- 23 Temmuz 2015
- 1.804
- 2.448
Bende çıkmadı amaa
Uygulama yüklü bende, bu şekilde görünüyorYaa uygulama yuklumu ben uygulamadan giriyorum ondan mi acaba diger arkadaslara sormak lazim e nabizda bebisinizi gorebiliyormusunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çıkmadı amaa
Uygulama yüklü bende, bu şekilde görünüyorYaa uygulama yuklumu ben uygulamadan giriyorum ondan mi acaba diger arkadaslara sormak lazim e nabizda bebisinizi gorebiliyormusunuz
Bn görebiliyorumYaa uygulama yuklumu ben uygulamadan giriyorum ondan mi acaba diger arkadaslara sormak lazim e nabizda bebisinizi gorebiliyormusunuz
Pcden kayıt etmediysen telefondan çıkmazBende çıkmadı amaa
Yaşarken gör bide hebele hübeleMuhteşör bi anlatım
Bizimde 8 bucuk bazen 9u buluyor bi önceki ara uyku yakın zamanda olduysa. Başkalarına kalsa yaz geldi bu kadar erken yatırma diyolar ne farkediyorsa yaz kışBende bunu okuduktan sonra 7 -7 bucuk arası uyandırıyorum erken uyandığı içinde erken uyuyor burda 7 bucuk diyor akşam uyku saati ama ben 8 bucukta yaturıyorum babasını bekliyoruz
Bu egzersizleri günde 3 kez tekrarlayalımDenedim saolsun annesini yormadi ozellikle ben cekerken oda itiyorduu bide o degil ben manyak oldum sonuc yine husran pekmezemi batirsam
Ben de sistemden baktım 1 eksik görünüyo aşı takviminde 3 yaptılar. Demek ki o artık yapılmıyo dedim.Kızlar günaydın 6. Ay aşılarını olduk bugün bir tane ağızdan, 2 tane bacaktan yaptılar 3 tane toplamda. 4 olması gerekmiyor muydu eve gelince takvime baktım da 4 gösteriyor size kaç tane yaptılar
Bizede 3 tane yaptilar.demekki sistemde farklı gorunuyorKızlar günaydın 6. Ay aşılarını olduk bugün bir tane ağızdan, 2 tane bacaktan yaptılar 3 tane toplamda. 4 olması gerekmiyor muydu eve gelince takvime baktım da 4 gösteriyor size kaç tane yaptılar
Burda bi arkadas o asi 9.aya alindi dedi saglik ocagndan hemsirede 18.aya alindi dedi yani 6.ay asisi 3 tane dogruKızlar günaydın 6. Ay aşılarını olduk bugün bir tane ağızdan, 2 tane bacaktan yaptılar 3 tane toplamda. 4 olması gerekmiyor muydu eve gelince takvime baktım da 4 gösteriyor size kaç tane yaptılar
Ben de görüyorum. Uygulamadan bakmıyorum. 3 çocuk da görünüyor. PC den kayıt yapmadım hep telefondan girdim. Bu şekilde görünüyor.Yaa uygulama yuklumu ben uygulamadan giriyorum ondan mi acaba diger arkadaslara sormak lazim e nabizda bebisinizi gorebiliyormusunuz
Bizim bidahaki ekimde aşı sizin ben yaşında olcak sanıyodumBurda bi arkadas o asi 9.aya alindi dedi saglik ocagndan hemsirede 18.aya alindi dedi yani 6.ay asisi 3 tane dogru
Bizimde 9.ay geleceksinz ddi ama ben izlenim sandim galiba 6.ayda yapilmayan asi icin cagrdi normalde 12.ay gidecegz diye biliyodum bndeBizim bidahaki ekimde aşı sizin ben yaşında olcak sanıyodum
Belki esiniz yapmistir valla bilemedim kimisi goruyor kimisi goremiyor kimisi pc de goruyorBen de görüyorum. Uygulamadan bakmıyorum. 3 çocuk da görünüyor. PC den kayıt yapmadım hep telefondan girdim. Bu şekilde görünüyor. Eki Görüntüle 3088698
İzlenime Ağustos dedi demekki o aşıyı atmışlar 9.10. Aya evetBizimde 9.ay geleceksinz ddi ama ben izlenim sandim galiba 6.ayda yapilmayan asi icin cagrdi normalde 12.ay gidecegz diye biliyodum bnde
Ben de sistemden baktım 1 eksik görünüyo aşı takviminde 3 yaptılar. Demek ki o artık yapılmıyo dedim.
Bizede 3 tane yaptilar.demekki sistemde farklı gorunuyor
Anladım iyi bari hepimize 3 tane yapılmış yanlışlık yok demek ki. sağolun kızlarBurda bi arkadas o asi 9.aya alindi dedi saglik ocagndan hemsirede 18.aya alindi dedi yani 6.ay asisi 3 tane dogru
Kiyma falan vermeye basladiysan ona gore yazayim oyle her gun sebze olmaz protein sebze meyve dengeli olmasi lazim
Cok gecmis olsun merve "ince giydir ama her zaman ayaklarini sicak tut usutmesin, ustu ince olsun ilik bi dus aldir once sonra evi serin tutmaya calis olmadi calpol gunde 4 kere 6 saatte bir verilebiliyor" diye biliyorumBen gece 23 gibi sabah 4.30 gibi 11.30 gibi surup verdim. Sabah 38.1di. 11.30da ates çok çıkmış gibi değildi ama biraz mızırdandı ağrısi vardıe diye verdim. en sık kaç saatte verebiliyoduk.