- 23 Temmuz 2015
- 1.804
- 2.448
- 133
Ne güzel dua böyle amin çok aminGözün aydın canım. Demin okudum cevap yazacaktım unutmuşum. Allah sevdiklerimizden ayrı koymasın çok sevindim
Bizi oyuncak etti bu sıpalar vallaDur yarın kutunun fotosunu atim şimdi yataktan kalkmaya mecalim yok5 den beri ayaktaydım bugün paso dışarda uyuttum kızı uyku saatleri sokağa attık
Tahmin ediyorum canım kolay mı ..Ne güzel dua böyle amin çok aminkaç günden beri ne çektiğimi bir ben bilirim... Rabbim size de şifa versin, kimseyi hele ki bebekleri hastane köşelerine mahkum bırakmasın
Sırma bnden geçti bizimkineBizi oyuncak etti bu sıpalar vallainşallah faydası olur. Yaz günü de hasta oluyorlar ne yapacaksak
Emziği ağzına verir vermez parmağınla tık tık tık vura vura sonraaaa ağzına koyup geri çekip tam kavramadan yine koyup geri çekip manyak ederek bide ağzıyla tutunca ağzından almadan yanlardan tutup oynattır bakalım alcak mı mesela ben uyuturken ağlıyosa önüne tık tık vuruyorum emziğin şşş yapıyorum susuyoKız o da zor işte
Bugün ucuzluktan bi emzik daha aldım inşallah işe yarar yuvarlak uçlu bakalım
Bizim evi de biliyorsun kısır döngü devam ediyorSırma bnden geçti bizimkine
SaolasınBizim evi de biliyorsun kısır döngü devam ediyorArtık makaraya alıyorum valla napiyim ya. Doktor da ya tam iyileşmemiş yada birinden kapmış dedi. Evde öksürük bitmediği için normal karşıladım
Sana da çok geçmiş olsun dikkat et kendine. Boğazda kaşıntı gıcıklqnma bende de var
Muhteşör bi anlatımEmziği ağzına verir vermez parmağınla tık tık tık vura vura sonraaaa ağzına koyup geri çekip tam kavramadan yine koyup geri çekip manyak ederek bide ağzıyla tutunca ağzından almadan yanlardan tutup oynattır bakalım alcak mı mesela ben uyuturken ağlıyosa önüne tık tık vuruyorum emziğin şşş yapıyorum susuyo
Çok teşekkür ederimmmmKendi e nabız sistemime giriyorum yukarıda sağda çocuk resmi çıkıyor ona tıklıyorum çocukların listesi çıkıyor seçiyorum oglusumu asilarim kısmı var ondan aşıları görüyorum yine aşılar kısmında sağ üst köşede üç nokta var tıklayınca persentil eğrisi çıkıyor hangi ay kaç kiloydu boyu ne kadarmış tüm kayıtlar var ve orası gereken normal degerleri alt ust değerleri vs de gosteriyor
Kizlar ya biri bebitolarin kac saatte bi uyutulmasi gerektigiyle ilgili bi gorsel paylasmisti kimdi o? Bi daha paylasabilir mi
Bende bunu okuduktan sonra 7 -7 bucuk arası uyandırıyorum erken uyandığı içinde erken uyuyor burda 7 bucuk diyor akşam uyku saati ama ben 8 bucukta yaturıyorum babasını bekliyoruzBebeklerin en geç 7 buçukta güne başlamaları gerekiyormuş öyle okumuştumta yazıyor mu senin kitapta da öyle birşey bizimki 7de kalkıyor sırf bununla kendimi avutuyorum o normalini yapıyo elleme diye
Geçmiş olsunSormaçok şükür yine halimize
Gözü aydın canım çok sevindimKızlaaaarrrrr koşun koşunmerve B BitterCikilata @asabiyimben5 etiketleyemediğim ama soran arkadaşlar
Abimin arkadaşı mail attı, şu an iletişim kurmaması gerekiyor ama iyi merak etme, sana haber vermemi istedi, yeğenime de kendine de iyi baksın demiş
Allah'ım sana şükürler olsun
Bende çıkmadı amaaKendi e nabız sistemime giriyorum yukarıda sağda çocuk resmi çıkıyor ona tıklıyorum çocukların listesi çıkıyor seçiyorum oglusumu asilarim kısmı var ondan aşıları görüyorum yine aşılar kısmında sağ üst köşede üç nokta var tıklayınca persentil eğrisi çıkıyor hangi ay kaç kiloydu boyu ne kadarmış tüm kayıtlar var ve orası gereken normal degerleri alt ust değerleri vs de gosteriyor
Oyle oluyor canım kendimize sıra gelmiyor ki.. Aslında biz iyi olursak onlar iyi ama ihmal ediyoruz kendimizi çok.Saolasın
Terle soğu şifayı kaptım kendi hastalığımla uğraşamadım ilerttim
Hamileyken kitap okuyup ben de böyle yapıcam diyenleri sahneye alalımMuhteşör bi anlatım
SaolasınGeçmiş olsun
Denedim saolsun annesini yormadi ozellikle ben cekerken oda itiyorduuEmziği ağzına verir vermez parmağınla tık tık tık vura vura sonraaaa ağzına koyup geri çekip tam kavramadan yine koyup geri çekip manyak ederek bide ağzıyla tutunca ağzından almadan yanlardan tutup oynattır bakalım alcak mı mesela ben uyuturken ağlıyosa önüne tık tık vuruyorum emziğin şşş yapıyorum susuyo
Yaa uygulama yuklumu ben uygulamadan giriyorum ondan mi acaba diger arkadaslara sormak lazim e nabizda bebisinizi gorebiliyormusunuzBende çıkmadı amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?