- 13 Ocak 2020
- 44.459
- 167.132
- 33
Henüz yumurtlamamış bile olabilirsin.Iyi gunler.sabah kan testi verdim.1.20 cikti.sat 25 mart ve 14 gun var adete.yukselir mi sizce,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Henüz yumurtlamamış bile olabilirsin.Iyi gunler.sabah kan testi verdim.1.20 cikti.sat 25 mart ve 14 gun var adete.yukselir mi sizce,
Aynen cok erken degil mi:s hcg kan vermek icinHenüz yumurtlamamış bile olabilirsin.
Dün 33 çıkmıştı doktor cuma bekliyorum dedi artışına bakalım sonra kese için tarih veririz dediÇok yeni evet balım. Aslında doktora gitmek içij çok erken. 2 gün sobra tekrar kan verip düzenli artışa bak. Artış güzelse biz burda hesaplarız sana ne zaman gideceğini. Değer 3bin üzeri olunca kese karından görünüyo binbeşyüz üzeri olunca da vajinal.
Bio-oil var aklımda benim. Çok övdüler.Kizlar biraz alakasiz ama catlak icin kullandiginiz bi urun var mi bu 2. Gebeligim aslinda genetik bu isler ama yinede ilkinde catladim biraz onlem amacli kullaniyim diyorum
Kullanmadın mı hiç krem? Valla beni çok zorlamaz diye düşünüyom mübarek kendinden büyük ucu var. Herhangi bi krem yeter bana bence.Bende çok çok çooook ama çooooook fazla göğüs ucu için bir öneri arıyorum? Daha aramaya araştırmaya başlamadım erken diye gerçi ama bi arkadaş çatlak için sormuş, onu görünce yazayım dedim
Benim biraz da canımın çok tatlı olmasından sebep aslında, oğlum zamanında çok acı çekmiştim. Ağlıyordum yani. Aslında görünürde yara olmadı, kanamadı hiç ama bebek emerken sanki damarlarım çekiliyordu. O kadar canım acıyordu ki, dayanamayıp sağmaya başladım ve 6 ay günde en az 3-4 kez makine başına oturup sağıp verdim.
O yüzden aklıma gelmişken önerisi olan varsa alırım bi dal
Hindistan cevizi yağı da iyi geliyor diyorlarKizlar biraz alakasiz ama catlak icin kullandiginiz bi urun var mi bu 2. Gebeligim aslinda genetik bu isler ama yinede ilkinde catladim biraz onlem amacli kullaniyim diyorum
Bn 1. De kullanmadım bunda da gerek kalmaz inşallahBende çok çok çooook ama çooooook fazla göğüs ucu için bir öneri arıyorum? Daha aramaya araştırmaya başlamadım erken diye gerçi ama bi arkadaş çatlak için sormuş, onu görünce yazayım dedim
Benim biraz da canımın çok tatlı olmasından sebep aslında, oğlum zamanında çok acı çekmiştim. Ağlıyordum yani. Aslında görünürde yara olmadı, kanamadı hiç ama bebek emerken sanki damarlarım çekiliyordu. O kadar canım acıyordu ki, dayanamayıp sağmaya başladım ve 6 ay günde en az 3-4 kez makine başına oturup sağıp verdim.
O yüzden aklıma gelmişken önerisi olan varsa alırım bi dal
Kullanmadın mı hiç krem? Valla beni çok zorlamaz diye düşünüyom mübarek kendinden büyük ucu var. Herhangi bi krem yeter bana bence.
Bn 1. De kullanmadım bunda da gerek kalmaz inşallah
Benim kadar yaralardan ceken olmusmudur bilmem bebegmde dil bagi varms dr lar anlamadi 7.ay amliyt oldu ememedi hic oyzdn 1ay flnDoğumdan evvel başladım kullanmaya. Sonra da devam ettim ama hiç işe yaramadı. Lansinoh krem kullanmıştım.
Aaay ne güzel.. Gerek kalmaz yine inşallah..
Benim kadar yaralardan ceken olmusmudur bilmem bebegmde dil bagi varms dr lar anlamadi 7.ay amliyt oldu ememedi hic oyzdn 1ay fln
Ben herseyi denedm lansinoh ayva cekirdegi vs ama yanlis emdigi icin yaramadi iltihap akiyordu ben sagma yapti 3 4 ay sonra sut gtti zaten.duzeldi sukur ameliyt teshisi de ben int arastirmalarmdan falan suphelendim devlet hast gotrdm ordda anladilar:)Ooooy yavruşuma.. düzeldi mi sorun sonra? Bişey kullandın mı, iyi gelen bi önerin olduysa denerim valla.. kaydedeyim..
Olsun kuzum zamanı gelince oda gelir bebeğini kucağına al daSorma ya sanki 3 4 aylık gibi göbeğim.
Hepimiz inşallah.Olsun kuzum zamanı gelince oda gelir bebeğini kucağına al da
İnşAllah canım benimYarin buyuk gun insallah ikimiz de hayirli haberler alalim canim
Hayırlı olsun konun merve. Ben artık 2023 aralığına ancak yetişirimHepımize sağlıklı bir hamilelik ve hayırlı doğumlar dilerim.
Sayımız çoğaldığında buraya tablo ekleyeceğim.
Senin için en hayırlı zamanda olsun çiçeem. Bi bakmışsın yeenim teyzesine sürpriz yapmış.Hayırlı olsun konun merve. Ben artık 2023 aralığına ancak yetişirim
4 gün sonra verdim 205tıSonra ki testi kaçıncı gün yaptırdın insan herşeyi biliyor aslında ama bu öyle bir heyecan ki teyit ettirmek istiyor