daha 5. Hafta içinde gözüküyosunuz kimyasal olabilir adetinizin kaçıncı günlerinde verdiniz 2 kan testinide2.KAN TESTİMİ YAPTRDIM BETA DEĞERİM DÜŞMÜŞ 93 DÜ 21 E DÜŞMÜŞ.
ACİL KÜRTAJ YA DA HAPLA ALMAMIZ LAZIM DEDİ ACİLDEKİ DOKTOR COK KÖTYÜÜM KIZLAR
Iyi de değer zaten çok yüksek değildi ki kimyasaldır belki reglle atılır kürtaj demesi bana fazla geldi. Kadın doğum ne diyecek bakalım kadın doğuma giriş yaptır acilden canım.
Evet Eymen Ne güzel. İsimleri gibi hayırlı evlat olsunlar. Aşırı derecede kardeş istiyor. İnşallah bu mutlu haberi veririmEymen sanırım adı bnm oğluşumun adı da Eymen
2.KAN TESTİMİ YAPTRDIM BETA DEĞERİM DÜŞMÜŞ 93 DÜ 21 E DÜŞMÜŞ.
bat den 2 gün sonra ve 4 gün sonra verdimEvet mervenin dediğine katılıyorum daha 5. Hafta içinde gözüküyosunuz kimyasal olabilir adetinizin kaçıncı günlerinde verdiniz 2 kan testinide
Amin inşallahEvet Eymen Ne güzel. İsimleri gibi hayırlı evlat olsunlar. Aşırı derecede kardeş istiyor. İnşallah bu mutlu haberi veririm
Haklısın canım ama yıkıldım çok kötü oldum çok umutlanmıştımBenim ilk Gebeligim de 7.haftada kalp atışı duyup hicbirsey yokken diğer kontrolumde kalp atışının durduğunu öğrenmiştim, o nedenle acını anlıyorum, ama veren de alan da Rabbim elden birşey gelmiyor sonrasında şimdi 4 yaşında kızım var günümüz de bu durumlar artık çok normal çok geçmiş olsun
Bilmiyorum ama kimyasal gibi duruyor hani yükselipte dengesiz yükselse yada bi yükselse bi düşse kürtaj falan olabilir belki dicem ama zaten değeriniz sıfırlanmaya yaklaşmış umarım da dediğimiz gibi olurbat den 2 gün sonra ve 4 gün sonra verdim
Gündüz yaptır bunu. Yani ben özele gidiyorum acilden kanamalı bi hasta gelmişti. Diğer hastaneleede nasıl oluyoe bilmiyorum.Gece acilden giriş yapteabilir miyim
Üzülme canım n'olur. Vakit saat nasip isi bu. Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin.Haklısın canım ama yıkıldım çok kötü oldum çok umutlanmıştım
Ağladım resmen
Veren de o alan da o
Gündüz yaptır bunu. Yani ben özele gidiyorum acilden kanamalı bi hasta gelmişti. Diğer hastaneleede nasıl oluyoe bilmiyorum.
Üzülme canım n'olur. Vakit saat nasip isi bu. Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin.
Canim benim ne soylenir ki Rabbim boyle uygun gorduyse dua et kuzucum cok uzuldum rabbim gonlundeki hayirli eylesin boyle olduysa vardir bunda da bir hayir.Çok berbat bir hismiş
Allah kimseye yasatmasın..
Bu kadar küçükken acil kürtaj diye bir şey olamaz. Benim bebemin 8 haftalık kalbi durmuştu. Hiç acil demedi doktor. Beş gün bekledik, seni zehirlemez bir sey olmaz demişti. Beş gün sonra kendi düşmeyince kürtajla aldılar. Siz bir kadın dogumcuyla görüşün boşu boşuna kürtaj olmayın.2.KAN TESTİMİ YAPTRDIM BETA DEĞERİM DÜŞMÜŞ 93 DÜ 21 E DÜŞMÜŞ.
Ben 2 aydır kullanıyorum. prowomen kullandım 1 ay şimdi hala kullanmaya devam ettiğim folmega plus . Bence sende kullan mutlaka folik asitkızlar ben şuan hiç bi vitamin felan kullanmıyorum folik asit felan doktora gidince yazınca alıcam siz kendiniz aldınız mı doktor mu yazdı mervee sen kullanıyomusun
Bak kimyasal gebeliklerin çoğu bebek sağlıklı değilse oluyor. Benimde sağlıklı ilerlemeyen bi gebeliğim oldu 14 haftalık sonlandırmak zorunda kaldık hemde 3 buçuk ay önce bu aşamalar daha zor o yüzden neyle karşılaşırsak karşılaşalım hayırlısı olsun diyelim hepimiz için. kendini üzme Allah yine nasip ederÇok berbat bir hismiş
Ne kadar berbat olduğunu biliyorum ama sağlıksız gebeliklerde böyle oluyor. Ben kendimi şükür ki daha ileriki aylarda, hareketlerini falan hissettikten sonra olmadı böyle bir şey diye teselli etmiştim. İnan bana o zaman çok daha zor olurdu. Allah yardımcınız olsun.Çok berbat bir hismiş