Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çözdüm de gündüz dışarda bebek arabasında 0 destek kendi uyuyorBizim de gündüz uykularına kolay dalıyor ama ufak bişeyde de uyanıyor
Gece de tam tersi zor dalıyor ama sonra asla uyanmıyor
Dilini çözmemiz lazım bebişlerin
Ben bizimkini çözdüm sanırım akşamları zinhar sallanmak istemiyor
Bıraktım ben de yatağa uzandım yanına pışpış yaptım poposuna döndü döndü mızıldandı dalamadığı için hiç kaldırmadım
En sonunda 9da uyudu öyle her gün böyle uyusa mutluluktan ağlarım
Niye ki acepAteşimiz var len 37.5 filan üff
Bilmem ki dis mis mi ki bence bi şeh yok gibi halaNiye ki acep
Ateş tüm vücutta mi yoksa baş boyun bölgesinde miBilmem ki dis mis mi ki bence bi şeh yok gibi hala
Baş boyun.Ateş tüm vücutta mi yoksa baş boyun bölgesinde mi
Diş olabilir öyleyse, bizde o şeklide olmuştu. İnşallah diştirBaş boyun.
Insallah bakalım diş olsun geçsin ağzı boş kalınca parmağını da emiyo bakalımDiş olabilir öyleyse, bizde o şeklide olmuştu. İnşallah diştir
Kız boşver öyle uyuyorsa o da iyiÇözdüm de gündüz dışarda bebek arabasında 0 destek kendi uyuyor
Gece ayağımda sallayarak
Çoğunluk emiyor uykuya geçiyor öyle ayağıma alıyorum
Emzik de kullanmıyor memeyi emzik gibi uykuya dalışta istiyor sanırım onu bıraktırmam gerek
Bizimki de kucakta uyuyor yerine daha koyarken uyanıyor ağlamaya başlıyor. Bazen 10 defa uyutup koyup geri aldığım oluyor. Bacaklar kollar pertBizde uykuya dalma sorunu var bunu nasıl aşıcaz bilmiyorum memede dalıyor çok güzel koyuyorum yerine 5 dk içinde uyanıyor salllıyorum uyuyor yine aynı
Bi tek bebek arabasında yok bu sorun sürekli de gezdiremiyorum ki
Ay iyi yaptın ya rahat rahat uyusun çocuk boşverVerdim şurup aman annemin telaşından
O yüzden bu merve bebeyi takıyo memeye yatıyoBizimki de kucakta uyuyor yerine daha koyarken uyanıyor ağlamaya başlıyor. Bazen 10 defa uyutup koyup geri aldığım oluyor. Bacaklar kollar pert
Ya bi de koynumda iyice ates basar diye verdim yav.Ay iyi yaptın ya rahat rahat uyusun çocuk boşver
Gündüz olsa neyse de banyo falan yaptırılır ama gece calpol şifadır
Kız o da zor işteKız boşver öyle uyuyorsa o da iyi
Benimki bi ara çaki gibiydi ne yaptımsa kıyamet kopuyordu geceleri memede uyudu diyenlere öyle özenirdim ki
Aslında emzik gerçekten çok kolaylaştırıyor o yüzden seninki memede uyuyor
Ne verdi? Sağol canım inşallah hiçbiri olmasınTekrar geçmiş olsun bi daha olmasın bizede bağışıklık güçlendirici verdi bu sefer
Gözün aydın canım. Demin okudum cevap yazacaktım unutmuşum. Allah sevdiklerimizden ayrı koymasın çok sevindimKızlaaaarrrrr koşun koşun merve B BitterCikilata A asabiyimben5 etiketleyemediğim ama soran arkadaşlar
Abimin arkadaşı mail attı, şu an iletişim kurmaması gerekiyor ama iyi merak etme, sana haber vermemi istedi, yeğenime de kendine de iyi baksın demiş
Allah'ım sana şükürler olsun
Umca yazdı Bn demeden kendi verdi drNe verdi? Sağol canım inşallah hiçbiri olmasın
Gözün aydın canım. Demin okudum cevap yazacaktım unutmuşum. Allah sevdiklerimizden ayrı koymasın çok sevindim
Gece biz de öyleyiz de 24 saat nasil olayım kız 2 bebe daha var bende yaO yüzden bu merve bebeyi takıyo memeye yatıyo
Biz ek gıdadan önce ilaca başlamıştık zaten ben de alayım onunla başlasın adam akilliUmca yazdı Bn demeden kendi verdi dr
Dur yarın kutunun fotosunu atim şimdi yataktan kalkmaya mecalim yok 5 den beri ayaktaydım bugün paso dışarda uyuttum kızı uyku saatleri sokağa attıkBiz ek gıdadan önce ilaca başlamıştık zaten ben de alayım onunla başlasın adam akilli