Sağlıkla gelsin. Inişler çıkışlar olacak böyle demek ki.4 gün sonra verdim 205tı
6 gün sonra tekrar verdım 1450 kese gözükmedi karından bakıldı
2 gün sonra verdım 4200 keseyıde gördük vajınal ultrasonda
5+3 tu sanırım karından görüldü.
6+ 0 kalp atışı duyuldu .. bu kadar sık doktora gitmemde kanamam oldu görüyorum ama ultrasonda hiçbir kanama gözükmüyor
en son doktorum rahım ağzı tamamen kapalı dedı kese etraftındada kanama yok dedı gayet iyi dedı
gündü ıkı kere progestan fıtıl kullanıyorum hala lekelenmelerımde var
inş dogurqcm böyle böyle. O degolde herseyıfr dorukta yaşıyorum suan. Dün kusmam yok dedım bugün başladı asttık yok demeyede korkuyorum
Zaten şu durumda olursa mucize olur adını da mucize koyarım yaniSenin için en hayırlı zamanda olsun çiçeem. Bi bakmışsın yeenim teyzesine sürpriz yapmış.
Insallah mucize olsun ismi de olsun guzel isimZaten şu durumda olursa mucize olur adını da mucize koyarım yani
Tatlı zorluklar bunlar Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah4 gün sonra verdim 205tı
6 gün sonra tekrar verdım 1450 kese gözükmedi karından bakıldı
2 gün sonra verdım 4200 keseyıde gördük vajınal ultrasonda
5+3 tu sanırım karından görüldü.
6+ 0 kalp atışı duyuldu .. bu kadar sık doktora gitmemde kanamam oldu görüyorum ama ultrasonda hiçbir kanama gözükmüyor
en son doktorum rahım ağzı tamamen kapalı dedı kese etraftındada kanama yok dedı gayet iyi dedı
gündü ıkı kere progestan fıtıl kullanıyorum hala lekelenmelerımde var
inş dogurqcm böyle böyle. O degolde herseyıfr dorukta yaşıyorum suan. Dün kusmam yok dedım bugün başladı asttık yok demeyede korkuyorum
Ya tebrikler,Sen gördün mü keseyi
Benim Allah bağışlasın bir evladım var. 3.5 yaşında. Şu anda da korunuyorum o yüzden dedim. Korunmaya rağmen olursa mucize olurInsallah mucize olsun ismi de olsun guzel isim
Ay ben istiyorsun sandim canim Allah bagislasin masallahBenim Allah bağışlasın bir evladım var. 3.5 yaşında. Şu anda da korunuyorum o yüzden dedim. Korunmaya rağmen olursa mucize olur
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Merve 2. yapayım istiyor da ondan söylüyorAy ben istiyorsun sandim canim Allah bagislasin masallah
Hahah hadi bakalim ikna edebilecek mi seniMerve 2. yapayım istiyor da ondan söylüyor
Bende bio oil ile başlamıştım, son aylara doğru liderac kullandimBio-oil var aklımda benim. Çok övdüler.
Gelsin o zamanlar tekrar degerlendiririz inşallah.Bende bio oil ile başlamıştım, son aylara doğru liderac kullandim
Evet genetik ama yine de kullanmakta fayda var. Ben bio oil kulanmıştım. Son hafta çok az bir çatlağım olmuştuKizlar biraz alakasiz ama catlak icin kullandiginiz bi urun var mi bu 2. Gebeligim aslinda genetik bu isler ama yinede ilkinde catladim biraz onlem amacli kullaniyim diyorum
Kürtajdan sonra zaten bir süre kanama oluyor. Kanamalar tamamen kesildikten sonra ilişki yaşanabilir ama ben bir sonraki adeti beklemiştim. Adet olduktan sonra da hiç korunmadan devam ettim. Ama sizin kürtajlık bir durumunuz yok gibi görünüyor. Acildeki doktor anlamadığı, bilmediği için öyle demiş olabilir. Sizinki daha çok kimyasal gebelik gibi. Yani birkaç güne adet olacaksınız zaten başka bir sorun yoksa.Öyle mi ki siz 8 haftalıkken bile
sonrasında biraz ara verdiniz mi peki ne yaptınız
Hadi canım. Sen hatırlarsııın.Burayı okuyunca hiç birini hatırlamadığımı farkettimTakipteyim
En başından mı hatırlamıyorsun ona göre şey edelim.Burayı okuyunca hiç birini hatırlamadığımı farkettimTakipteyim
hı hı lütfen anlatın banaEn başından mı hatırlamıyorsun ona göre şey edelim.
Beta HGc, renkli ultrasyonu bir de doğumu net hatırlıyorumHadi canım. Sen hatırlarsııın.
En basi beta hcg degilmiydi daha basi mi vardiBeta HGc, renkli ultrasyonu bir de doğumu net hatırlıyorumDoğum efsaneydi zaten. 1 saat daha evde kalsam evde doğururdum