2021 Aralık Anneleri

Çok yeni evet balım. Aslında doktora gitmek içij çok erken. 2 gün sobra tekrar kan verip düzenli artışa bak. Artış güzelse biz burda hesaplarız sana ne zaman gideceğini. Değer 3bin üzeri olunca kese karından görünüyo binbeşyüz üzeri olunca da vajinal.
Dün 33 çıkmıştı doktor cuma bekliyorum dedi artışına bakalım sonra kese için tarih veririz dedi 🙈

Kizlar biraz alakasiz ama catlak icin kullandiginiz bi urun var mi bu 2. Gebeligim aslinda genetik bu isler ama yinede ilkinde catladim biraz onlem amacli kullaniyim diyorum

Bende çok çok çooook ama çooooook fazla göğüs ucu için bir öneri arıyorum? Daha aramaya araştırmaya başlamadım erken diye gerçi ama bi arkadaş çatlak için sormuş, onu görünce yazayım dedim 🙈

Benim biraz da canımın çok tatlı olmasından sebep aslında, oğlum zamanında çok acı çekmiştim. Ağlıyordum yani. Aslında görünürde yara olmadı, kanamadı hiç ama bebek emerken sanki damarlarım çekiliyordu. O kadar canım acıyordu ki, dayanamayıp sağmaya başladım ve 6 ay günde en az 3-4 kez makine başına oturup sağıp verdim.

O yüzden aklıma gelmişken önerisi olan varsa alırım bi dal :KK53:

Bende çok çok çooook ama çooooook fazla göğüs ucu için bir öneri arıyorum? Daha aramaya araştırmaya başlamadım erken diye gerçi ama bi arkadaş çatlak için sormuş, onu görünce yazayım dedim 🙈

Benim biraz da canımın çok tatlı olmasından sebep aslında, oğlum zamanında çok acı çekmiştim. Ağlıyordum yani. Aslında görünürde yara olmadı, kanamadı hiç ama bebek emerken sanki damarlarım çekiliyordu. O kadar canım acıyordu ki, dayanamayıp sağmaya başladım ve 6 ay günde en az 3-4 kez makine başına oturup sağıp verdim.

Kullanmadın mı hiç krem? Valla beni çok zorlamaz diye düşünüyom mübarek kendinden büyük ucu var. 🤪🤪 Herhangi bi krem yeter bana bence.

Bn 1. De kullanmadım bunda da gerek kalmaz inşallah 🤲🏻

Kullanmadın mı hiç krem? Valla beni çok zorlamaz diye düşünüyom mübarek kendinden büyük ucu var. 🤪🤪 Herhangi bi krem yeter bana bence.

Doğumdan evvel başladım kullanmaya. Sonra da devam ettim ama hiç işe yaramadı. Lansinoh krem kullanmıştım.

Bn 1. De kullanmadım bunda da gerek kalmaz inşallah 🤲🏻

Aaay ne güzel.. Gerek kalmaz yine inşallah..

Doğumdan evvel başladım kullanmaya. Sonra da devam ettim ama hiç işe yaramadı. Lansinoh krem kullanmıştım.

Aaay ne güzel.. Gerek kalmaz yine inşallah..
Benim kadar yaralardan ceken olmusmudur bilmem bebegmde dil bagi varms dr lar anlamadi 7.ay amliyt oldu ememedi hic oyzdn 1ay fln

Ooooy yavruşuma.. düzeldi mi sorun sonra? Bişey kullandın mı, iyi gelen bi önerin olduysa denerim valla.. kaydedeyim..
Ben herseyi denedm lansinoh ayva cekirdegi vs ama yanlis emdigi icin yaramadi iltihap akiyordu ben sagma yapti 3 4 ay sonra sut gtti zaten.duzeldi sukur ameliyt teshisi de ben int arastirmalarmdan falan suphelendim devlet hast gotrdm ordda anladilar:)

Sonra ki testi kaçıncı gün yaptırdın 😍 insan herşeyi biliyor aslında ama bu öyle bir heyecan ki teyit ettirmek istiyor 😂😂
4 gün sonra verdim 205tı
6 gün sonra tekrar verdım 1450 kese gözükmedi karından bakıldı

2 gün sonra verdım 4200 keseyıde gördük vajınal ultrasonda

5+3 tu sanırım karından görüldü.
6+ 0 kalp atışı duyuldu .. bu kadar sık doktora gitmemde kanamam oldu görüyorum ama ultrasonda hiçbir kanama gözükmüyor

en son doktorum rahım ağzı tamamen kapalı dedı kese etraftındada kanama yok dedı gayet iyi dedı 🧐

gündü ıkı kere progestan fıtıl kullanıyorum hala lekelenmelerımde var 😢

inş dogurqcm böyle böyle. O degolde herseyıfr dorukta yaşıyorum suan. Dün kusmam yok dedım bugün başladı asttık yok demeyede korkuyorum 🤦🏼‍♀️

X